Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pabriks: barikādes bija skaidras izvēles laiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
• "Strīdīgs, protams, ir jautājums barikāžu militāro nozīmi, lai gan ar to izveidi ir nodarbojušies Latvijas neatkarībai uzticīgi Padomju armijas virsnieki Bet ir skaidrs, ka uzbrukumu tad apturēja tieši barikāžu aizstāvju garīgais spēks.." Laba tēze! 1) Padomju armijas virsnieki Latvijā bija pa 99,99% krievi. 2) Apturēja uzbrukumu uz kuru? Viņiem pateica, ka komandiera sieva bija izvarota. Tāpēc viņi arī trakoja. Nekādas reālas ietekmes šīm barikadam nebija. Padomju Savienības sabrukums bija bez jēbkādam barikadem. Tagad tiem tiek pierakstītās kādi mītiski varoņdarbi. Latvieši tiek apbalvoti. Tiek rakstīti scenāriji.
Anna
A
Vēsture ar " Ziemas pils ieņemšanu” atkartojas, tomēr latvieši rada savu „varonīgo vēsturi ". un tas ir tad, kad ir masa dzīves liecinieku ... Iedomājaties, ko vini pēc 50 gadiem rakstīs un runās. Bet, varbūt, krieviem ir jāsāk domāt - kā mēs varam "palīdzēt" mūsdienu Latvijas vēsturei atkārtot PSRS sabrukumu? Man personīgi - tā ir tikai bijušās Krievijas impērijas teritorija. Bet izrādas nebūtu barikāžu Latvijā tie nebūtu arī Maskavā. Tā jau ir lieluma mānija vai arī murgi! Barikādes notika tikai tāpēc, ka tas ir droši, bet, cik efektīvi lēkt, zinot, ka tur nav šautenes! Un pārsteidzoši, kad bija jaaizstāv nabadzīgos iedzīvotājus, tad sauca krievu valodā, bet kad laupīja valsti tad nav pat dalījušies! Un Valsts prezidents tagad negrib runāt krieviski! Nekas visām atmaksājas!
...
.
...janka 12:34 respect 12:20 Pietiek gausties! ___________ Piekrītu, tāpēc viltus demokrāti un solītāji -Jenotība ir ar steigu jāpadzen un jāprasa profesionāla Valdība, lai tā beidzot strādātu kopā ar tautu.
Ministry of Truth
M
NATO darbībai ir svars, bet Pabrika vārdiem manā uztverē gan nav nekādas nozīmes.
He he...
H
Paskat, kā visi jenotiņi tagad uz Barikāžu rēķina sāk sildīt savas roķeles... he he... riženīte, tagad paprīķis, tūlīt klāt būs krrristosska, sarmucis , sandrucis.... hi hi... baļķa nesēju skaits vairojas... he he...(kur ta vēl bērnudārza ordeņotais jaunpups?).... hi hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas