Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Neapstāties pie sasniegtā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ekonomists 2012
E
Kretīnisms ir mūsu valsts pārvaldes lielākā nelaime. Ko cien. Signe Bāliņa paveica, būdama e-ministre? Un LVRTC e-paraksts ir tikpat kretīnisks kā Latvijas pasta. Vienīgais panākums- var lietot eparaksts.lv identifikāciju ar dažu banku kartēm, nepērkot karšu lasītāju. Tur gan lielāks nopelns pašām bankām...
puika
p
ar eID arī vajadzēja sākt nevis pa ceļam "apgūt" vēl kādus 2-3 risinājumus
arī prom
a
... skan gluži kā idiota sajūsma par paša atspulgu vircas bedrē ... Sasniegums (par piemēru) : " PAZIŅOJUMS PAR DZĪVESVIETAS ADRESI ĀRVALSTĪS ... ... elektroniski portālā www.latvija.lv (tikai ar drošu elektronisko parakstu)..." Lai to drošo e-parakstu saņemtu, vajagot e-viedkarti, kurai pieteikties varot e-lektroniski, BET - Patiesais e-sasniegums sākas te : " ... Viedkartes e-parakstam var pieteikties portālā norādītajās Latvijas pasta nodaļās vai izmantojot DPD kurjerdienestu. Fiziskai personai līdzi uz pasta nodaļu ir jāņem pase, un klientu apkalpošanas operators uz vietas aizpildīs speciālu pieteikuma formu. Kad pēc neilga laika pa pastu saņemsiet vēstuli ar PIN kodu, variet doties uz pasta nodaļu saņemt gatavo karti, līdzi ņemot pasi ..." Un tagad sakiet man, saniedzēji ! Ja es jau atrodos ārzemēs un ar pasi uz tuvāko [asta nodaļu lv netieku, KĀ man lietot jūsu sasniegto ? Piemēram, e-lektroniski "izdeklarēties" no Jūsu sasniegumu ārēm ? PS Un beidziet "liet" par lv e-panākumiem salīdzinājumā ar Islandi ! Es kā reiz esmu Islandē, lietoju šejienes e-pakalpojumus ikdienā un droši apgalvoju - Jums līdz Islandes līmenim kā līdz Ķīnai rāpus ... Labs sākums būtu Islandes valsts nosaukumu iemācīties pareizi rakstīt ... lai nesanāk kāda e-uz-LIKTA kādā ē-lātvijā ... ... bet atspulgā tik daiļi, vai ne ?
.....
.
Un cik miljonus ES fondu un valsts naudas valsts pa šiem gadiem ir izbliezusi 5-kārtīgi pārmaksājot par vietējo "programmētāju" garadarbiem - e-pakalpojumiem, par kuriem 99% latvijas iedzīvotāju neko nezin, 1% zin un varbūt mēģinājuši lietot, no tā 1% tikai kāda trešdaļa vispār rubī kā tos debīlos e-pakalpojumus vispār var lietot. lieliska naudas un atkatu kāstuve - cēlā mērķa - e-pārvaldes ieviešanas aizsegā.
Dereks
D
Ir diezgan daudz izdarīts kaut vai ar LVRTC jauno e parakstu, kas tagad ir ērti lietojams, tādēļ arī tauta tagad jāizglīto, citādi agrākos laikos- baidījās gan no tvaika lokomotīves gan elektrības....
ulzha
u
Ka ērti (EDS), īsti nepiekrītu :D
Smic
S
Ja jau ir mineetas kautkaadas vietas topos un statistikaas - vai nebuutu korekti noraadiit no kurienes shie dati ir njemti ?
Andris
A
Kas sunim asti cels,ja ne pats!
jautajums
j
es gribeju pavaicat, kas tad ir sasniegts? daudz koncepciju, strategiju, programmu, pētījumu izstrādāts utt? eparaksts plaši nav pielietots. ur atdots lursoftam eveseliba bukse utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas