Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lindermana partneri sola balsstiesības nepilsoņiem jau nākamgad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johaidi
J
Mazdūšīgie latvieši netiek un netiek galā ar vienu Ļindermani ! Velns, kas tā par sugu tie ļi...gopo...girs...piln..."meža kuiļi" , tažda...., gaisa jaucēji.Neviens no viņiem necīnās par draudzīgu kopā sadzīvošanu, bet tikai un vienīgi par varu. Puķins ātri būtu šitos nolicis vietā, lai nepīkst
Vasjka
V
Ejiet takš ar saviem krieviem vienreiz uz savu rūsiju, apnikuši jau man esiet!!!
Latvju ābele
L
Pēc kundzītes teiktā sanāk tā - ja man ļoti patīk vēlēšanas un balsošana kā tāda, tad uz priekšu - vālējam pa dažādām valstīm un piedalāmies vēlēšanās visās pēc kārtas, jo pilsonība šai nodarbei nav svarīga !?
arzemniece
a
Paradiet man kadu demokratisku valsti, kura lietas notiek savadak!! Es Anglija maksaju nodoklus, bet nedrikstu balsot, bet neviena bridi neiedomajos to uzskatit par verdzibu - ja man arkartigi nepieciesams balsot, es pacelsu savu dibengalu, un nokartosu eksamenu, nevis naudesu par visam netaisnibam, kamer pasam nav nekadas intereses apgut valsts kulturu!! Latvija butu verdziba, ja nepilsoniem nebutu opcijas iegut pilsonibu. Ta ka labak lai sitie jampampnini aizver muti un iet sevi izglitot!!
Fredis
F
Nerimstas, nelietis! Grib tomēr pārvērst Latviju par Krieviju. Nesanāks, velti pūlies mūs rusificēt!
paraksts
p
paraksties peticijas pret ļindarmanu par latvisku LATVIJU
le flatulist
l
"Jāsāk ar pirmavotiem" kā māca visās mācību iestādēs. Šai gadījumā tā ir Latvijas okupācija . Visa problēma sākas ar to ka Krievija to neatzīst un nenovērš okupācijas sekas. Šis okupācijas sekas tad arī ir šie nepilsoņi un nevis indiāņi. Kamēr Krievija uzturēs savām vajadzībām šo 5 kollonu, te nekas nemainīsies. Tikko Krievija atzīst okupāciju viss nostājas savās vietās.
K-K
K
... Andri, seit neiet runa par krieviem .... vispareja nozime ! ' Par godigumu un taisnigumu' parstave pat neapzinas 'Lielo melu' nespeju vairs iespaidot REALO PATIESIBU PAR OKUPANTU UN KOLONISTU STATUSU, VINU OKUPETA ZEME ,kaut pat BEZABRENE !!!
enjoy
e
Salīdzinājums ar ASV indiāņiem ir ļoti foršs! Tikai žēl, ka ASV indiāņi ir pirmiedzīvotāji, bet Latvijā krievi ir okupantu nekaunīgi un pretīgi pēcteči.
Andris
A
Kaut kur jau tas Lindermanis ir malacis ,vismaz parādīja latviešu tautības krievmīļim ,jeb aprobežotiem latviešiem ,kas ir KRIEVI ,viņu raksturu ,un daudziem ir licis saprast ,ka ar toleranci pret KRIEVIEM ,nu nekas gan neiznāks ,viņi paliks vēl nekaunīgāki .Nebūtu LIndermaņa referendums ,mums būtu vēl uz šodienu starp latviešiem ai ,cik KRIEVMĪĻU.Krievs ir dumjš ,ka zābaks,balso par TOTĀLITĀRU režimu vēl 21gs., redzams tās bagātas valsts attīstības līmenis -------viss importēts ,no matu galiņiem ,līdz kāju papēžiem.......Sakiet nu ka nav ZĀBAKS un vēl kāds.....
brutālais vergs
b
Man apmīk šī krievu nacista pastāvīga reklāmēšana medijos.
teiciens
t
Solīts makā nekrīt. Tik pat droši var solīt ka nākamgad pamatalga nākamgad būs 1000Ls un Krievija atdos Abreni :)
lapsiņa
l
Ja es pareizi arceros - saņemot 90. gados LR pilsoņa pasi, man arī vajadzēja kaut kādu dokumentu, ka mani vecāki bija LR pilsoņi līdz 1940. gadam. Viens dokuments man mājās atradās, bet, ja nebūtu, droši vien meklētu arhīvā. Kaut kā pazemota tāpēc nejutos. Tā kā tiem 300 tūkstošiem ir visas iespējas naturalizēties, ja grib
Lops
L
Ar kādām morālām un pamatotām tiesībām nepilsoņiem jābūt balsstiesīgiem!?!?!?? Ja reiz visā pasaulē ir pieņemtā naturalizācijas kārtība,tad arī šeit tas tā būs-nepilsoņiem ir visas tiesības naturalizācijas kārtā iegūt pilsonību un tādā veidā balsot ne tikai pašvaldību vēlēšanās,bet arī saeimas vēlēšanās un visos citos"daudzos" "labumos",kas piemīt pilsoņiem!Latvija ir viena no,vai pat vienīgā valsts pasaulē,kur naturalizēties vēsā mierā var pat pērtiķis no dziļiem Indijas džungļiem!
t.rex
t
nevis 312000 indiāņu rezervācijām, bet gan 312000 Ramšanu un Džamšutu kā viesstrādnieku...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas