Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Liepnieks: Vienotība gudri sākusi reklāmas kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
nu nevar būt, ka Liepiņš neprot balansu uzlikt! hudožnieki (от слова «худо»!), jādomā, sačakarējuši!
Buba
B
Varbūt brilles pie vainas, bet Lembuskoni batonu spraušana nemaz nav pamanīta, tikai Vienotība.
experts
e
Liepnieka kungs, lai nebūtu tā, ka Jūs galīgi vairs neviens pa pilnu neņem, ka Jūs visu salaižiet dēlī un prognozes ir pilnīgi nepareizas vai pat absurdas, es Jums pateikšu š to priekšā, kas būs, neņemiet ļaunā, vienkārši lieciet aiz auss, galu galā jauns cilv'ēks esiet un vēl jau pašikot gribas. Tātad: Jūs visticamāk teiksiet drīz, ka SC šajās vēlēšanās dabūs visvairāk balsu, nedariet tā - nedabūs. Visvairāk balsu dabūs tā pati vecā lābā Vienotība. Vienotībai būs par pāris procentiem vairāk. Vienotībai 22%, Saskaņas Cetram - 20%. Jūs teiksiet, ka PCTVL dabūs vairāk, bet netiks pāri 5%. Tiks pāri. PCTVL būs 5 ar komatu procenti. Jums iespējams paspruks, ka par SC balsos latvieši - daudzi (jauni nāks klāt). Nebalsos, gluži pretēji, Latvijas sabiedrība par prieku vai bēdām, bet neatgriezeniski radikalizējas, ja tā to var saukt. Lai gan labi zināms, ka VL nav nekāda radikāla partija, tas ir uzpūsts no nelabvēļiem... Latvijā arvien vairāk cilvēku atgriežas un atgriezīsies pie nacionālā. Divas partijas, kas pārsteigs un iegūs balsis plusos, ir PCTVL un VL/TB. Visu Latvijai iegūs 17, varbūt pat 18%. Zatlera partija - atveriet acis un norijot aizvainojumu, paliekot džentelmenim, lai cik tas grūti arī būtu...būs arī tie paši 17,18 %. Zemniekiem 11%. Pārējie pāri barjerai netiek un sadala drupačas. Šī'būs pirmā Saeima, kad SC nevis liks k;lāt, bet zaudēs un turpinās zaudēt, raudāt vai smiet, bet fakts. Ilgi uz diviem krēsliem nenoturēsies. Jauno valdību sastādīs tie paši spēki, kas vada šo, bez ZZS, ar VL palīdzību. Ja vajag padomu un konsultāciju, droši jautājiet.
borcinsh > liepniekam
b
un ko tu, delin´, darisi kad tavejie saimnieki ies sedet cietumaa ? iesi uz komsomolu ?
edisons
e
No kurienes izrok šos "polittehnologus" ar vāju izglītību, kas prot taisīt kampaņas par ne visai lielu naudu, bet par ļoti lielu naudu (Liepnieks , Stendzinieks), kas Šķēles bildi stacijas laukumā izkarināja par visas ēkas fasādes lielumu, kas rīkoja neredzētus kampaņas ar lozungiem , bil'dem, solījumiem, mūziku, teatrāliem uzvedumiem, sanāksmēm pērkamajām televīzijām un pērkamiem "politologiem" un tiem līdzīgiem. Ko tikai nedara nauda! Bet PIETIEK!!!
Bet PIETIEK!!!
B
Tikai redzu, ka Vienotības un tās klona zaptes partijas "politologi" tāpat to dara. Muldi muldēšanas dēļ?
  • 2
  • 1
k
k
un Lembergšovs nav kampaņa? Labrīt!
XXL
X
Šķiet, ka Liepnieks mentāli vēl aizkavējies 2007. gadā. Nedomāju, līdzekļu kādai no partijām ir tik daudz, ka spēja turēties limitos vispār būs problēma!
erty
e
draudziņš tāds nevesels izskatās .... kaņepes pārlietojis? :)
Redz kā!
R
vilks Pirms 1 stundas un 6 min Vienotības politiķus raksturo ļoti liela cieņa, godprātīguma un taisnīguma izpratne, diemžēl šīs partijas rindās ir arī populisti, demagogi, zaglīgi maitas gabali, kas slēpjas aiz šīs taisnīgās ideoloģijas. Uzskatu, ka Vienotībai jālikvidējās pēc būtības, kas ļautu godīgajiem politiķiem veidot savu vai iestāties piemēram Zatlera partijā. Tādu Dombrovsku, Kamparu, Loskutovu, Āboltiņu, Kristovsku un Štokenbergu dēļ pārējie nevajadzīgi cieš... jo pašā Vienotībā ir vismaz 20 cilvēki par kuriem es labprāt balsotu, ja viņi būtu citā partijā.
Ardievas jenotiem...Zapte nāk...
A
Oda tupajiem pirms 11 stundām, 2011.07.17 23:53 Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
@
@
Atkal tas plaša profila speciālists Liepnieks.Pavasarī viņš tēloja gudrinieku,kurš spriedelēja par marihuānas audzēšanu,sab.transporta biļešu cenām,dzimstības problēmām utt. tagad viņš ir pārslēdzies uz reklāmas kampaņām.
Kāda Vienotība? Tā jūk kā pīļu mēsl
K
Biedrībā "Demokrātiskie patrioti" iestājusies "Pilsoniskās savienības"(PS) Lielvārdes nodaļas vadītāja Taiga Zvejniece, kas pametusi PS, informēja "Demokrātiskie patrioti". "Par izstāšanos no PS domāju jau tobrīd, kad no mūsu saraksta un ar mūsu atbalstu tika ievēlēti pašvaldības deputāti, kuri pēc tam turpināja iepriekšējo deputātu darba stilu, vairāk domājot par savām, nevis par novada interesēm. Neredzēju jēgu būt partijā, kuras, it kā pārstāvētie pašvaldības deputāti atļaujas publiskā telpā izteikties, ka viņu panākumi pašvaldību vēlēšanās nav saistīti ar PS un aizmirst jau nākamajā dienā, ka ir partijas programma, ko solījuši īstenot. Tomēr mēs, nodaļas biedri, no PS neizstājāmies. Tagad, redzot, kā tiek veidota partija "Vienotība", saņemot vien klusumu atbildē uz jautājumiem, ko esmu uzdevusi, pēkšņās partijas biedru sarakstes "problēmas" pirms kongresa un vēl citas lietas, man liek domāt, ka demokrātiju un principus šajā organizācijā ir nomainījusi varaskāre par katru cenu. Es kongresā biju viena no pieciem, kuri balsoja pret PS reorganizāciju partijā "Vienotība"; es tā domāju arī šodien, jo neesmu redzējusi pamatotu skaidrojumu par apvienošanās mērķiem un vajadzībām, kas būtu orientētas uz valsts, tātad tautas interesēm, izņemot aprēķinu, ka priekšvēlēšanu izdevumi un reklāmas kampaņa būs optimālāka, lai iegūtu kādu vietu Saeimā", savu lēmumu aiziet no PS skaidro Zvejniece.
Liepniekam
L
Vai tu apmeklēji pozitivus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas