Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nacionālā apvienība par nākamo prezidentu konsultējas ar Vasku, Beitneri un Lejiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HIM
H
a kas vainas, tā saucamajiem, sorosītiem un kosmpolītiem...nu tak padalieties? tie, kas lieto vārdu sorosīts, tie domātā tādā pašā līmenī it kā valdībā būt liels seifs ar naudu un valsts izzagšana nozīmē naudu no tā seifa... a kas vainas Sorosa reprezentētajai liberālajai politikai? Igaunija, Lietuva, Vācija, Francija utt. visas ir balstītas uz liberāliem principiem....Soross ir daudz vairāk Latvijā izdarījis nekā jūs vaukšķošie - invalīdiem nebūtu atbalsta programmas, skolām nebūtu atbalsta programmas m''acību līdzekļu iegādei, zinātniekiem nebūtu naudas daudzu pētījumu finansēšani, varu turpināt šo sarakstu.
harēms
h
Vajag konsultēties ar Beslanu Abdulmuslimovu, Dzintaru Jaundžeikeru, Kasparu Dimiteru un vienu Rīgas savedēju nama saimnieku (vārdā nesaukšu, bet Imants jau varētu saprast, par ko ir runa), kura pirtī parasti ierodas precēti pāri, kas vēlas diskrēti nodarboties ar grupveida seksu.
zvirbulēns
z
Vasks, diemžēl, ir sorists-kosmopolīts, lietusargu grupā.
:-))
:
Nav runa par Vasku kā prezidentu, bet ar viņu KONSULTēJāS PAR NāKAMO PERZIDENTU!!
ACDC
A
Vasks vispār ir pirmā lieluma komponists - Latvijas vislabākā eksportprece attiecīgajā žanrā šobrīd. Tumsonība kā vienmēr bļaustās.
opā
o
Vaskis prezidents tāds pats kā Pauls kultūras ministrs! Apņirgties var!
a' propos
a
Varbūt Beslanu Krūmiņu, kuram parādnieks kamīnus būvēja? Tāds labs cilvēks galu galā izrādījies. Un tik latviski skan
Vienotības caurspīdīgums:-
V
Ko citu var gribēt no VL-čečenu naudaspartijas ,kuri ar visu varīti ,gribot tikt pie Vienotības labās rokas ,mērkaķojas līdz āboltiņveidīgajiem atbalsot visas Vienotības iegribas un vēlmes ,lai tautai ir cik švaki ,ka tik pašiem trekni vaigi un visi šoferu dēli mīkstos ,siltos krēslos sasēdināti .
To: Paradnieks
T
ja tu pats nezini kurš ir godīgs latvijas pilsonis tad man tevis žēļ.
KLM
K
...parādnieka .....āboltiņas.....un līdzīgo līmenis!!!!!!!! ........................................... ....................................................... ja par līmeņiem, tad diez vai nosauktie pratīs spēt zoodārza līmeni uzturēt....
tādi esam
t
Mērkaķojas pakaļ Āboltiņai.
kas mīl, tas negrēko
k
Ne jau nu Vasks, Lejiņš vai Beitnere zinās, kurš cienīgs ieņemt augsto amatu. Par kaut cik godīgiem un principiāliem cilvēkiem ir grūti šajā valstī ko iedomāties, vairāk prātā nāk Sandra Veinberga,Juta Strīķe,Baiba Strautmane, Ilze Jaunalksne, bet citas sejas mazāk nāk prātā...varbūt Z.Stankevičs?
Ņirgas nāk
Ņ
....parādnieka.....āboltiņas .....un līdzīgo līmenis!!!!!!!!!
K
vienmēr, bailes nosaukt vārdus, jo visi "tiek aprieti" uzreiz. Zatlers - ļoti labs kandidāts pašreizējā situācijā. Slepenība vedina uz domām, ka ATKAL kādu savējo grib mums "iešmugulēt"...
@
@
Loti adekvata, latviski atbildiga un inteligenti gudra izvele.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas