Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +24 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

LM prognozē 65 gadu pensijas vecuma ieviešanu 2021.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latviete
l
uz streiku!!!
Biruta
B
Nevar palielinat pensijas vecumu ja cilvekiem nav kur stradat diez vai darbs bus 2016gada , mes sedesim uz valsts pabalstiem kur nems naudu pabalstiem
Buda
B
Tā ir vistīrākā iedzīvotāju diskriminācija. Ja vēl ņem vērā šodienas medicīnas aprūpi, vēl pēc gadiem 10 valsts viegli būs tikusi vaļā no "objektiem", kuriem BŪTU jāmaksā pensijas... Pensionāru rindas sen būs sarukušas. Pie šodienas mana veselības stāvokļa es nesaskatu pat iedvesmu dzīvot. Man ir 56 gadi, un jau šobrīd uzskatu, ka man nepieciešama atelpa, jo mana vecuma ļaudis darba ierindā turas uz līdzjūtības pamatiem. Lai cik labas attiecības arī IZSKATĪTOS darba vidē, tās patiesībā IR ĻOTI SASPRINGTAS, jo darbinieki, kā arī vadītāji, pārsvarā ir gados jauni un tiem nu nebūt nav patīkami strādāt un komunicēt darba telpā ar mums, vecajiem. Pat tīši tiek radītas situācijas, kas aizskar cilvēka cieņu (ļoti "smalki")... Un, tā kā mazpilsētā šī vecuma cilvēkiem nav kur meklēt darbu (un esošajā nostrādāti gari gadi), turpināt strādāt ir ļoti grūti psiholoģiskā plānā. Tāpat arī, saprotams, ka šādā vecumā netrūkst veselības problēmu, bet, ja gadās paņemt slimības lapu (ko darām pilnīgi ekstrēmos gadījumos), tad tiešā tekstā tiek pateikts, ka slimniekiem te nav vietas... Vai valsts pārvaldes "orgāni", kuri lemj tikai un vienīgi par valsts izdevīgumu, kaut vienā smadzeņu krociņā arī iedomājas par nupat minēto?
!
!
Pirmā zombiju valsts pasaulē būs dzimusi. Jo dzīves ilgums te tāds, ka šo robežu daudzi pārsniegs tikai miruši. Kam gan zombijam pensija, ko?
kraa
k
Vai tie gudreļi no tās ministrijas arī varētu pateikt, kur tiem vecajiem cilvēkiem strādāt - kam viņi tādi vispār vairs bus vajadzīgi?!? Nožēlojami.
Teodora
T
Tādā gadījumā man nav nekādu cerību nodzīvot līdz pensijai :-D (ironiskie smiekli). Un citiem arī cerība maza :-D Valdīšana skatās, ka ap 2021.g. būs maz nodokļu, jaunieši būs 2009./2010/g/ aizbēguši uz civilizētākām zemēm, tie kam pašlaik ap 50 un nedaudz vairāk taisni uz 2021.g. pēc šodienas noteikumiem jau varētu cerēt uz pensiju. To taču šitajā Latvijā neviens nepieļaus!!! Kāda jums pensija! Kā - jūs vēl neesat nosprāguši pēc visa tā, ko mēs esam jums sagādājuši! Stipri un veseli pārlieku esat - marš strādāt, maksāt mums priekš algām nodokļos tūkstošus!!! :-D :-D :-D
Ilmārs
I
Jāizmaina ir izglītības sistēma. Es pamatskolā mācījos septiņus gadus. Tagad ābeci mācīs no sešiem gadiem un ir astoņas klases. Kopā deviņi gadi. Šķiedri izsviešam nodokļu maksātāju naudu izglītībai. Vecumā ar to darbu ir grūtāk. Nevajag meklēt problēmas , kur to nav.
mamma
m
lai veicinaatu dzimstiibu, sievieteem pienaaktos atvieglojumi - paaris gadu aatraak pensioneeties.
sahs
s
Tani labklajibas mistra idioti vai> Kads darba tirgus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas