Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

LTV: Pēc kārtējā Kabanova izlēciena viņam draud izslēgšana no partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UldTheLeo
U
Tā kādreiz gadās..... . Kāda pārsteidzīga un nepārdomāta rīcība. Gluži kā šinī isfilmiņā: http://vitaminl.tv/video/593?ref=fbs (The Mistake) Nu, gadījās ! Ko darīt ! :D
pm
p
Laikam nariķis.
K-K
K
... Nekas nav mainijies ... vecas partijas nomenaklatura ari tika no vadona PERIODISKI iztirita ... seviski pirms NOPIETNAM UN VAJADZIGAM INSTANCEM ... KA IZPLANOTA APVERSUMA, VAI TRADICIONALO SPEJA PARNEMT VALSDIBU NAKAMAJAS VELESANAS ... VAI ARI sagatavotu PAREIZO PROPOGANDAS VIEDOKLI - soreiz PEKSNI klustot par jaunas 'matjradnajas' aizstavjiem ... .. Laikam jau noradijumi bija nakusi no netalas ' valdones' augstienes ... ' ... publiski atkratities no traucejosiem ekstremistiem SX partija, vai tos likvidet ... " ! .. Jabut kadam NOPIETNAM iemeslam, LAI LEKTU ARA PA LOGU ... PRETIM NEZINAMAM LIKTENIM ... !!!!
Antiņš
A
Man tas deputāts sāk patikt.
vecis
v
Slikti! Ja izslēgs no SC ,tūdaļ pievienosies Lindermaņa bandai - SC sastāvā viņš vismaz ir redzams un kautkā kontrolējams.
Ne, Mēs to nepārdzīvosim!
N
Kas turpmāk šņauks degunu mūsu Latvijas karogā, kurš atklāti mūs nicinās uz katra soļa, kurš staigās piedzēries valsts augstākajā varas iestādē? U.t.t., u.t.t.?
Kuilis
K
Urbanovičs: "Traumas rašānās cēloņus es nezinu." - - - - - - - - - - - Tas Urbis ir švaks melis, bet tas viņu melot netraucē.
katra galmā savs āksts
k
Pūķinam ir Lindermanis, Ušakovam (topošam deputātam) ir Kabānovs.
experts
e
Tur jau ir vesels saraksts tajā sc, kuri ir jālīmē ārā. Kabanovs ir kā sc seja, visi tur tādi un tas sen nevienam nav noslēpums. Interesanti, kur tagad kabanovs ies un kādā partijā sytāsies. Šim domājams ir divi varianti vai nu pie Lindermaniešiem vai Ždanokiešiem. Kopumā process ir vērtējams pozitīvi, sc šķīst un tas ir labi. Nu jau ir puslīdz trīs partijas starp kreisajiem. sc, bites un zarja, būtu ļoti labi, ja pirms Saeimas vēlēšanām, atdalītos arī Rubika brigāde, vismaz uz Eiroparlamentu tie ies atsevišķi no sc un tas dod cerību uz tālāk sairšanu.
J
Apsveicami, ka SC atbriivosies no odioziem deputaatiem. Paareejaam partijaam buutu jaanjem piemeers.
SS > Jā
S
Piekrītu! Visi varēja ņemt piemēru no Kabanova un izlēkt uz galvas no otrā stāva pa logu.
  • 3
  • 3
Dr.xy
D
Un kur tad paliek "neredzamas frontes" cekistu vienotiba,un no musketieriem parnemtais lozungs : viens par visiem,visi par vienu ?! Vareja visi okupantu salasnas vienoti izlekt pa logiem,butu mazak darba vinu transportesanai uz austrumiem.
stingrā mamma
s
Doprigalsja? Dalēkājies? :)
Vērotājs
V
Bet tas kabanchiks tač ir jucis, kaujas, lec pa logu ārā, zīmē kara lidmašīnas, pjanko, šņauc nāsis, kur nevajag, viņam vispār ir visi mājās? Pie tam, kas tas par party, ja viss beidzas ar mordaboi un es nedod ne pieci, ka visi tur bija pillā un shnapsis ar nāca noteikti no ļergu kantora, ne jau nu legālais. Būtu desantnieks Mirskis blakus, varētu šim parādīt, kā piezemēties, bet tā kā nebija, tad, acīmredzami, iedzina savus kātus nedaudz traumēja. Nu ko darīt, gadās! Bivajet!
Nataša
N
reizēm šķiet, ka pirms vēlēšanām deputātu kandidātiem derētu psihiatra novērtējums viņu atbilstībai šim statusam.
bimbam
b
Ja ir uz lapas, jāuzmanās, ka nenokrīt un negūst vēl nopietnākus savainojumus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas