Laika ziņas
Šodien
Migla

Olšteins noliks deputāta mandātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Ja pareizi atceros, tad tā robežsargu priekšnieka uzvārds, kurš krieviem ienākot nošāvās, bija Bolšteins. Savukārt, tā deputāta uzvārds, kurš pēc mafijas izvirzītā kandidāta pirra uzvaras godprātīgi atkapās, ir Olšteins. Es šeit saskatu vismaz simbolisku sakarību. Bet kā jūs pārējie?
jumors
j
Malači, visi zvirbulīši, perdelīši, čupiņu licēji! Nu ir smuki, nu valsti reprezentēs tipiņš ar pamazināmo galotni! Kauns ir, bet varbūt izturēšu!
JURIS
J
RESPECT vinam! REAģēJAM ari mes!!!! 20:00 PIE SAEIMAS. Biju tagad, tur daudz PAR MAZ cilvēku, KUR IR TA TAUTA, kas te brēc???????
HR
H
Game over, Klāv!
Henrihs
H
Mīļie tautieši. Klāvs Olšteins ir parlamentārais sekretārs Ekonomikas ministrijā. Ja viņš vienlaicīgi (ir) (bija) saeimas deputāts, viņam bija jāizvēlas - kuru algu saņemt - saeimas deputāta vai parlamentārā sekretāra, jo abas nesaņem. Tātad, ja viņš atsakās no saeimas deputāta mandāta, viņš saņem to pašu algu, bet jau kā parlamentārais sekretārs nevis saeimas deputāts. Viņš pilnīgi neko nezaudē, jo saeimas deputāta mandāts tāpat ir vēl tikai 2 mēneši. Bet te - reklāma par velti. Olšteins jaunulis - konformists līdz pēdējam, Kampara, Jaunupa un Āboltiņas šaikas satelīts. Ļoti ātri apguva partijas nomenklatūru. Uzlika kārtis uz "pareizo grupējumu " iekšējo grupējumu Jaunajā laikā. Tas arī viss. Lēts puisis un lēts gājiens.
Jukums
J
Ļoti cienījama rīcība no Olšteina puses. Ne jau viņam vajadzēja atkāpties, bet ļoti daudziem citiem - šodienas 53 nevaroņus šeit var minēt kā pirmos, bet ne vienīgos.
K-K
K
... Suminu kadam vel ir Taisniguma sajjuta - tagad uz Visu Latvijai, vai ari Nacionala blokam - nav citas izveles !!!!
MV
M
zaļs vēl bet ar raksturu-viens vismaz pareizi rīkojās:)
nnn2
n
un kompensāciju par aiziešanu ar prieku paņems
Berta
B
Olšteins vēlas radīt tautā jaunu Atmodu - malacis! Šā vai tā jaunajā saeimā viņš atkal tiks ievēlēts, tā ka tagad lai uzkrāj spēkus un apvieno cilvēkus, jo priekšā gaidāms svarīgs darbs.
!
!
Klarapirms 2 stundām, 2011.06.02 13:40 Atbildēt+6 -3 Lielāku ciniķi par Olšteinu grūti iedomāties. Tas perdelis laikam domā, ka tauta ir pilnīgi muļķi. Izskatās, ka Olšteins nolēmis izmantot situāciju, lai nopelnītu uz darba zaudēšanas kompensācijas. +++ PASKATIETIES DRUSKU AR PERSPEKTĪVU! Labs PR gājiens. kas līdz šim zināja šādu puisi. Tagad daudzi, kas neorientējas politikā,viņam pievērsa uzmanību un dēvē par varoni.
!
!
ZĪMULIS...
d
d
nu Olšteins tagad var droši nolikt deputāta mandātu.
lapsa
l
Nav jabaidas ja Zatlers veidotu partiju ka ta varetu atnemt balsis Vienotibai, Zatlera partija atnemtu balsis zemniekiem,pll, un sc, rezultata mums butu divas specigas latviskas partijas, Vienotiba un Zatlera veidota.
vairis
v
sākas vēlēšanu kampaņa, pec tam izradisies ka visibalsojuši par zatleru un pārejie pret:) aktieris amatieris

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas