Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Olšteins: Bērziņa neuzticēšanās nav pamatota

Valsts prezidenta Andra Bērziņa šodien paustā neuzticēšanās sešiem no Zatlera reformu partijas (ZRP) aizgājušajiem deputātiem nav pamatota, aģentūrai LETA sacīja šo deputātu jeb tā dēvēto šķeltnieku līderis Klāvs Olšteins.

Olšteins uzsvēra, ka šo sešu deputātu balsis esot tikpat uzticamas kā citiem koalīcijas pārstāvjiem un ka tikpat labi prezidents varētu neuzticēties kādiem no 50 ZRP, Vienotības un nacionālās apvienības deputātiem.

Pēc Olšteina teiktā, šie deputāti drīz apvienosies grupā un būs tikpat vērā ņemams un uzticams partneris kā citas frakcijas. Tāpēc viņš cerot, ka prezidents savu viedokli mainīs un neiebildīs pret piedāvāto 56 deputātu koalīciju.

Bērziņš trešdien atkārtoti tiksies ar trīs topošās koalīcijas pārstāvjiem un šoreiz sagaida piedāvājumu koalīcijai ar vairāk nekā 50 balsīm. Paredzēts, ka ar prezidentu atkārtoti tiksies ZRP līderis Valdis Zatlers, viens no Vienotības līderiem un potenciālais premjera amata kandidāts Valdis Dombrovskis un Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK līderis Raivis Dzintars.

Pēc Bērziņa preses sekretāres Līgas Krapānes vārdiem, prezidents būs neapmierināts, ja saglabāsies pašreizējā situācija. Viņš nepiekrīt koalīcijas modelim, kuram ir tik mazs - 50 deputātu - atbalsts Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas