Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Olšteins un Galvanovskis klusē par pāriešanu Zatlera komandā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilnis kazāks [email protected]
v
Klāv, mēs Tev uzticējām kārtot lietas, lai Latvijas amatnieki, tāpat kā viņu kolēģi ES valstīs, varētu saukties par savas valsts tautsaimniecības nozari. Pašreizējie ierēdņi un politiķi negrib amatniecības, kā nozares nostiprināšanos. Tu esi pietiekoši daudz amatos, lai uzsāktu šo procesa izpēti un risināšanu pēc būtības. Tas būtu liels atbalsts valsts sakartošanā, īpaši lauku reģionos. Klāv! Mēs'tev lūdzām palīdzību un strādā. Tikai apvienotas tautsaimniecības nozares var runāt speciālistu vārdā. Joprojām politiķi un ierēdņi uzklausa tikai oligarhus un naudasmaisus. Parādi, ka vari izmainīt lietas. Tad mēs Tev ticēsim. Vilnis, 21000 reģistrēto amatnieku vārdā. Lai top!
Andrejs
A
Olšteins izskatās tipisks "gājputns"- pašlabuma meklētājs. Ar cēlu žestu nometa mandātu, lai tikai "piebrauktu" Zatleram. Acīmredzot Vienotībā kaut kas kungu neapmierina, nu un tagad meklē jaunu "nišu".
pietiek
p
Gan jau, ka viss apmierina arī Vienotībā. Taču Zatlera blicē varētu būt lielākas izredzes. Cilvēku ta tur nav, bet balsis vēlēšanās var savākt gana daudz. Lielāks svars būs, ja ies uz Saeimu caur Zatlera partiju.
  • 2
  • 0
koijots
k
"Politiskajos procesos turpināšu darboties. Noteikti aicināšu līdzdarboties savu vienaudžus, kas nav piedalījušies privatizācijā, ir ieguvuši izglītību Latvijā vai ārvalstīs," ieceres klāstīja 28 gadus vecais Olšteins ------ Savā laikā privatizēju savu dzīvokli. Tagad pie Olšteina partijā netikšu... Atkrīt arī visi tie, kas skolā gājuši uz Marsa vai Jupītera.
kriminālais iznirelis
k
Ko viņš tur stāsta par privatizāciju? Labāk, lai pastāsta par to, kā kopā ar savu patonu Kampara veica nelikumīgās izdarības valsts amatpersonu konkursos, jo šī lieta agrāk vai vēlāk nonāks uz prokurora galda.
  • 0
  • 0
neticu tādiem olšteiniem
n
Neticu, ka šis aprobežotais jaunais cilvēks pats to izdomājis. Tur noteikti ir pastrādājusi kāda PR kompānija. Tādiem olšteiniem pastāv nopietnas bažas, ka viņi nākošajā Saeimā var netikt, jo viņus reti kāds pazīst. Tāpēc arī taisīja tādu pastulbu gājienu, kuru muļķi nesaprata, bet gudro mums te mazāk. Beztam Jaunups kā Vienotības pārstāvis, kas zīmējas medijos, ar katru tādu reizi atņem šai partijai punktus.
Человек
Ч
Īsti nesaprotu Vienotību. Ja jums, mīļie kolēģi, tik tiešām Latvija ir dārgāka par jūsu personīgu karjeru, nu tak stājieties visi jaunajā Zatlera partijā, un pārveidojiet Latviju cienījamākajam Latvijas prezidentam līdzi!
pacietību
p
Jāsaprot, ka ātrāk par 8.jūliju, kad Zatleru vairs nesaistīs prezidenta neitralitātes solījums, neviens neko konkrētu neteiks. Apstiprinot savu dalību gaidāmajā Zatlera partijā jebkurš tās potenciālais biedrs apliecinās, ka Zatlers ir darījis to ko prezidents formāli nedrīkst. Tādēļ viņi klusēs un izvairīsies vismaz līdz nākošai pirmdienai. Bet Janupa nepārdomāti publiskie paziņojumi, kas rada neveiklības un pat lielas problēmas nav nekas jauns. Ar to viņš regulāri rada pamatīgas problēmas pats sev un partijai. Jāsaka, ka lielā mērā tādēļ JL tik smagi zaudēja Rīgas domes vēlēšanās, jo Jaunups nepārdomāti un nelaikā izmeta domu par iespējamo draudzību ar SC. Šādu piemēru ir pietiekami daudz arī pirms un pēc tam. Tādēļ nav brīnums, ka Saeimas priekšsēdētāja Āboltiņa ir piedzīvojusi pamatīgas politiskas problēmas un fiasko. Nu jau tas izskatās likumsakarīgi, jo viņas politiskais padomnieks ir tieši Jaunups.
es
e
Kuri 10.Saeimas deputāti vēl būs Zatlera partijā?
padoms
p
No Zatlera jau atvadījāmies Likteņdārzā. Paldies, Valdi, un visu labu. Turpinājuma nevajag. Mums jau ir VIENOTĪBA. Nevajag tagad atskrubināt no tās kaut kādus puikas un dibināt jaunu, "šoreiz īsto" Vienotību.
Atmiņa
A
Paga, paga! Olšteins visas Latvijas priekšā, zilajos TV ekrānos lika roku uz sirds un teica, ka sekos prezidentam, bet tagad Jaunups pārsteidzies? Dā divkosība ir nepārspējama. Tad jau varēja teikt - kur man būs izdevīgāk tur es būšu, lai tik ievēlētos. Nu nevajag saukt šādus cilvēkus par politiķiem, jo šam visam ar politiku nav nekāda sakara.
Человек
Ч
Zatlera triumfs. Bet latviešu vēlētajs visu atcerēties nevar. Nobalsos par Zatleru uz viens, divi.
kriļji sovetov
k
Egle, Zatlers, Kalniete .... Visi ar algām/pensijām virs tūkstoša. Zatlera "komandā" vēl pietrūkst ex-prezidents Ulmanis ar savu valsts apmaksāto luxus BMW.
Angela Merkele
A
Edgars Jaunups atstās Vienotību,ja nē,tad paši izvadīsim,tpu tu,pavadīsim!:D
Juta
J
Klusē tāpēc, ka komandas ta nekādas nav. Ir tikai Zatlers miesasargu un Kalnietes pavadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas