Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +20 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

LPP/LC jaunieši piketēs pie Saeimas un aicinās gāzt Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mia
m
slimi kuces dēli ir šie jaunieši
K-K
K
... Jaunekli, Tev nebus vardus velti valkat ! Zemgali cinijas par savas valsts, kulturas un personigas brivibas esamibu ... Ja esi noskanots patriots palidzi ne jau valsts izpardotajai un nodevejai LPP/LC, bet sodienas vienigai patriotiskai vienibai, Visu Latvijai !!!!!
riņķī apkārt
r
...Es atbalstu Aināru Šleseru, jo viņš ir līderis. Ja jums, "daiļrunātājiem", šis vārds ir svešs - un es saprotu, ka jums tas nav zināms :) - tad esiet atvērti zināšanām. ++++ tu gribi teikt, ka mūsu cilvēki ir aizmirsuši to, kas ir vadonis un nesaprot, kas ir vadonisms, un nespētu nosaukt dažus spilgtus piemērus ar kuriem raksturotu šo jēdzinu ? :) Lieta tā, ka Šlesers ir tikai vidvējība un ar savu galvu vēl "neaizvelk" līdz Musolini, varbūt ar dažiem sejas vaibstiem, bet tas, ka tu te "sprēgā" ar savu "īsto" vārdu un uzvārdu un pielīdzini šādu "uzdrīkstēšanos" gandriz vai varoņdarbam - man tauvs vārds un uzvārds ir tikai tukša skaņa, pretstatā kurai komentētājs "kurmītis" pat ir personība :)
vientulais vilks
v
Uz majam,pie mammam ,IMPAMPINI TADI
Higgins
H
Gribi Kosmosu redzēt?..pieliec mēli pie ārdurvju klinķa..nešaubos ja presformu atslēdznieks liktu Tu bez šaubām tā arī izdarītu..bet vispār žēl ka tādiem jauniem cilvēkiem tik izpuļķētas smadzenes:(
RB
R
Es arī iešu, jo ir pilnīgi skaidrs, ka ja gribi kaut ko izdarīt tad ir jādara pašam! Aizvakar ārvalstu eksperti kārtējo reizi apstiprināja, ka LV ir SVF eksperiments un nekāda labā nākotne mūs negaida, ja šādi turpināsim. Nav runa par tuvāko nākotni - ILGTERMIŅĀ!!! Nezinu kā citiem, bet man jau sen ir apnicis, ka valsti vada grāmatveži, karjeristi! Tā ir mūsu lielākā problēma, pašlaik! Un godīgi sakot, palasot šos komentārus man gribās novēlēt lielai daļai apstākļus, kas viņus piespiedīs pamest šo valsti, jo man ir kauns, ka dzīvoju kopā ar tādiem pajoliņiem! Viens "interneta varonis" te ar steku draudzējas... - Atnāciet abi kopā un sadraudzēsieties iespējams vēl spēcīgāk, iespējams, ka jums pat būs sekss :)
Balagānovs
B
taadi paši idioti kaa vadonis ... tukšpauri.
Keks
K
Kā man PATĪK šie treknie LPP/LC "jaunieši" ar reiz dzērāja fātera atspārdītām smadzenēm ...
Ieva K
I
protestu pilnībā atbalstu. cilvēkiem Latvijā ir ļoti interesanta domāšana un tā vietā lai domātu kā atrisināt krīzi viņi ir gatavi skatīties uz impotentu idiņu grāmatvedi, nevis domāt kā reāli pelnīt naudu! pie varas jālaiž cilvēki, kas kaut ko saprot no biznesa nevis idioti, kuri visu mūžu noteiktos datumos saņēmuši algu uz konta.
Māris Zemgalis - Pirmie
M
Starp citu, tie, kas nav pamanījuši.. biedrības Pirmie jaunieši vēlas VEIKT IZMAIŅAS Latvijas valstī. Bet ko vēlaties jūs? Ak, jā.. tas bija retorisks jautājums! :) Jo tie, kas čukst.. vēlas būt anonīmi.. tie nav brīvi ne garā, ne domās.. Un es nevaru cienīt tādus, kas paši sevi neciena.. Kas paši pieļauj to, ka viņus pazemo.. un kā attaisnojumam meklē tumšo spēku, kas redz' bija pārāks.. Ja es maldos, tad aplieciniet, ka jums ir balss.. Jūs zināt, kur varēs mūs satikt.. 4dien pie Saeimas.. Bieži vien tiek atzīts, ka mēs esam sašķelti. Ja esat guru vai pieredzes bagāti cilvēki, tad esat atklāti un izplatiet savu pieredzi. Uz doto brīdi, vienīgais, ko jūs darat, izplatat naidu un turpinat šķelt. KAUNS par jums it kā izglītotiem cilvēkiem..! Pie tam, kas dēvē sevi par patriotiem :P :)
Māris Zemgalis - Pirmie
M
Egil, tu vari ņemt līdzi arī savu draugu "Steku". :) Akmens, nazis, steks un citi priekšmeti, kurus pielieto cīņās, ir kā ķermeņa turpinājums. Tā ir vieglāk kauties, jo ir sajūta, ka ir drošības distance. Bet to teikt bija lieka, jo tavi varoņdarbi tālāk par savu dīvānu neizpaužas tik un tā. Tas vien, ka atvilksies 4dien uz piketu pie Saeimas jau vien būs kaut kas nebijis tavā dzīvē! :) Gribu tikai konstatēt skumju atzinumu - Egil, savus sado mazo trikus un draugus Stekus labāk pietaupi draugiem no Mozaīkas. Viņiem patiks! :) Es esmu dobelnieks un Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers, kā zināms, nav Dobelē. Lūk, jūsu cilvēks Gints Gaiķēns, kas ir telšu pilsētiņas aizsācējs, nesen pameta Brīvības ielas komūnu un vēlējās protestēt pretī Rīgas domai. Arī viņam pieleca, ka MK nav tā iestēda, kas spēj risināt sasāpējušos jautājumus. Es saprotu, ka Ainārs ir tik ļoti spilgta personība, ka ir jāatbild par Dombrovska & Repšes politiku. Noteikti novēlēsim Aināram daudz spēka & veselību, lai tiktu galā ar valsts jautājumiem, kurus neuzņemās risināt "daiļrunātāji".
Skaidrībai
S
Piedalīties netaisos, bet tomēr gribētu saprast no kādiem avotiem šiem cilvēkiem ir informācija par Dombrovska pakalpīgo klanīšanos SVF /vai kāds no viņiem bija klāt šajās sarunās?/ un kāpēc viņi ir iedomājušies, ka aizdevuma lūdzējam ir iespējams uzstādīt savus noteikumus aizdevuma devējam? Gribētos dzirdēt kaut vienu starptautisku piemēru, kad kāda valsts būtu spējusi izrīkot starptautiskos aizdevējus. Apgalvojumam, ka LPP/LC, TP, ZZS un SC bieži vien debatē tirgus sievām raksturīgā stilā, varu pilnībā piekrist. Tāpēc pievienojos piketētāju ierosinājumam šīm partijām to vairs turpmāk nedarīt. Diemžēl neredzu nekādu iemeslu, lai nodotu varu LPP/LC, TP un ZZS - šīs partijas pie varas ir bijušas gadiem ilgi un paskatieties, kur esam nonākuši...
KLM
K
bet latvieši dod priekšroku rietumiem .................................................. ................................................ Ino, Jūs piesauktie ir īstie latvieši, bet ir arī tādi, kuri dod priekšroku austrumiem - pusdienojot Kremlī ar beigta ēzeļa ausu īpašnieku....
asais
a
Jā to,ka šajā bedrē valsts ir dēļ TP un arī Pirmās partijas kas bija iepriekšejos gadus pie valdīšanas, to jau šamie negri atzīt. tagad te grib telot baigos varoņus kas nu tik nāks un glābs.
lno
l
Es iešu un piketēšu. Bet mani draugi ir klusie protestētāji. Viņi klusi savāc mantas, nopērk avio-biļetes un pamet valsti. _________________________ Kā nedzirdēju tavu protestu, kad Šlesers bļāva: Gāzi grīdā, tā tagad neredzu solītās 50000 darba vietas, tās laikam tiks radītas Sibīrijā, bet latvieši dod priekšroku rietumiem:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas