Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Olšteins: Lembergs ir politiski bankrotējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
BET, PUIS, TU JAU AR SAVU PĀRBĒGŠANU ARĪ ESI P0LITISKI BANKROTĒJIS.
taisnība
t
kad Lembergs taisīja naudu šitais vēl bilsēs kakāja ,.
TAD, KAD
T
vara vairs nepiesegs Lembergu,viņa varenība varēs izpausties tikai kamerā. To saprot viņš un viņa algotņi, tāpēc šeit redzami tādi histēriski komentāri apmelojot Zatleru, Olšteinu, dombrovski un citus, kas grib pārmaiņas.
olis
o
puišeli nesaki hop pimrs neesi pārlecis! tas ka tu esi jauns un esi iepazinis cilvēkus nenozīmē ka tu kaut ko kontrolē- lembim šā vai tā ir liela ietekme un ja viņš gribēs tevi iznīcināt tad varēsi turpināt savu karjeru kā drēbju veikala pārdevējs! iesaku nepalaist muti un darīt reālus darbu nevis nodarboties ar pilnīgi trulu un nenozīmīgu interviju sniegšanu! ceru ka jums ar zagleru nekas neizdosies!
Viedoklis
V
Visu cieņu Olšteina kungam, kurš motivēja savu rīcību un tā ari izdarīja - nolika deputāta mandātu.
vvvv
v
nedomāju ka par tādiem teļiem no Vienotības un ZRF kāds dikti balsos
Hm
H
Visas runas par un ap Lembergu. Tas vien jau dara uzmanīgu. Viņš laikam nav pakļaujams.
Joks
J
Naivais. Puse balsotāju ir pensionāri. Ar padomju, tas ir ''viena kārtīga saimnieka'' filosofiju. Un par censoni Olšteinu lielākā daļa no viņiem vispār nav dzirdējuši. Par Lembergu kā krietnu saimnieku gan.
Barons Manteifels
B
Nu, nu! Klāva publiski paustie teksti - LTV un tā... liecina, ka izteikties puika nemāk - nu tikai vienkāršos nepaplašinātos teikumos kritizēs Lembergu, kas ik tantei ausis pierunās! [Joks...] Bet - Klāvs ir vājš - runā daudz, kā ĢVK, neko - itin neko nepasaka. Šlesera tipa jaunā pseidopolitiķa paaudze. :) Tiesa, kas tiesa - dažs Saeimā netika, bet par 2AŠ tomēr nobalsoja un ZZS gudrākais gals arī Saeimā netika.... ES nudien cerēju, ka NEVIENS PLL tēls netiks! Un, Klāv, pajautā sev - Par ko ir tapis Līdaka, kas noteiktā sabiedrības daļā - dzīvniekmīļi - ir radījis maigi sakot - mērenu pārsteigumu vissliktākā nozīmē... Un kas Tu esi par politiķi, ja nav politikas, bet frāzes.... Lembergs diemžēl NAV pagātne, jo turpat vai katrs ļumpausis, kas sevi uzskata par politiķi; katrs medijs uzskata par vajadzīgu viņu pieminēt.... Kāpēc? Baigi vajag? Es nepazīstu Lembja vēlētājus, bet kaut kur taču balsis rodas... Kur? Klāv, ja iemācīsies argumentēt, runāt un paskaidrot, varbūt pēc 15 gadiem arī sevi sauksi par politiķi.... Patlaban izskaties pēc knapsieriņa, kas vienu vēju [JL=V] maina pret siltāku [Z]. Viss.
Jopcik
J
Klausies manos vārdos, neskaties manos darbos.
pilsonis
p
Oligarhu pakalpiņi sarosijušies ,lai kritizētu Zatlera partiju un viņu domubiedru Olšteinu ,jo viņiem bails no labām pārmaiņām mūsu (tautas) Latvijā.
Biruta
B
Lasu par mēbeļu iegādi un lielajiem tēriņiem. Kungs jau laikam nezin, ka valsts aizņēmusies naudu uz %, ka tā jāatdod. Es savu naudas maciņu viņam laikam gan neuzticētu.
Oligarhu fani pārbijušies!
O
Oligarhi un viņu fani kritizē jaunus un godīgus cilvēkus. Kauns par jums!
fui
f
tu,Oli,biki paaudzies un tad šļupsti - prātvēders puņķutapa
Uz priekšu!
U
ZRP vieš cerību,bet lai tā piepildītos Visiem labas gribas patriotiem ir jāapvienojas un jārīkojas,nevis kā krievu pasakā kur vēzis,līdaka un gulbis katrs uz savu pusi un par savu ...... Stājamies,kam dūša vēl cīnīties,nebraukt prom un noturēt, kopā ar lojāliem cittautiešiem ,šo zemes brīnišķo stūrīti ar latviešu valodu,tikumiem,kultūru un iziet pasaulē kā CILVĒKI,NE kā suņi,kas rej,bet karavāna iet tālāk
ups
u
vai ļoti lepojies,ka nezini,ka tā nav komunistkrievužīdu pasaka,bet Krillova fabula? Jūties īsts latvietis?Vai zini,kas ir fabula?
  • 0
  • 0
hehe
h
vai zrp jau ir štata klaķieri tapat ka lembergam :)
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas