Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Lindermans: Dzintara kunga komandas akcija ir kara pieteikums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loģiski
l
Lindermans ir viens riktīgs provokātors. Vai viņš ir žīds?
No malas
N
Diemžēl, jāpiekrīt, ka Dzintars nav gudrs!
edisons
e
Kas savstarpēji kūda latviešus un krievus - cilēviči, plīneri,ģiļmaņi, lindermaņi, ždanokas. Arī V.I.Ļ. pa pusei bija no viņiem.
latviete
l
Kadu otro valsts valodu,kadu?Mes dzivojam LATVIJA,kur ari jabuut valsts valodai latviesu.Kas vel nebuus,tad visas salasnu nacijas,kas te ir atbraukusas dazadu iemeslu del,pieprasis ari 3 valsts valodu.Ka tik talu var nonakt,kad atlauj kaut kadu referendumu.Esmu shoka,tikai un vienigi latviesu valsts valodu,un ,lai visi krievi macas,ja grib s buut musu sabiedriba,dzivot.visur pasaule dzivo daudz naciju valstis,bet nevienam nenaak prata pieprasit 2,3 vinu valsts valodu. Ir jaruna tani valoda un viss,vel pasaule ir sazinas valoda ne par velti anglu,jo tad cilvekiem vieglaak komunicet visa pasaule,visas valstis.
monitors
m
Demagogs monitors varētu arī paskaidrot, kur starptautiskajās tiesībās ir noteikts, ka migranti drīkst prasīt izmaiņas mītnes zemes valodu politikā?///Migranti nevar, Rezuna kungs, bet pilsoņi var!
Viktors Suvorovs
V
Demagogs monitors varētu arī paskaidrot, kur starptautiskajās tiesībās ir noteikts, ka migranti drīkst prasīt izmaiņas mītnes zemes valodu politikā? Tāpat biedrs demagogs varētu atbildēt, kad Krievijas Federācijā, federatīvā valstī ar oficiāli pastāvošām autonomijām, šo autonomiju valodas kaut vai vietējā līmenī iegūs tādu statusu, kāda ir kataloņu valodai Spānijā.
Viktors Suvorovs
V
Spāniju un Beļģiju biedrs šovinistu demagogs labāk nebūtu pieminējis, jo gan valoņi un flāmi Beļģijā, gan kataloņi un baski Spānijā ir pamatiedzīvotāji. Bet faktu nezināšana jau netraucē strīdēties!
Viktors Suvorovs
V
Līdz ar to šovinista, pat Krievijā par ekestrēmistu uzskatītā Ļindermana priekšlikums ir neizpildāms pat teorētiski.
Viktors Suvorovs
V
Es savukārt papildināšu demagogam monitora papildinājumu. Vai Somijas zviedri principā atsakās runāt somu valodā? Kurš Zviedrijas žurnālists ir uzdevius jautājumu, vai Somijas izveidošana nav bijusi traģiska kļūda? Kad pēdējo reizi tika demolēta Somijas vēstniecība Stokholmā ar bļāvieniem "Mūsu gripeni nosēdīsies Helsinkos"? Ja demagogs monitors nav spējīgs atbildēt, bet gļēvulības dēļ pats negrib atzīt šo faktu, es uzrkstīšu viņa vietā.
Viktors Suvorovs
V
Biedrs Ļindermans varēja gan pakontrolēt vārdiņus, kas nāk no viņa lielās mutes. Spriedelēšana par sarkanajām līnijām un kara pieteikumiem nav pieļaujama pat demokrātijā.
Latviete
L
Viens man ir skaidrs, šinī valstī nav iespējama reāla divvalodība, jo liela daļa krievu nezina latviešu, bet krievu valodu, ko runā krievi Latvijā ir diezgan pliekana un atāli līdzinās īstenai krievu valodījai. Tātad mēs īznīcināsim latviešu valodu un runāsiem ļoti vienkāršā krievu valoda. Viens man ir skaidrs, es negribu pamest šo valsti, bet ja ievīsies divas oficālās valodas es aibraukšu. Man ir laba izglitība, labs darbs un manas profesija pārstavji ir pieprasiti daudāzs zemes un ir ļoti labi atalgota.
BNS
B
:) Sapiera lāpstiņa - domāts, cērtot un kapājot. Jo tie ir cilvēki, tikai citas tautības, bet bieži vien daudz sakarīgāki un cienījamāki nekā titulnācijas pārstāvji. Uzsveru - cilvēki. Vajag pavisam nedaudz - cieņu, izpratni, laiku un rezultāts būs negaidīti labs. Pārliecināts esmu. :) Un nav jau tā, ka visus 20 gadus nekādi, tā nav.
lauķe
l
Iesākumam pietiks ar referenduma par izglītību latviešu valodā pozitīvu iznākumu ....Ja "kaunīgie latvieši" pat tādu nieku nevarēs panākt, tad runas par dekolonizāciju diemžēl paliks tikai runas......
palicējs
p
ne soli atpakaļ, aiz mums jūra, viena zeme, viena valoda, viena dvēsele, no mākoņu maliņas mūs vēro tūkstošiem par Latvijas brīvību kritušie, Sibīrijas sniegos palikušie.
puļa
p
Smelo mi v boi poiģom A mi za vami.... I kak ogin umrjom.... Abram, mi ne tuda popaļi .... Tādi ir šie "karotāji"...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas