Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Pabriks novēl Vējonim atrast draugus NATO struktūrās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hey
H
Vējonis tak neder šādam amatam ! Tur vajag armijas cilvēki !!! Ko Tur liek kaut kādus zemniekus ? Kur ir militārie cilvēki, kas orientējas šajā nozarē...?
priekš sniper
p
Vācijas aizsardzības ministre Usula Gertrud von der Leyen pēc profesijas ir ārste,praktizējusies ginekoloģijā.epidemioloģijā un sociālajā medicīnā.
ērce
ē
Man šķiet, ka tas Andris Bērziņš pastrādā lielu postu. Turpmāk gan tādus par prezidentiem nevajag pieņemt. Bet pats svarīgākais: SAEIMAS BALSOŠANAI PAR PREZIDENTU JĀBŪT ATKLĀTAI.
Domāju, ka
D
Bērziņš uztaisīja šo ministru rokādi, lai ĀM vairs neiebilstu pret Latvijai naidīgu diversantu gatavošanu Krievijas mežos, - kā to kostatēja un pret to iebilda Pabriks.
nu jā, bet
n
kāda gan nozīme tādai aizsardzības ministru „rokādei”, ja „padomju” pēcnācējiem sava aizsardzība nemaz (spriežot pēc komentāriem) neinteresē ... Vairākumu interesē Briseles naudas dalīšanas „shēmu” izsekošana...he he!
  • 1
  • 0
ne ĀM bet AM !
n
ĀM jau arī neiebilda...
  • 1
  • 0
Adatiņa
A
Straujumas kundzei- ir nesaprotama Jūsu rīcība jautājumā pret Aizsardzības ministra nomaiņu,kurā Pabrika kungs bija profesionālis,kāpēc viņš nevarēja nostrādāt līdz vēlēšanām,tajā pašā laikā Veselības ministri,kuru pieprasīja ārstu biedrība un tauta , lai atbrīvo Jūs atstājāt ! Rodas jautājums ,vai arī Jūs jau esiet pakļauta Vienotībai un neieklausieties tautas prasībā ? Ļoti žēl, domāju, ka jums ir stingrs muguraskauls un Jūs neliecieties neviena priekšā un domājat loģiski,bet kā redzams kļūdījos! tāpat darīja arī Dombrovskis, viņš tautu neuzklausīja,bija pārāk vīzdegunīgs, kā redzams rezultāts......
alberts
a
Nu re - tagad Veējoņim priekšā daudz un ilgi komandējumi uz NATO štābiem ""draugus"" meklēt. Nu ko - kastes ar balzamu? kā vecos laikos? un uz priekšu.
Sniper
S
CV: "Raimonds Vējonis Dzimšanas gads: 1966 Ārvalstu pilsonība: nav Dzīves vieta: Ogres novads Izglītība: augstākā Pabeigtas šādas mācību iestādes: Latvijas Universitāte, 1995, bioloģijas maģistra grāds Latvijas Valsts universitāte, Bioloģijas fakultāte, 1989, bioloģija Darba vietas un amati: LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, ministrs Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs Zaļo un Zemnieku savienība, valdes priekšsēdētājs Valsts valodas prasmes pašnovērtējums: dzimtā " Biologs - Aizsardzības ministrs ? Latvijas aizsardzība drošās rokās...
Šarlote
Š
Nesaprotu,cik var mainīt tos ministrus?Un kāds no tā labums valstij,vai tiešām tas nākošais būs ģēnijs, kurš uzreiz mums atnesīs laimes zemi.Labāk būtu strādājuši pēc labākās sirdsapziņas mūsu valsts labā.
Tālis
T
" Zaļais" par aizsardzības jomu - urā! Labi, ka nav zilais
Senais
S
Latvijas militārisms ir , ja ne smieklīgs, tad dīvains noteikti un, vēl noteiktāk ļoti atbilstošs Vējoņa kungam. Interesanti, ka Pabrika kungs, kas nu jau sevi domā esam par skarbo puisi, savā kremtībā nelāgi izrunājās, atklājot visiem zināmo, bet noklusēto, ka dažam labam izpratne par starptautisko reglamentu sakņojas draugu būšanā. Tieši tāpat kā daudziem, ar vietējo varu apveltītiem.
Kāķim jāsmejas
K
Vējonis nu gan būs īstais Aizsardzības ministrs! Krēslu pārbīdīšana ir sākusies.
raķete
r
Toties tagad visas NATO kravas varēs iet caur ventspili un varbūt mazais vīriņš pat kādu vārdu angļu valodā iemācīsies.
grieze
g
Pabriks ir izcils valstvīrs. Un tādu mums diemžēl Latvijā ir ļoti maz.Žēl, ka pie mums visādas nekrietnas aizkulišu spēlītes,lai atbalstītu valsts izzadzējus ir svarīgākas par patiesām valstiskām interesēm,kuras var realizēt un aizstāvēt tādi cilvēki kā Artis Pabriks un viņam līdzīgi. Lai veicas turpmākajā ceļā un ticu, ka viņš vēl pasaulē tiks atzīts un novērtēts.Diemžēl ne Latvijā.
monitoram
m
Tu viņa vietā noteikti būtu teicis, ka krievus no 40.gada gaidām.
  • 3
  • 3
monitors
m
Būtu izcils ministrs nerunātu lieku. Piemēram, neteiktu vāciešiem, ka mēs Jūs no 40.gada gaidām. Vāciešiem tajā brīdī laikam stupors iestājās. Arī par pieminekļa nojaukšanu nevajadzēja uzstāties, jo nav jau tā tava atbildības joma. To lai kultūras ministrs stāsta par pieminekļu likteņiem. Pēc tam ārlietu ministrs spiests lieku reizi skaidrot, ka aizsardzības ministrs būs pārprasts. Pats taču Pabriks ārlietu ministrs ir bijis un viņam bija jāzina, kas ir diplomāta valoda.
  • 7
  • 5
Retorika
R
Izcils valstsvīrs? Kas būtu tie izcilākie viņa darbi? Bez Abrenes, protams.
  • 9
  • 4
Skulme
S
Lai ko arī Artis būtu izdarījis, pāri visam būs Abrenes bezierunu atdošana un pat kompensācijas nepaprasīšana. Tautai par to jāmaksā kompensācijas tiem, kam tur bija īpašumi. Arti, Tu tak no NATO kontiem tās nemaksā.
Vārds
V
Taisies tautpartijieti uz izeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas