Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Pabriks piedalīsies NATO aizsardzības ministru un Ziemeļu grupas tikšanās

No 4. līdz 5.jūnijam aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalīsies Briselē notiekošajā NATO aizsardzības ministru sanāksmē, kā arī tiksies ar Ziemeļu grupas aizsardzības ministriem, portālu Diena.lv informēja Aizsardzības ministrijā.

NATO aizsardzības ministri apspriedīs spēju attīstības un kiberaizsardzības jautājumus, kā arī diskutēs par NATO lomu un uzdevumiem Afganistānā pēc 2014.gada. Sanāksmes laikā paredzēta arī NATO – Gruzijas komisijas sanāksme, kā arī tikšanās ar valstīm, kuras piedalās NATO vadītajā operācijā Afganistānā, taču nav Alianses dalībvalstis.

5.jūnijā A.Pabriks piedalīsies tā sauktās Ziemeļu grupas aizsardzības ministru sanāksmē, kurā plānots apspriest reģionālās sadarbības stiprināšanas iespējas un Ziemeļvalstu iesaisti kopējos Baltijas aizsardzības projektos, īpaši Baltijas aizsardzības koledžas attīstībā.

Ziemeļu grupa ir neformāls sadarbības forums, kurā ietilpst Ziemeļvalstis, Baltijas valstis, kā arī Lielbritānija, Nīderlande, Polija un Vācija. Grupas dalībvalstis vieno mērķis attīstīt kopīgus sadarbības projektus aizsardzības jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas