Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pabriks nominācijas gadījumā gatavs ar pilnu atbildību uzņemties Ministru prezidenta amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārds
V
Par kādu atbildību iet runa??? Kur ir Godmaņa atbildība par Parex?
uh
u
Ja visas iepriekšējās valdības darīja visu iespējamo, lai valsts kasi piepildītu no pensionāru makiem, iztukšojot tos ar mahinācijām par elektrību - OIK,- ar milzīgajiem nesakārtotās medicīnas un farmācijas izdevumiem , par ārstēšanos ,par pārtiku , utt.,utt,ujp Tagad , mēs ,pensionāri ,pieprasām , lai tagad nāk jaunā valdība, nevis veciepaprikipūčikučinski, un gādā , lai pensiju paaugstināšana kompensē nozagto pensionāru naudu Nākošais uzdevums-gādība par bērniem,utt.Kuri saņem algu, tie pagaidām kaut kā kuļas ,ja vairs nevar, -aizbrauc atstājot tukšumu aiz sevis Domājiet par nākotni ,domājiet par Latviju nevis par savām augustiņa pilīm ārzemēs
Vot tā
V
Tā tik mums vēl trūka
Teide
T
Kārtējais piemērs Attīstība/par (komisks nosaukums starp citu) un Pabrika izpratnei, kas ir atbildība, bija vērojams nesen. Šī partija pirms vēlēšanām sasolīja visiem visu, celt, paaugstināt, nodrošināt, pagūglējiet, pārliecinieties paši. Pēc vēlēšanām bez mazākās kautrības paziņoja, ka solījumus nav jāpilda, jo tas esot populisms. Domāju, ka tālāk izskatīt jautājumu par minētās partijas un tās vadoņa atbildības sajūtu un to, cik vērts ir šiem septmaņiem uzticēties, nav ne mazākās jēgas. Mums valstī pie varas ir bijuši dažādi šaubīgi tipi, bet šoreiz jāsecina, ka pie varas laužas visīstākie un neslēptākie blēži. Un tas ir ārkārtīgi bīstami, ņemot vērā, ka mums kaimiņos ir ļoti liela un nebūt miermīlīga valsts.
čibriks
č
Nu ko, letiņi, var atkal izgāzt iekšas- bet kas tad viņu un biedrus, šos glundas ievēlēja, ko, vai tik liela daļa no jums pašiem tie arī nebija, pabrikgorbunovbrigbaņgodmaņ un citu sapucēto subjektu frizūrfami, vai tiešām smadzenes nav spējīgas uzkrāt 15-20 gadu vēsturi ar šo viedo čaļu darbiem?
tik pat sakarīgi
t
Balsoju par Aiju Lauku sētā. Ceru viņu redzēt par premjeru. Kārtīga meitene, nav zila mau..a kā Abrenes andelmanis un partiju staigulis.
  • 4
  • 1
čubriks
č
Balsoju par Par! Ceru Pabrika kungu redzēt kā premjeru !
  • 1
  • 5
Baltais kulaks
B
Pabrika galvaskauss atbilst visiem ГОСТ standartiem.
Neslāvs
N
Nez , kāds no saSSkaņas nēsā tādu Latvijas - NATO vienotības nozīmīti ?...
Nēsā
N
Pabriks.
  • 6
  • 1
Jutuheivens
J
Kā tad tā, pagājušās nedēļas nogalē Pabriķis stāstīja , ka viņa kandidatūra uz MP amatu nav aktuāla, bet tagad sacerējies uz to amatu kā gailis vistu kūtī.
Nedaudz precizēsim
N
Pabrika gadījumā gailis gaiļu kūtī.
  • 5
  • 2
Baltu dūre
B
Bildē starp diviem Sibīrijas pērtiķiem Pabrika kungs staro kā 'īstenam ārietim (baltam) pienākas...
acīmredzot
a
Priecīgs, ka nokļuvis starp savējiem.
  • 3
  • 1
Oguns
O
Pec Pabrika cilpa raud...
Spidola
S
Varu iedomaties, ja Latvija turpinatos okupacijad laiks ar kadu deksmi un nezelibu sis judas izdzimums Pabriks iznicinatu latviesu tautu un to izsutitu uz gulagiem. Lai jau ari kads ir Latvijas prezis, bet nevaru iedomaties, ka vins varetu pat domas pielaut, lai uzaicinatu so judas izdzimteni Pabriku vadit Latvijas valsti. Ka tik ribigs radijums kads ir Parbiks vispar var ceret un sapnot, lai vaditu Latvijas valsti. Do jau, ka Vejonis nav aizmirsis ka sis judas izdzimums ar putam uz lupam trakoja, lai nozagtu no Latvijas valsts Abreni un to ka politisku korupciju pielist Krievijai, Krievija kukuli pienem un Pabriku, Vikeni, Riekstinu....pasutija di.st un smej par siem kretiniem katru dienu.
Rudis
R
Tas gan butu recigi, ja Vejona pat piemineto so degeneratu, korumpantu, TP iztapigo anusu, Abrenes nozadzeju un ka kukuli Krievijai uzdavinaja, so 13. janvara grautinu organizetaju Pabriku, lidzgaitnieks un draugelis nodoklu nemaksatajs spejulants Stokenbergs, tad gan var iedomaties kads politiskais limenis, morale valdis Latvanija. Ka vispar sis bledis, Latvijas valsts izlaupitajs un latviesu tautas apzadzejs Pabriks var vel ceret uz kadu valsts amatu Latvija?
Neslāvs
N
Pabrika kungu par premjeru, Levita kungu par Valsts prezidentu ! Tā tam būt latviešu valstī !!!
Jurģis Orvels
J
Nu jā, globālists un beztautības internacionālists, kā arī Izraēla tautas pārstāvis ir īstenas latviešu valsts latviskākie latvieši. Alternatīvā realitāte rullē!
  • 10
  • 1
Neslāvs
N
Tā tam būt! Jutīšos ērti latviešu valstī ar tik gudru premjeru !
trollim
t
Ņemot vērā Pabrika iepriekšējos nopelnus Latvijas zemju izdāļāšanā drīz tu mīlulīt jutīsies ērti Krievijā, kurai līdz ar Abreni šis andelmanis pārdos pārējo Latviju.
  • 20
  • 3
Slavikam
S
Latviešu valstī Lielbritānijā?
  • 4
  • 3
Robis
R
Es teiktu-Pabriks ir tā sliktākā iespējamā kandidatūra no visiem....
Valters
V
Ar pilnu atbildību? Tas ir Pabrika stilā-ne par ko neatbildēt, bet melot ka esot pilna atbildība...Interesanti, ar ko tad šis atbild?? Pagaidām Latvijā vēl neviens politiķis nav ielikts cietumā par likuma nepildīšanu...
  • 20
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas