Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

LSDSP nobalso par apvienības veidošanu; Dinevičam nav jāatkāpjas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Peksiss V
P
Jūs taču katrs to deķīti velkat uz savu pusi.Ne jau sociāli demokrātiskās idejas ir mainijušās. Tikai tās vadītāji dzīvo pēc principa .Klausies manos vārdos ,ne manos darbos.
buks
b
Ja partijai nav idejas, nav ideoloģijas, nav mērķa, tad jau galvenais ir darīt visu, lai līderi kādā siltā krēslā ietiktu - tā vārdā vienalga, ar ko biedroties. P.S. Un šie te ķeblīšu dalītāji uzskata, ka esot tās partijas, kuras priekšā drebēja Krievijas impērijas tronis, mantinieki?
žoržs
ž
Lai arī iespēja, ka ar to viņi tiks pāri 5% tāpat nav garantēta, tomēr apvienošānās liekas vismaz saprotama no ideoloģiskā viedokļa. Kamēr vienotības ideoloģiskās nostādnes ir visai izplūdušas.
Tā nu tas ir...
T
LSDSP idejas un prasmi saimniekot degradēja paši partijas biedri,pietiek atcerēties saimniekošanu Rīgas lidostā un domē.
s
s
LSDSP Latvijas Sarkano dauņu partija
Jupis
J
Politiskās vēstures mēslaine šādai dīvainai apvienībai ir praktiski 100% garantēta.
Sociāldemokrāts
S
Rozā laikam "nav laba un pareiza" krāsa? Bet kādas ir fuksijas? Vai no tām jabaidās vēl vairāk?:)
lasītāja
l
Meierovica vārdam ir laba slava vēsturē. Neredzu nekā ļauna, ka socialdemokrats iestājās biedrībā, itsevišķi tāpēc, ka pats pazina Gunāru. Latvijā socialdemokrātiem ir stipri rozā iekrāsa jau pirms komunisma laikiem, tagad jau fuksiju košumā.
Sociāldemokrāts
S
Pilnīgi piekrītu Jums, ka sociāldemokrātiskā ideja ir svarīga un tās klatbūtne politikā Latvijai nāks par labu. Bet ir sabiedrības daļa, kura šo ideju aktīvi nepieņem. Iemesli, manuprāt, ir dažādi: 1) daļa saprot, ka šī ideja viņiem ir sveša un traucēs turpināt mežonīgā kapitālisma attiecības; 2) daļai šī ideja šķiet pārāk sarežgīta, "pārgudra", "ideālistiska", "tāla no latviskās realitātes"; 3) daļai politika un partijas vadošie amati ir tikai ciniska papildus iespēja bīdīt savu biznesu. Diemžēl, LSDSP rindās esmu sastapis cilvēkus ar tautiešiem raksturīgo mentalitāti: "Runāsim VIENU, darīsim OTRU, bet patiesībā domāsim un jutīsim TREŠO, ko no visiem noslēpsim". Spilgta ilustrācija bija 90.gadu vidū, kādā strīdā ar vienu LSDSP biedru. Viņš polemikas karstumā tā aizrāvās, ka pēkšņi pārmeta man nepareizu politisku nostāju: "Bet tu tachu runā KĀ ĪSTS SOCIĀLDEMOKRĀTS!" - tā šis LSDSP biedrs man sašutumā izkliedza savu smago atmaskojumu... Kur nu tālāk vairs iet... Pārāk daudzi LSDSP rindās iztēlojas sevi par Štirliciem, Rihardiem Zorgēm un citem slepeniem Tēvzemes glābējiem, kuri vienīgie saredz pareizo patiesības ceļu un slepus glābs Latviju no sociāldemokrātijas "sērgas", kontrolējot LSDSP "no iekšpuses". Atcerēsimies, kā daļa latviešu 1988.-90. gadā stājās kompartijā, lai patriotiski grautu šo partiju no iekšpuses. Stājoties partijā viņi nevienam nestāstīja par SAVU patriotisma izpratni un patiesajiem mērķiem. Tāpat notika ar LSDSP - tur dominējošu pārsvaru guvuši tie cilvēki, kuri uzskata, ka sociāldemokratiskā ideja jāizmanto personīgo interešu labā vai jāaptur Latvijas nākotnes labad. Kāpēc cīnīties tur, kur pretestība sociāldemokrātiskai ideologijai ir visrafinētākā? Lai tas spoku kugis aizpeld, kur straume nes... Žēl, bet tā nu ir noticis. Un ar katru LSDSP zaudējumu vēlēšanās šīs partijas politiskās darības motīvi izksatās aizvien paradoksālāki...
e.
e
Var, protams, iecietīgi skatīties kā smilškastē tiek spēlētas bērnu spēlītes par policistu, ugunsdzēsēju vai politiķu tēmu, bet nav labi, ja ar to nodarbojas pieauguši cilvēki, jo tā tiek diskreditēta pati sociāldemokrātijas ideja. Tā pati par sevi nav slikta un, piemēram, Zviedrijā ir kā stabilitātes un sociālā taisnīguma garants.
Sociāldemokrāts
S
LSDSP kongresā sestdien vairāk nekā nepieciešamās divas trešdaļas delegātu nobalsoja par politiskās apvienības veidošanu ar nelielas ietekmes partijām un LSDSP dalību tajā. ---------------------------------------------------- ------------------------- KVALIFICĒTS PARTIJAS VAIRĀKUMS KONSEKVENTI VĒLAS TIEŠI NELIELU IETEKMI politikā. Demokrātiskā valstī nevienam neko nedrīkst uzspiest. Cilvēkiem ir visas tiesības NEGRIBĒT to, kas viņiem ir par grūtu. Atklāti viņi to nesaka un netieks, jo jūtas neērti. Nu, tusējas, nu, nemāk un vairs nevar neko mācīties. Un kāpēc par to jādusmojas? Netraucēsim viņiem savā nodabā rosīties smilšukastē kopā ar citiem mazuļiem ... Bet lai neņem ļaunā, ka citi dara to, no kā LSDSP ir daudzus gadus LABPRĀTĪGI atsacījusies.
no iekšām
n
Kapēc nebija ieradies jaunais sociķis Krasts? Viņa Libertas.lv taču ir pret Eiropas savienību. Te atrastu Krievijas un PSRS vecos draugus, un krievu tanku bučotājus. Arī Rīgas domes kases aplaupītāju te netrūkst.
e.
e
Vai, saskaitot kopā daudzas nulles, beigās kaut kas tomēr sanāk? Sociķi, laikam, ar matemātiku nav draugos.
Tā nu tas ir...
T
0 + 0 + 0 = 0 = apvienība.
Karamba
K
Tā jau knapi dvesa šī parodija par sociāldemokrātiju.. ,bet šitas jau izskatās pēc pēdējām konvulsijām. Vajag ar dažiem deģenerātiem tik veikli sacūkot visumā cienījamu politisko virzienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas