Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Levitu nedēļas nogalē aizvietos Beitnere-Le Galla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tāli
T
Absurds - prezidenu neaizvieto, bet uz laiku pilda ierobežotus pienākumus, piemēram, "aizvietotājs" nedrīkst pieteikt karu, atlaist Saeimu utt. Otrs absurds - vai tad nevar plānot darbu tā, lai prezidenta prombūtnē pienākumus pilda Latvijā palikusī Seimas priekšsēdētāja. No varbūtības teorijas, sliktas plānošans rezultātā Latvijā var nebūt prezidents, Saeimas priekšsēdētā, arī iecerēta vietniece un vēl un vēl !!!
Gregs Millers
G
Lieliska prezidenta pienākumu izpildītāja! Ar augstu IQ, atšķirībā no Scorseze, P un līdzīgiem komentētājiem.
Žoržs Moulins
Ž
Tādā gadījumā jāscina, ka viņai perfekti izdodas noslēpt savu augsto IQ.
  • 27
  • 11
Scorseze
S
Šī vairs nav valsts, tas ir cirks ar zirgiem.
Artūrs Priedītis to Scorseze
A
to tu te raksti katru dienu, tomēr prom uz Rossiju nez kapēc nebrauc....
  • 8
  • 9
P
P
Ceru,ka nepieteiks karu Krievijai.
Arturs Priedītis
A
"Kā parasti, Levits svēto bezmaksas procesu sāka ar greipfrūtu sulu. Tās baudīšanai viņš veltīja pirmās 30 minūtes, metodiski stabili izdzerot četras glāzes. Sekoja musli divi šķīvji ar jogurtu un musli divi šķīvji ar pienu. Protams, dažādā veidā pagatavotās olas (ceptas, olu kultenī, vārītas bez čaumalas) ar bekonu Levits nobaudīja atsevišķi gan ar tomātu, gan atsevišķi ar karstām desiņām un atsevišķi ar apceptām pupiņām tomātu mērcē. Levitam laimējās. “Radisson Blu Daugava” todien angļu brokastīs olas tika papildinātas ar grillētiem produktiem. Levits neatsacījās ne no jēra karbonādes, ne no desiņām, aknām un tomāta pusītēm. Brokastu finālā Levits lietišķi apēda trīs no visām pasniegtajām apaļmaizītēm, kā arī neatstāja nepagaršotus tostus ar ievārījumu un medu. Viņš dzēra gan tēju, gan dabīgo kafiju. Viņš bez atelpas izdzēra trīs glāzes, degustējot trīs tējas šķirnes." Dzīves novērojums pamfletā "Brokastotājs".
Sanitārs
S
T.s. Artur Priedīti, tu esi vienkārši prsats vecis vai prasta vecene?
  • 6
  • 2
veselibas ministre
v
nu tu dirs-ar bekonu Levits !
  • 3
  • 3
Arturs Priedītis
A
No pamfleta: "Pēc brokastīm ēdiens vēderā optimāli strukturējās bez komplikācijām, un Levits paguva referātā iespraust vēl vairākas konceptuālās tēzes: “Cilvēka dzīves kvalitāte sevī neapšaubāmi ietver arī piederību, iesaisti savā sabiedrībā, savā vidē”; “Latviešu valoda, kultūra, vēstures un pasaules izpratne nepieder tikai latviešiem”; “Katra cilvēka brīvības robežas nosaka vienīgi citu cilvēku brīvība”; “Brīvība – tas ir cilvēka dabiskais stāvoklis. Tas ir stāvoklis, kurā mēs varam izvēlēties starp alternatīvām”. Uz tribīnes Levitu uzlaida 11.20. Konferences dalībniekus vispirms iepazīstināja ar Levita cilvēcisko un profesionālo portretu. Par kavēšanos Levits nedusmojās. Viņš gudri savilka seju un kāri klausījās saldos vārdus “valstsvīrs”, “nācijas tēvs”, “pravietis”, “otrs Kārlis Ulmanis”. Pēc vārdiem “nācijas tēvs” konferences dalībnieki, kājās stāvot vētraini aplaudēja. Kāda sieviete divas reizes spiedzoši nokliedzās “Brāvo, mūsu prezidents!”."
  • 9
  • 14
P
P
Un šodien viņam labi izgāja vēders.
  • 8
  • 14
omg
o
Galvenais, lai uzpūtīga kundzīte karu nepiesaka nevienam. Sviests. Ar lielo S.
Mierīgi
M
Speciāli šādiem gadījumiem, ja pie varas piesprūk visādi gadījuma ļautiņi no ielas, mūsu Satversmes tēvi, līdzīgi kā inženieri mašīnbūvē, ir iestrādājuši tā saukto aizsardzību no muļķa. Maksimālais, ko babulis var sastrādāt, kādā pieņemšanā kārtējo reizi samuldēs kaut ko auzās. Bet diplomāti ir labi audzināti, paņirgs vēlāk.
  • 26
  • 7
Arturs Priedītis
A
"Nācijas tēvu" aizvietos odiozās levitžīda gratulācijas autore - pretīgā apzīmējuma "nācijas tēvs" autore - šarlatāne dagmarbeitnere. Bet "nācijas tēvs" beidzot tiks pie savām dievinātajām angļu brokastīm: "Levita dzīvē lielākais ienaidnieks bija kontinentālās brokastis. No tām viņš vairījās daudz paniskāk nekā no iespējas visu mūžu veģetēt bez izglītota, gudra un godīga cilvēka reputācijas. Levits nekad neuztraucās par savu reputāciju. Toties par neizbēgamo perspektīvu notiesāt riebīgās kontinentālās brokastis Levits trakoti uztraucās. Kontinentālās brokastis ir primitīvas brokastis. Tās sastāv no kafijas un kruasāna, kā arī tosta ar marmelādi un sviestu. Kontinentālo brokastu dzēriena varianti var būt tēja, karstā šokolāde, sula. Tostu vietā var pasniegt saldās pankūkas ar ievārījumu vai saldu sīrupu. Un tas ir viss. Pilnīgi cita lieta ir angļu brokastis. Angļu brokastis ir grandiozs komplekts." No pamfleta "Brokastotājs".
Scorseze to Arturs
S
Pie joda naciku -fasistu Arturs, kam visi ir žīdi...
  • 6
  • 2
mg
m
Štrunts par Dagmāročku, bet ko Levits tai Vācijā darīs. Par valsts naudu pie radiem aizbrauks? Nav vispār nekādas informācijas par to, ar ko viņš tur tiksies, ko darīs. Cik zinu, Vācijā valdība pašlaik ir atvaļinājumā.
Savienos ne aizvietos
S
Guntu gabrāni varēja ielikt vai vitu robaltu nekāda starpība. Tāpat jēgas nekādas.
.
.
Zeme, atveries!
mieru tikai mieru
m
Šitas tantuks ar aliekspresā nopirkto famīliju nebija tā, kura nekam mazsvarīgākam par starpgalaktiskajiem jautājumiem klāt neķeras? Nu tad varam būt mierīgi. Neko citu, izņemot attiecības ar Lielo Magelāna mākoni nesačakarēs.
Magelana migla
M
“Cilvēka dzīves kvalitāte sevī neapšaubāmi ietver arī piederību, iesaisti savā sabiedrībā, savā vidē”; “Latviešu valoda, kultūra, vēstures un pasaules izpratne nepieder tikai latviešiem”; “Katra cilvēka brīvības robežas nosaka vienīgi citu cilvēku brīvība”; “Brīvība – tas ir cilvēka dabiskais stāvoklis. Tas ir stāvoklis, kurā mēs varam izvēlēties starp alternatīvām”
  • 0
  • 0
de GOLLS
d
kartons makarons un makarons kartons
  • 2
  • 1
Nešaubīgi
N
Šādiem mērķiem eksistē +100500 vispārizglītojošo portālu internetā, sākot ar Pornhub un tā tālāk, tādēļ šeit tantukam nespīd ne mazākā mērā. Ja nu vienīgi pie milf un grandma mīļotājiem. Labāk palikt pie galaktikas jautājumiem.
  • 16
  • 6
NEBALSOTĀJS
N
ja tantukam lieli pupi varēs tautas priekšā tos cēli gozīr..
  • 6
  • 11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas