Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Pabriks: Vienotības biroja atklāšana ir nopietns signāls visiem skeptiķiem

Vienotības biroja atklāšana ir nopietns signāls visiem skeptiķiem par to, ka mēs dodamies uz priekšu un izveidosim Vienotību par vienu partiju, pirmdien atklājot Vienotības broju Rīgā sacīja aizsardzības ministrs Artis Pabriks.Atklājot Vienotības biroju, apvienības priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa norādīja: "Lai mūsu valsts attīstītos, ir svarīgi, lai politikā ikviens būtu gaidīts un ikviens - iesaistīts.

Sadarbība un attīstība ir vissvarīgākie vārdi, kas mums šobrīd vajadzīgi. Savstarpēja sadarbība, kā arī sadarbība ar ekspertiem un sabiedrību ir veids, kā panākt attīstību.""Ceļā uz vienu partiju, ko esam iecerējuši dibināt rudenī, šis birojs būs vieta, kur ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs aci pret aci tikties ar politiķiem un saņemt informāciju par to, ko mēs darām. Tikai šādi, kopā ar sabiedrību, mēs spēsim īstenot savas idejas un mērķus,"  uzsvēra S.Āboltiņa.Ministru prezidents Valdis Dombrovskis_ Vienotības_ birojam dāvināja viesu grāmatu, kuras ierakstā pauda: "Lai vairotu sabiedrības uzticību valstij, arī mums – politiķiem un politiskajām partijām – jābūt maksimāli atvērtām un pretimnākošām dialogā ar sabiedrību. Tikai tām partijām, kas darbosies pēc šādiem principiem, būs nākotne. Esmu gandarīts, ka tieši Vienotība rāda pozitīvu piemēru citām partijām.""Novēlu, lai šīs jaunās telpas kļūst ne tikai par vietu, kur pulcējas _Vienotības_ biedri un atbalstītāji, bet arī – lai te satiekas visi, kuru vērtības sakrīt ar mūsējām, un ikviens, kurš ir gatavs palīdzēt veidot Latvijā godīgāku un labāku vidi visiem tās iedzīvotājiem," uzsvēra V. Dombrovskis."_Vienotība_ ir vienīgais eiropeiskais politiskais spēks Latvijā gan vārdos, gan darbos, un mūsu pienākums ir īstenot šo politiku. Bez mums citu tādu nebūs," uzsvēra A.Pabriks._Vienotības_ Rīgas birojs būs atvērta tipa birojs, kurā uz apvienības valdes sēdēm un darba grupām sanāks _Vienotības_ politiķi, tajā norisināsies apvienības ikdienas darbs, tāpat tiks organizētas dažādas diskusijas un tikšanās ar iedzīvotājiem, kā arī _Vienotības_ veidotie videočati un citas aktivitātes.

Vienotības birojā iedzīvotāji varēs gan uzdot jautājumus un paust savu viedokli, gan dalīties iespaidos un līdzdarboties apvienības darbā. Birojs atrodas Hotel de Rome telpās.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas