Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

"Merks" nepārsūdzēs lēmumu pārtraukt konkursu par Austrumu slimnīcas renovāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bimbam
b
Ja jau neapstrīdēs, tad varam puslīdz droši pieņemt, ka kaut kas tomēr īsti tīri nebija, un rezultātā tautu dēlam Skvarnovičam un KO gar degunu pagājusi laba "komisijas" naudiņa!
kaņepe
k
Esot kādi 55, bet pēc skata uz visiem 65-ciem
kārlīc
k
Bija kaut kāda filma par Skrudžu (āpmēram tā viņu sauca), kas neieredzēja ziemassvētkus un gribēja tos nozagt. Kā ieraugu ministri, tā atceros tās filmas tēlus un nespēju viņu nopietni uztvert.
jet
j
Merka izvēle tika pamatota ar steidzamību - Merks esot varējis piedāvāt visātrāku darbu paveikšanu. Bet nekur nebija pateikts, kāpēc pēkšņi tāda steiga? Logi no padomju laikiem stāv, bet te pēkšņi visu vajag fiksi, fiksi un štrunts, ka jāpārmaksā. Nemaz nerunājot, ka Merks ar saviem triecientempiem nevienā vien būvprojektā ir parādījis, ka ātrums tiek panākts uz kvalitātes rēķina.
murgs
m
A vai tad šī ir laba ziņa? Ja sludinās jaunu konkursu, tad pārtaisīs nolikumu, saliks neadekvātas kvalifikācijas prasības, uzvarēs tas pats Merks tikai par lielāku cenu un šoreiz jau vairs nebūs kur piesieties. Pareizi būtu bijis, ja pārskatītu šos pašus piedāvājumus un paņemtu lētāko nevis par pus milj. dārgāko Merku.
dzurilla
d
Maksaāja jau citi, tā kārtīgi ar otkatu un spiežot līdz apstulbumam gāzes pedāli grīdā, lai pierādītu, ka tas pirmais kļūdījies!
Āpsis
Ā
Saregulēs konkursa noteikumus lai nauda plūstu "pareizajās" kabatās. Tām jābūt oranžām. Viss kārtībā, ak cienījamā kundze ...
plakanais
p
Kaut kur dzirdēta vēsture. Kā tur bija ar to policijas ēku? Viens gudrais brēca, ka pa dārgu un apturēja. Beigās samaksāja 3 vai 5 reizes vairāk.
Bille
B
Es bieži un daudz ielaižu kļūdas, bet šeit es gribēju parādīt, ka identiskas kļūdas ir komentētājiem ar dažādiem nikiem.
Bille
B
Arī Lieliniekam komats pārcēlies dažus vārdus tālāk kā jābūt. Tā nevar būt sagadīšanās- tik daudz vienādu kļūdu dažādiem komentētājiem.
dille
d
Bille 09:34 Un pa to laiku, kamēr rakstu, M uzrakstījis komentāru un komats starp beidzot pārliecība :))" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "......... ..........M uzrakstījis komentāru un komats starp beidzot pārliecība :))...." Tu ko tagad - apakš M kosiš ?
dille
d
a Tu visu ragsti gramatiski pareizi un njeprokalivaješsja :P
Bille
B
Un pa to laiku, kamēr rakstu, M uzrakstījis komentāru un komats starp beidzot pārliecība :))
IVO
I
Tev prieks, ka beidzot ministrei vairs neļauj nelikumības strādāt???
priecājies vien :P
p
NEKĀDA ROZENTĀLE ITIN NEKO NESPĒJ IZMAINĪT KOPĪGAJĀ UN KOPĒJĀ SISTĒMĀ - tas ir ne-re-ā-li - neviens laimīgais izmaiņu gaidītājs laikam nav pamanījis, ka "VM uzskata, ka iepirkumu komisija neko nav pārkāpusi. " - un nav jau arī, JO VISI LIKUMI IR TĀ TAISĪTI, ka viss atbilst - tāpat kā cūkuģīmju algas ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas