Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Nākamgad Valsts prezidentu vēl izraudzīsies Saeima

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldis
A
Mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu kā Francijā,Itālijā,Slovēnijā,Spānijā,Lielbritānijā,ASV,Kanādā,Indijā,Pakistānā,Indonēzijā,Ēģiptē,Ganā,Dienvidāfrikas Republikā un pat 12 Karību jūras salu republikās!
000000000
0
Vai nevaram prezidentu no Lietuvas vai Igauniju? Latvija ir parpildita ar total nulleem, un viens no tiem laikam bus nakamais Latvijas prezidents
Bezdelinga
B
Latvija ir vislabākā un skaistākā zeme visā pasaulē. Latvieši ir garā visstiprākie visā pasaulē. Slinkiem špicbukiem un lingām Latvijā nav un nebūs īstā vieta. Laipni lūgti lingot uz citurieni. Tāpat jau jūs to reiz izdarīsiet, jo šeit jums nebūs gaisa, jo mēs to nogriezīsim.
linga
l
Lembergs vai Ušakovs, to jūs arī dabūsiet par prezidentu, muļķu zeme!
Jānis
J
Nav ko uztraukties ! Ja piecas partijas uz šodienu ir stulbas, tas nenozīmē, ka latviešu Āmen !
Jānis
J
Latvijas tautas sastāvs nav tāds, lai varētu ievēlēt kārtīgu prezident. Lai vēlē saeima !
skumji
s
Un aiznākamgad jau izvēlēsies Putins, ja latvieši būs tik stulbi un uz šīs "tautas vēlēta prezidenta" makšķeres uzķersies. Dabūs Ušakovu otrajā kārtā, kā likts..
Andris
A
Nekādu tautas vēlētu prezidentu !!!!Uz to cer musu IENAIDNIEKI . Padomājiet paši ,ka ar lielu NAUDAS KAMPAŅU tiek ievēta Maskavas nama apmeklētaja --- sūdraba ,kaut kūtris ,grigule ,lembis -- āksts , un tad ,un tad -- P[OLITISKA VIRZIENA maiņa Latvijā .. Tas jautājums tiek cilāts APROBEŽOTIEM LATVIEŠU MUĻĶIEM !!!!!!!!!!
Andris
A
Nevar ņemt paraugu no citām valstīm ,mums ir pilnīgi NACIONĀLAIS sastāvs savādāks . Padomājiet ,ja Vācijā būtu 40% turku .......... vai āfrikāņu . Notiek Ukrainas krīze ,bet maskavas ielas TUKŠAS .....Ievēlēs kaut kādu NOZOMBĒTO KRIEVU ,kaut ušaku un TAD ........Beidziet, MUĻĶI laizt !!!!!!!!!
  • 2
  • 1
Andris
A
Ezi !! neuzskatu ,ka tas būtu amats Latvijas valstī ar ko var EKSPERIMENTĒT ,jā, viņam nav VARAS ,bet kaut ko MUĻĶĪGU viņš -- viņa varētu pateikt ,kā maskavā ,tā Briselē !!!!Ievēlēs ,kaut ušaku ,vai sudrabu . ! Jā ,arī ŠIS ir sameklēts KŪTSPAKAĻA ,bet par viņu balsoja ,"" KOLEKTĪVS "" ,vismaz ar kaut kādu , kaut maziņu ,bet tomēr IZPRATNI !!!!!Bet kas ir Latvija??? ---- 40% dzīvo putina info telpā ,un tad vēl vismaz, un vēlreiz VISMAZ 10 % ,DEGRADĒTIE NODZĒRUŠIES LETIŅI . un iznākumu varam PAREDZĒT ........Beidziet ar savām MUĻĶIBĀM TRACINĀT ,kaut cik normāli domājušus LETIŅUS .!!!!!
  • 2
  • 0
Ezis UK
E
Nu tagad mums ir prezis komunists ,sameklēts kūtspakaļā un tāds nekāds Tev šķiet briesmīgi ,labs ?! Prezidents Latvijā ir goda lelle,bez reālas varas
  • 5
  • 2
Kur
K
I.Sudrabas partijai tie lielie ziedotāji uzradās, ka visi ceļi viņas ģīmetnēm izlikti, radio un TV nepārtrauktas reklāmas, vēl avīzes mūsu pastkastītēs.
>>>> Krievijā prezident
&
Interesanti, kāpēc tu apzināti piemini Krieviju, bet ne ASV, Franciju, Lietuvu, Igauniju utt.!? Nezinu pasaulē vairāk nevienu valsti, kur prezidentu nevēl tauta, bet zagļu shodka zooparkā!
  • 4
  • 3
Ceru, ka arī pēc tam Valsts prezide
C
man tas populisms vēl lielākās devās nav vajadzīgs. Pietiek jau ar Saeimas un pašvaldību vēlēšanām
  • 6
  • 1
Balodis it kā Jūrmalas domes vajadz
B
Vai tad viņi nepamanīja pretrunas?
  • 3
  • 1
Balodis Jūrmalas domes vajadzībām p
B
Vai tad viņi nepamanīja pretrunas?
  • 2
  • 1
Krievijā prezidentu ievēl tauta tie
K
Kāpēc Sudraba grib to modeli ievazāt arī Latvijā?
  • 9
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas