Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Opozīcija pārliecināta par pilsoņu atsaucību pabalstu griestu atcelšanai bez īpašām kampaņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šizofrēnisks savienojums
š
Nav nekādas vajadzības uzturēt 5% barjeru vienlaikus ar Sentlāga matemātisko modeli, kas pēc savas būtības ir šizofrēnisks savienojums. Daudz būtiskāk ir aizvietot Sentlāga matemātisko modeli ar Donta modeli.
@
@
Pilnīgi piekrītu opozicionāriem.
joske
j
ŠO PRIEKŠLIKUMU PAR PABALSTIEM IEROSINĀJA SC UN PLL DEPUTĀTI.LAIKAM CER KĻŪT POPULĀRI. TIKAI , JA ATCELS ŠOS LIELO PABALSTU GRIESTUS , TAD BŪS JĀSAMAZINA PENSIJAS . MĒS LABI ZINĀM , KA 80% PENSIJAS NEPĀRSNIEDZ 150-200 LATU . KO TUR VĒL SAMAZINĀT? ŠEIT IR CĪŅA TIKAI UN VIENĪGI PAR LIELAJIEM PABALSTIEM.
Jukums
J
Atzīstu, ka uz šo brīdi man nepietiek informācijas par šo jautājumu. Īsti nav skaidrs tieši kuri deputāti atbalstīja šo priekslikumu un ko īsti tas paredz. Ir skaidrs, ka ir jāierobežo lielo pabalstu saņmešana. Ir skadrs arī, ka bērnu piedzimšanas pabalstus nevar saistīt ar viņu vecāku algām - pabalsts taču ir bērnam un tie visi šajā pasaulē ierodas vienlīdzīgi. Pabalstu piešķiršanas un līdzīga satura jautājumiem ir jāpieiet no sociālā taisnīguma un solidaritātes viedokļa. Piebildīšu vēl, ka bez griestiem ir jābūt vēl arī grīdai - minimumam, zem kura nedrīkst nolaisties.
dainuvīte
d
Neiešu un neparakstīšos! Lai iet Šlesers ar Šleseri, kuriem šobrīd ļoti aktuāla māmiņalga. Šķēles arī laikam grasās vēl kādu Šķēles mākoņimpērijas mantinieku gādāt, tāpēc tāds satraukums.
joske
j
NECERI VISS , KUČINSKI , CILVĒKI TOMĒR PA ŠO LAIKU IR IEMĀCĪJUŠIES DOMĀT. VISPIRMS JŪS NOLAIŽAT VALSTI UZ GRUNTI UN , KAD APNĪK SĒDĒT OPOZĪCIJĀ , TRACINĀT TAUTU AR SVIEM MURGIEM . JA ESAT TIK GUDRI , KĀPĒC JUMS NAV IDEJU NO KURIENES NĀKS NAUDA LAI PABALSTUS PALIELINĀTU. UN VISBEIDZOT , PARASTAJAI TAUTAI NO JŪSU PRIEKŠLIKUMA NEKAS NETIKS , JO ALGAS IR MAZAS. TOTIES LABUMI TIKS TIEM , KAM ALGAS IR 1000 LATU UN VAIRĀK. JŪS ESAT DEMAGOGI UN NELIEŠI , JO VALSTS KĀ TĀDA JUMS PIE VIENAS VIETAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas