Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Noraida nevalstisko organizāciju bažas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis >> dirsējiem
L
Latvijā neviens latvietis ar nabaga tarbu nestaigā. Ja kāds staigā, tad viņš staigāja arī Kārļa Ulmaņa laikos un arī Brežņeva laikā.
lastvietis visām vainām
l
Mēs nevienu aiz pautiem vai cičiem neturam ar varu dzīvot Latvijā.
vaine
v
Protams, ka prieks nedzīvot Latvijā!
Vārds
V
kamēr pa ešaloniem ganīsies tādi tēli kā localputti, mustacheputti uttt utjptti
  • 0
  • 0
Gunārs
G
Ar Rasnaču domāju, ka vienoties par kaut ko nav iespējams, jo ir spītīgs kā āzis. Pat ja ar nevalstiskajam organizācijām runās, un it kā vienosies, pēc tam tāpat izdarīs pēc sava prāta. NA jau ir raksturīgi, ka viņi māk darboties negatīvā dimensijā, cilvēkus pēc iespējas ierobežojot, nosakot nepamatotus aizliegumus un apgrūtinājumus. Ekonomikas jautājumos absolūtās 0.
Jānis
J
Ar tiem krieviem, kas nāk bez pastalām, ar ķirzas zābakiem kājās un utīm pufaiku vīlēs, tiks galā NATO un varenie ASV bruņotie spēki.
jumis
j
NA tūdaliņi to tik vien prot, kā bļaut "krievi nāk", tajā pašā laikā aptīrot savus bāleliņus līdz nabaga tarbai! Pretīgi liekēži!
idiotam
i
Sauklis "Krievi nāk!" tika izmantots Tatjanas Ždanokas partijas PCTVL 2004. gada Eiroparlamenta vēlēšanās un tam nav nekāda sakara ar NA.
  • 2
  • 1
VVZ
V
Deviņdesmito gadu sākumā sanāca pabūt Krievijā. Tur jauniešu sapnis un funktieris nebija vis uzsākt darba dzīvi, bet iekārtoties kādā bandā vai "jumtā" un kāst piķi. Tieši tāpat rīkojas Latvijas valdība- nemitīgi tiek palielinātas un radītas visādas izmaksas un nodevas, kuras neko nerada, bet veic līdzekļu pārdali par labu parazitējošam slānim.
Koments
K
Valsts - represīvās pārdales organizācija, kas pie jebkuriem apstākļiem ielien tavā kabatā, gribi to vai ne, motivējot laupīšanu ar tavu interešu aizstāvību, ko rakstiski apliecina likumos, bet kad nonāk līdz tavām interesēm - tad tevi vēl pazemo un cenšās dziļāk dubļos iemīt! Pat klasiskie reketieri tā nerīkojās! Jāatzīst, ka jebkura valsts vara - pielīdzināma mafijai! Jo neviens patstāvīgi domājošs cilvēks nemūžam nepiekristu deleģēt savas dabiskās tiesības kaut kāda aizdomīgā grupējuma (partijas) pārstāvjiem, kas realitātē nav pat nomaināmi tiesiskā veidā (valdošā elite nemainās), ja vien tas cilvēks nav dikti iebaidīts no tā grupējuma puses! Visā pasaulē šo shēmu sauc par REKETU! :) P.S. Un tagad atkārtojiet pazīstamu lozungu, kurš nepārtraukti (25 gadu garumā) skan no "pEtriotu" mutēm - KRIEVI NĀK!!! :)
  • 1
  • 0
Latvijā ir nenormāli tiesu izpildīt
L
un tagad vēl grib ieviest nenormālus notāru tarifus
cik notāri samaksāja Rasnačam?
c
tāds ir jautājums
  • 10
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas