Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ministri, nevis cūkgani

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Pilniba atbalstu 2011.10.10. izteikto autora viedokli. Vienreiz ir jaizbeidz zemdeka rebas.
keita
k
pagaidam izskatās ka dažiem labiem tā ir kvalifikācijas celšana:) labs!
Zane
Z
Toč, ja nav ko rakstīt, tad labāk vairs neraksti! Tagad jau visa Latvija zina, tavu patieso seju, kam kalpo. Par tavu izglītību ir viss skaidrs.
SIA "Sešinieks"
S
Steidzami pārdod balsis. Vajadzīgajiem klientiem – atlaide...
hm
h
Jāsāk jau apspriešana no pašas augšas. Sāksim ar Romas pāvestu, pēc tam nonāksim līdz Latvijas ministriem. Lai sabiedrība saprastu kas ir kas. Bet varbūt no apakšas? Piemēram, kāpēc raksta autors tik indīgi spriedelē par valdības veidošanas procesu un neārtraukt sūkstās par sasteigtajiem lēmumiem?. Varbūt tā ir Kremļa spalvainā roka, kura duļķo ūdeni un cenšas, lai Latvijā visi nodarbojas ar tukšu muldēšanu un ilgāk netiek izveidota valdība? :-)
latvietis:
l
esmu cūkgans jau nezkurā paaudzē, un - ar to lepojos!?!
vilis
v
Nevajag straukties,ka jauni un nepieredzējuši ministri.Visi tādi kādreiz bijuši.Ja nu kāds iesprucis nederīgs,tad priekš tam ir prese,opozīcija un Saeima,kas var izteikt neuzticību.Galvenais,ka ir pieredzējis Premjers un MF.
NOŽĒLOJAMI UN TRAĢISKI
N
Izveidot RĪCĪB-NE-SPĒJĪGU valdību. Tas it kā zemnieks sēj,ar, rušina,laista- lai nekas neizaugtu. Lūk Morāle un Ētika!
Barons Manteifels
B
Sāksim jau ar to, ka Latvijā nav nedz ideju par valsts attīstību, nedz politiķu, nedz kandidatūru. Piedodiet par skarbumu, bet - liekas - 1905., 1914.+++, 1937., 194.... un sekojošie gadi ir darījuši savu. Jaunajiem puišiem = leģionāriem vai SA rindās esošiem bērni vispār nepiedzima. Idejas Latvijā vienlaikus nav un tikpat vienlaikus paliek nesaprastas. Es nebīstos no formāli nekompetenta ministra, kas ir ar domu, ideju, plānu vai vīziju. Es baidos no no tā pārvaldes līmeņa, kas nesaprot, ka 2-3 tuvu esoām skolām var būt viens direktors, viena grāmatvede un ... Ja laukos izzūd skolas, pasts, brūk ceļi - ir tikai pabalsti un bērni [pabalsti] - kas tur strādās un dzīvos? Ja NE-viens premjers X gados nav apsolījis, ka valsts budžeta [Tava un mana] nauda taps tērēta lietderigi, efektīvi un atbilstoši valsts situācijai.... Ja mēs joprojām dzīvojam uz parāda... Vai kadam nudien ir bail no nekompetences un riska? Domāju, ka lielākais zaglis LV ir skaidrs sen, tikai ir vara, kas to neatzīst. Un NE-mainīs. :)
Davai āiziet
D
.....Biedram Točampirms 2 stundām, 2011.10.24 07:22 Atbildēt+10 -5 taisnība - uz viņa drauga Šlesera fona visi pārējie ministri tik tiešām ir cūkgani - ne vēriena, ne apgriezienu... YES, lai dzīvo neizglītotie sprūdžveidīgie VALSTS vadībā!
Vārds
V
Šlesers un tie kas no SC degunu šņauc karogā jau gan ir Oxfordas absolventi. Ne?
  • 4
  • 0
Domāju, ka
D
Valdības apstiprināšana jāatliek uz gadu, kad var atlaist šo Saeimu un ievēlēt jaunu. Tikmēr Dombrovskis arī ar šo var strādāt. Priekš kam Zatlera oligarhus laist pie varas - tie būs vēl izsalkušāki nekā divi Š
Trio
T
Man arī bezgala žēl, ka Ainara nav starp šiem cūkganiem, atrastos Točam vietiņa un atbrīvotu lasītājus no saviem domugraudiem..
Nu patiesībā jau kā lai to saka
N
Nu vispār jau Točam kāds domugrauds sanāk. Zirgāboli ir te - komentāros...
  • 5
  • 5
Ne
N
no domugraudiem - no zirgāboliem. Točveidīgiem.
  • 5
  • 2
Tieši tā
T
Vajadzīgs vēl laiks ministru apspriešanai, ja negribam saukties par nedemokrātisku un totalitāru valsti.
haha
h
Ko gan Točs var jaunu pateikt - ministrus noteikti jāapspriež katram Latvijas iedzīvotājam un, jo sevišķi, pērkamajiem žurnālistiem, kuri rauja melnās miesās, lai atklātu kādu jaunu smaku aktieru apakšbiksēs. Stulbāku demokrātijas izpausmi laikam grūti izdomāt.
  • 2
  • 0
Biedram Točam
B
taisnība - uz viņa drauga Šlesera fona visi pārējie ministri tik tiešām ir cūkgani - ne vēriena, ne apgriezienu...Slava biedram Točam - analītiķim un dvēseļu inženierim !
Aizsūtīts 2011. 10. 10
A
Latvijas Republikas valsts prezidentam Cien. Andrim Bērziņam 11.Saeimas deputātiem Par ministru prezidenta un ministru kandidātiem. Galvenais valstī notiekošās valsts pārvaldes sistēmas krīzes iemesls ir pilnīga sabiedrības neuzticība valsts pārvaldes institūcijām. Arī 11.Saeimas uzsāktais darbs to pierāda. Sabiedrības uzticību var iekarot tikai ar skaidru un atklātu darbību, kur skaidri ir izprotami mērķi un sagaidāmie rezultāti. Vecajās parlamentārajās demokrātijās ir tradīcija, kura spiež kandidējot uz valdības vadīšanu ministru kabineta vadītāja un ministru kandidātiem pirms ievēlēšanas amatos sniegt sabiedrībai skaidru plānu par to, kādā kārtībā tiks risinātas sabiedrības vajadzības un problēmas. Šāda procedūra ir paredzēta arī ES –komisāru (ministru) apstiprināšanā. Tas dod sabiedrībai un balsojošajiem deputātiem kaut nelielu iespēju izprast arī kandidātu izvirzīšanas iemeslus un sagaidāmos darbus. Lūdzu ierosināt 11. Saeimā pirms jaunās valdības apstiprināšanas veikt ministru kandidatūru iepriekšēju uzklausīšanu par piedāvāto ministru kabineta un nozaru darbības plāniem, līdzīgi kā tas notiek Eiropas parlamentā uzklausot kandidātus komisāru amatiem. Tas dos kaut vai nelielu iespēju sabiedrībai gūt pārliecību, vai nosauktie ministru kandidāti tiešām ir labākie, ar konkrētu pieredzi un plašu skatījumu uz to, kas un kā veicams uzticētajā nozarē, lai sabiedrība un valsts kopumā uzplauktu. Svarīgi arī ministra uzskati par taupību un pieticību nozarē. Šobrīd šādas sabiedrības ticības, lielai daļai no nominētajiem ministru kandidātiem, nav.
Ezis
E
Nu cūkgans ir atbildīga profesija ,pazudīs cūka dabūs atbildēt,bet ministrs ,tas ir nekas ,sasāpēsies kāja un nākošajā dienā nenāks uz darbu.
  • 0
  • 0
no malas
n
Un šitādi rakstītāji, kas paši sev pasludinājuši tiesības runāt tautas vārdā, pēc tam varēs taisīt lielo kritiku??! . Jāsmejas par šī tautas pārstāvja naivumu. Varbūt par katru ministru taisīsim tautas nobalsošanu?? Jo, nez vai būs daudz tādu, kas katram pašizceptajam "aktīvistam" uzticēsies vairāk kā esošajam premjeram.
  • 2
  • 1
...
.
No tukshas muldeeshanas,pat ja tas notiek parlamentaa,ministru lietderiibas koificients nav ne nosakaams,ne apreekjinaams....lai straadaa,tad jau redzees-vieniigi jaabuut "mehaanismam" ,kaa nevariigos aatri nomainiit. Mees jau tagad ciesham no paaudzes ,kas negrib reaali straadaat,bet gan grib paratizeet ofisos....
  • 2
  • 1
Atsūyīta atbilde
A
No V.pr. kancelejas - izskatīšot mēnešlaikā. Tā kā šajā valstī jebkurā līmenī no tautas baidās. Kā teica viens bagāts vīrs - nedrīkst nabagus pie teikšanas laist.
  • 9
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas