Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Nedaudz krītas premjera partijas popularitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas pats
T
Diemžēl, JAUNAIS LAIKS SEVI PARAADIIJA TAAPAT KĀ TAUTAS PARTIJA UN CITAS! Runaju par augstakas izglitibas reformu, kur shi partijaveic peec LU un ar to saistito ekonomisko grupeejumu pasutijuma, vienaas rokaas sagrabjot visus strukturfondus un citu augstskolu ipashumus. Par to pat pashaa jaunajaa laikaa nezin, viss notiek pusslepeniibaa. Liidz shim es un daudzi mani kolegi un studenti augstskolaa balsoju par Jauno Laiku, bet pēc tā ko shie dara, lai Latvijā šauru interešu dēļ iznīcinātu visu augstāko izglītību, mēs (un es runāju ar daudziem) vairs par viņiem NEBALSOSIM NEKAD! Nāksies laikam ZZS reitingu celt - tie vienīgie iebilda pret šo gadsimta afēru, kas iecerēta ar LU vadības starpniecību...
nepiekrītu
n
Dihlofoss 09:16 Patiesībā ir viens patīkams pārsteigums - JL, kas ir valdībā ar premjeru priekšgalā, ir augstāks reitings nekā opozīcijā esošajai, it kā tīrajai, baltajai, ar budžeta griezienu asinīm nepatriapītajai, PS. Tad mums vēl ir cerība. ================= Nav taisnība - arī PS balsoja par Jūsu minēto budžeta griezienu, jo citas iespējas laikam taču nebija. Nākošie reitingi Jūsu skaidrajiem un pūkainajiem no JL būs vēl sliktāki, jo būs apslacīti ar dzīvnieku spīdzināšanas asinīm.
Polšs
P
Zini ko, ne jau nu krievu dēļ latviešiem tā iepaticies pārcelties uz dzīvi Britu salās. Ārā viņu redz dzen. Vot varēja tad letiņi palikt un par savu valsti pacīnīties. Varbūt arī attieksme tad būtu cita.
Cowmoonist
C
Es arī mīlu Rubiku, un Vosu un Pelši! Izcili idealisti, kas centās mūs ievest gaismā!!
bimbam
b
Salidzinajums stipri vien klibo!
KLM
K
Rubiks ir pamatīgs mērglis, bet Jums taisnība - nenodod savus ideālus (iespējams, pilnīgi nepieņemamus citiem),un tieši tādēļ - var cienīt par stāju. Atšķirībā no bijušā poļitruka Lemberga, kurš gatavs pārdoties ikvienam, ka tikai nauda nāk !
homo soveticus
h
Tu noteikti ar cieni Hitleru par viņa līdz beigām nelokamo stāju, vai ne?
bimbam
b
Rubiks man īpaši nepatīk, bet viņu vismaz var cienīt par stāju, kāda daudziem mūsdienās pie šprices esošajām polītikas lupatām pat sapņos nerādas.
bimbam
b
Ērgli, Tu esi nikns, bet Tev taisnība! Uzskatu, ka pašlaik nevienam nav 100% patentrecepte, kā ar ziepēm tikt galā, bet atšķirībā no iepriekšejām valdībām paliek tāds iespaids, ka lēnām, bet principā pareizi viss virzās uz to pusi, uz kuru lietām jāvirzās. Cita starpā, premjers patīkami izceļas ar to, ka TV intervijās viņam nemetas pumpas un nelīst sviedri no melošanas, kaut gan tas, ko viņš saka nebūt nav patīkami. Tā, protams ir tikai tāda blakus parādība!
Ušakovieši
U
Jau nāk jau nāk ušakovieši- būs iebraukšanas garantijas, būs uzturēšanās garantijas krieviem; būs viss krieviem. Nesaprotu-šiem tik plaša zeme, bet lien virsū šai mūsu mazajā pleķītī un dzen mūs aŗā. ŗijā un Anglijā tā pašvaki, jābrauc uz Vāciju un Franciju.
ZZS panākums
Z
ZZS Koke ir aizslēgusi visas lauku skolas- kā cars 18 gadā, izposta visu, drīz Latvijas laukos nedziedās pat gailis.Viņi nav pelnījuši ne ciparu, kur nu vēl sešus.
Rimševica alga
R
Jaunais laiks visvairāk mīl bankas un baņķierus. Visi SVF fonda maksājumi aiziet baņķieriem. Visiem nogrieztas algas , tikai Rimševics katru mēnesi saņem 11000 latu. Skolotājs 250- Rimševics 11 000. DIVI PASAULES!!!!:)))))))))))) Starpība 44 reizes!
AIVARS
A
Nu ko - tendences patīkamas un pozitīvas...
klusais-2
k
Rubikokuls vakar nosvinēja savu 74. Dzimšanas dienu!Viņš tagad Briselē cīnās par Latvijas zemnieku interesēm(skatīt "Latvijas Avīzes" 23.09.09. numuru).Laikam uz vecumu būs prātīgāks palicis...
dusmas
d
no grafika pilniigi skaidrs, ka varu dabuus Saskanas centrs, jo latvieshi ir sadaliijushies siikaas vieniibaas un visas balsis sadaliisies un buus vienkaarshi par maz!!! padomaajiet par to, veel ir laiks!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas