Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nemiers Sudrabas partijā: Vairāki pieļauj aiziešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Partiju pamet tie, kuri dabūjuši labas un labi atalgotas vietas, bet saprot, ka šis maciņš nebija biezākais un ir jāmeklē jauns projekts. Protams, ka opozīcijā neko izdarīt nevar. Bet varēja taču pamēģināt? Būtu labi, ja darbā es varētu teikt, ka neko neesmu izdarījis tāpēc, ka to darbu nevar izdarīt. Tāpēc neko nedaru. Bet esmu visumā apmierināts, jo alga ir ļoti laba. Partijas vadība atkalpo ieguldītonaudu un laikam Sudraba neko vairāk Kremlim un Lembergam iedot nevar. Sudraba izmantoja korupcijas apkarošanas lozungu, bet acīmredzami ir valsts izzadzēju un noziedznieku advokāte. Tad nu nekas tālāk nespīd.
:)
:
Tā nu tas ir Sudraba ir zaudējusi "spodrību".
ievēlēta par Jūrmalas izsaimniekoša
i
Šitie visi ar Trukšņa, Mežecka un Baloža atbalstu ir ievēlēti par Jūrmalas izsaimniekošanas naudu.
Spalvainā roka
S
Inārīte nosūtīta kārtējā misijā... Skaidrs, ka Sudraba nav nekāds pasaku tēls un tā partijele nav nekādi septiņi rūķīši, bet ka spalvainā roka paslinkotu un netaisītu viņai mēslus visos iespējamos veidos, tai skaitā caur savu štrunta lapeli, ko neviens tāpat vairs par pilnu neņem un neuzspiestu attiecīgās pogas "svārstīgākiem" rūķīšiem, arī būtu teju neticami. Tā kā te nu mēs esam. Pundura, Buldozera un Digitālā Vekseļa kungi sūta sev iztapīgos žurnālistus sev vajadzīgās misijās un pēc tam to publicē savā interneta un tualetes papīra lapelē.
Raimonds
R
Oligarhu sarunu izmeklēšanas komisijas atklātajās sēdēs var skaidri redzēt Sudrabas patiesās vērtības. Kā ekspertus saaicinājusi daudzus Lemberga čomus un metas virsū visiem, kas ar šo sarunu publicēšanu centās izgaismot oligarhu problēmu. Mans vienīgais viedokli - viņa ir nekrietna sieviete.
Nu slikti
N
Nostrādāja Sudrabas konsultants "mags". Ne pie tiem speciālistiem viņa griezās. Zinu, ka arī Sudrabai pašai ir cēli mērķi attiecībā pret Latviju, kā valsti, kopumā. Lai arī kādas "bumbas" viņai piešuj. Tomēr viņai apkārt salasījās un par viņas tuvām uzticības personām kļuva, parasti šķēlveidīgie shēmotāji, kam interesē izdevīgi biznesprojekti un lobijs valsts pasūtījumos. Zinu vienu pazīstamu sabiedrībā cilvēku, kas tieši šo shēmotāju dēļ no partijas aizgāja jau pasen. Sudraba kļūdījās, kad izraudzīja domubiedrus un konsultantu no ezotēriskās pasaules.
Akurāters
A
taisnība, sudrabas tēls komisijā izteikti sū*īgs , kas rada akurāt tādu pašu iepaidu uz šo partijeli kopumā
KL
K
Noteikti Sudraba labāka par Judinu reizes 10 vismaal
  • 4
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas