Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Noraida ZRP ierosinājumu nemaksāt kompensācijas atlaistajiem deputātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darold
D
Glad I've finally found smoetihng I agree with!
VOX POPULI
V
Ja mani DARBA DEVĒJS (šajā gadījumā faktiski tauta) atlaistu no darba kā nederīgu darbam-ieņemamajam amatam,tad nu gan viņš man nekādu kompensāciju nemaksātu.Izņemot neizmaksāto algu un atvaļinājuma kopensāciju. Un punkts un āmen !arī šei tā jādara-atlaisti taču kā nederīgi.!!!
hahaha
h
Komentāri paši par sevi būtu vesela zinātniskā pētījuma vērti, BET : 1) Lai arī man ir pretenzijas pret deputātu darba kvalitāti, tomēr ja es būtu deputāts, nu diez vai pamestu savu darbu, visu, lai gala beigās (kāda cita politisko mahināciju dēļ) paliktu gan bez darba, gan jebkāda finansiālā nodrošinājuma. Jūs visi bļaujat, ja kādam ir ietaupījumi lielāki par 50 latiem, bet kurš normāls cilvēks ies strādāt par deputātu, ja nav elementāras drošības darba zaudēšanas gadījumā? 2) Ar šo rakstu, komentāriem un vispār visu šo sviestu redzams demokrātiskas politikas izpratnes trūkums - deputāta darbam ir jābūt goda darbam - pārstāvēt tautu, tas ir gods - kāpēc tiek nopelti pilnīgi visi deputāti bez izņēmuma, kāpēc komentētāji visus nozākā līdz pēdējam, un salīdzina biznesu ar politku? Jūs sakāt, ka nav ko jaukt politiku un biznesu, bet nākamajā brīdī salīdzinat darba noteikumus firmā un parlamentā. Bišķin sajēgai par atšķirībām tomēr vajadzētu tā kā būt, ne, izglītotā vidusšķira? 3) Mani atkal pārsteidz Dienas žurnālistikas SVIESTS - populisms katra vārda galā - tā vietā, lai paskaidrotu, kāda bija zatleristu motivācija, kādi deputātu argumenti, kas balsoja PRET, kāda ir citu valstu pieredze, utt. - tā vietā trīs sviestaini teikumi. NULLE žurnālistikas, šī informācija ir s**da vērta! Gala beigās - es esmu par kompensācijām deputātiem, tomēr varēja spriest par samazinātām summām, par to, vai bijuši sodi mandāta laikā (piemēram, tiem, kas par valsts naudu savas sievas/meitas par palīgiem strādinājuši, samaksā tos grašus par sodiem un turpina krāpt valsti, vai tiem, kas sēdēs, plenārsēdēs visās piedalījušies utt. ) - kritērijus varēja mainīt, bet citādi, protams, tikai pabiras ies par deputātiem strādāt, nevis kārtīgi cilvēki!
alkass
a
Kuri balsoja PAR kompensāciju maksāšanu, kuri PRET kompensāciju maksāšanu?
Moriss Berts
M
Nu, ko... - "siles" cilvēki paliek "siles" cilvēki; tā ir strikta konservatīvas un diezgan pieticīgas eksistences filozofijas "skola". Tieši tāpēc jau bija jādibina atsevišķa partija, nevis jāiet Vienotībā, kā pauž god. Ēlertes k-dze. Tas, ka, ejot Vienotībā, Zatlers iztiktu bez daudziem "nevajadzīgiem" triecieniem, ir fakts! Bet tādā gadījumā vai bija vajadzība iet politikā vispār, lai paliktu par pašapmierinātu "konservatīvo", kuram tikai vietiņa zem saules vajadzīga. Nespriedelēšu, vai būtu 42 vietas Vienotībai ar Zatleru, bet domāju, ka nē. Cilvēki tomēr grib reformas, un reformas būs, jo: īsti vīri nebaidās triecienu, un tas, ja triecieni nenogalina, tad tie norūda un māca. Ar cieņu, dievzeme.lv komentētājs, Morberts
Maija Kollinsa
M
Kur ir tā loģija, kad valstij, kas ir Saeimi atlaidusi to korupcijas dēl, ir vēl jāsamaksā 3 mēnešu papildu naudu, kur krāpnieku deputāti ir līgumu ierakstijuši, ne valsts, bet pašu savā labā? Ja 11 Saeime vēl ko nesaprot, par pilsoņā vasaras referendumu--tad, nu, Latviešu tautai ir tieši tagad, ne vēlāk, kaut kas tai jāizskaidro!!! Ko varam bojkotēt? Sauksim mediju palīdzībā. Kur ir jaunieši? Kādēļ strādīgie profesijas cilvēki, skolotāji, mediķi, ubunsdzēsēji, policisti nevienojās, kaut vai uz vienu dienu, bojkotēt šādu ārprātu: nauda kas pieder pilsoņu aktivitātēm, velreiz ir nozagta, itin kā legālā veidā. Resnie Saeimes kaķi ir jāpamāca, lai tie kuri ir godīgi uzdrīkstās pretestoties!
birokrats to borcinsh
b
ja māki lietot arī citas interneta adreses, tad apskaties mājaslapā: pats Brigmaņa kungs ir nobalsojis PAR
borcinsh
b
Zini pa 20.gadiem oligarhi un komunjagas ir uzpirkusi internetu Latvija. Oligarhiem ir milziga ietekme uz Saeimas majas lapam, kas nebut vel nav gajusi mazuma. Brigmanis ir viltigs komunists, vins noteikti sameloja taja majas lapa.
  • 0
  • 0
zoo
z
Vismaz 3 meenesus necelsies noziedziibas liimenis.
DD1
D
Zatlera kārtējais populisms un tikai tādēļ, ka prikslikums neskar ZRP. Lai iesaka kaut ko par nepārvēletu prezidentu,- atteikties vismaz no 1 extras par labu valstij.
arī prom
a
... ha ha ha ... kādam liekas, ka tas ir kas negaidīts ?
deputāts
d
es jau nebalsošu pret paša gribu, lai pats nesaņemtu brīvo naudu, BET DEPUTĀTI NOBALSOJIET PAR TO, LAI KATRS ATBRĪVOTAIS NO DARBA SAŅEMTU TRĪS MĒNEŠU KOMPENSĀCIJU. JĀ BET JUMS FIGA,FIGA.FIGA.
bepe
b
Zatleram ir taisnība, un ne jau tikai šajā jautājumā vien. ZRP programmā ir paredzēta arī valsts pārvaldes aparāta reforma, samazinot tā apjomus; to tagad pieprasa arī starptautiskie aizdevēji, bet kas notiek? Dombrovskis pat neliekas to dzirdam - griezīz atkal visiem un visur, tikai ne uzblīdušajam pārvaldes aparātam, kamēr atjēgsies pie100% pensionāru valsts, kurai būs nepieciešamas tikai 2 ministrijas - veselības un labvklājības...
Ineta
I
34 par - tas ir bezkaunīgi maz! Zatleram ir 16 balsis, VL - 14, kopā 30. Tas nozīmē, ka pat visi zatleristi, ja ierēķina arī 6 šķeltniekus, nav nobalsojuši par.... Nožēlojami...
Ineta - birokratam
I
Nu tad paskaitīsim, ja jau esat tik piekasīgs, turklāt bez Jums traucējošajām emocijām, liekot lietā vien iespējamos matemātiskos talantus. Vienīgā partija, kas 100% nobalsoja par, ir Visu Latvijai. Sirdsapziņa pamodās arī pieciem no ZZS. Kas attiecas uz ZRP, pat no viņu atlikušajiem 16 deputātiem tikai 15 nobalsoja par. Lieliskais Olšteina sešinieks, kurš tik kaismīgi deklarēja arī turpmāku atbalstu ZRP programmai, vairumā nebalsoja, bet Rusiņš viņam vien zināmu iemeslu dēļ, atturējās. Vienotība, protams, ir jēluma kalngals. Bet priekš SC piemērota vārda latviešu valodā man vispār neatradās.
  • 3
  • 0
Moriss Berts
M
Jums, god. Ineta, taisnība: tas ir nožēlojami, cik sīkmanīgi ir tie mūsu priekšstāvji - Zatleram nav nekāda populisma, bet tikai princips, bez kā nemaz nevar būt konceptuālu nostādņu. Ne velti eksprezidents jau ir paudis, ka no apstākļu dēļ steigā dibinātas partijas atkritēju būs vēl - it sevišķi tie, kas savu pieticīgo vēlmīti jau ir dabūjuši... Ar cieņu, dievzeme.lv komentētājs, Morberts
  • 0
  • 0
borcinsh to birokrats
b
Tie visi ir meli. ZZS ir komunjagas un neticu, ka ir nobalsojusi par siem grozijumiem. ZZS - oligarhi.
  • 0
  • 1
birokrats
b
Pirms izgāžat savas emocijas, pārbaudiet atklātā balsojuma rezultātus, kas, starp citu, ikvienam iedzīvotājam ir brīvi pieejami Saeimas mājaslapā: www.saeima.lv (pie dienaskārtības, uzklikšķinot uz sadaļas "balsojums"). Nevis zatleristi nav nobalsojuši, bet gan Vienotība un SC! Visi Zatleristi ir nobalsojuši PAR, kopā ar 14 VL-TB/LNNK un 5 ZZS deputātiem! Iesaku spriest dažreiz arī pēc faktiem un loģikas, mazāk balstīties uz emocijām. Izskatās, ka dažiem komentētājiem tāpat kā Vienotībai ir tikai plikas emocijas...
  • 2
  • 4
Sa
S
Vai Zatleram nav taisnība? Ja no darba atbrīvo cilvēkus, kuri netiek galā ar saviem pienākumiem, viņiem nav jāmaksā nekādas kompensācijas. Turklāt ļoti liela daļa ir atpakaļ Saeimā. Vai jebkurā citā darba vietā pieņemtu atpakaļ darbā tikko atlaistu darbinieku?
Malacis Zatler
M
Bet kampēju šlaka jau nebalsos sev par sliktu, to vajag atcerēties nākošajās vēlēšanās!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas