Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Paets: Krievija rīkojas nekonstruktīvi, kritizējot nepilsoņu tiesības Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Impērija mirusi ,bet impēriskā domāšana palikusi, nu nevar krievs saprast,ka viņš vairs nav saimnieks savās bijušajās kolonijās.Jācer, ka mūsu valdība izteiks Krievijai protestu par šīs valsts ārlietu ministra murgiem un iejaukšanos mūsu valsts iekšējās lietās. Latvija ir suverēna valsts un tikai Latvijas valsts ir tiesīga lemt kam piešķirt pilsonību, Krievijai tur nav nekāda teikšana. Žēl tikai, ka mūsu valdībai nav "mugurkaula"lai skaidri un gaiši to Krievijai pateiktu bez kādas lavierēšanas un Eiropas piesaukšanas.
Fakts
F
Ko tad citu var sagaidīt no Ļaunuma impērijas, ja ne melus, naidu, agresivitāti un slepkavošanas?
Sara
S
Jacer, ka Latvijas Arlietu ministram bus pasciena pret sevi un ciena pret Latvijas valsti un tautu un ienesis so Lavrovu melnaja saraksta ka persona non grata. Sadiem urlam nav ko Latvija meklet.
Amba
A
S.Lavrovs ir Armenijas zids. Ko jus no si smerdela gribejat dzirdet? Cilveki pardodas par naudu, nekas jauns, ari Latvija ministri, ieredni, Saeimas deputati, prezidenti to dara un tas notiek ikdiena....
plinte
p
man patīk igauņu tiešums attiecībās ar Krieviju. savādāk ari nav jēgas.
Lasiitaajs
L
Lavrovs vareeja labaak mudinaat savus tautasbraaljus izdariit pareizo izveeli - doties uz Krieviju un kljuut par Krievijas pilsonjiem. Izmirst tachu krievi pashaa Krievijaa, shkjiet demograafiskais staavoklis tur ir veel tragjiskaaks kaa Latvijaa.
Kalts Kalts
K
Lavrova paziņojums "neatbilst tai attiecību kvalitātei, kura pakāpeniski veidojusies // Paziņojums jāanalizē nevis no "attiecību kvalitātes" viedokļa, bet pēc tā atbilstības patiesībai. Attiecības ar Krievzemē valdošajiem izdzimteņiem [Andrejs Piontkovskis - путинско-медведевская воровская бригада уже с потрохами выдала себя своей мгновенной инстинктивной классовой солидарностью с диктаторами и палачами] nevar būt par pamatu Latvijas ĀM vadītāja spriedumiem.
Tā lūk...
T
Vai nav pievērsta pārāk liela uzmanība tai "nospēlētajai platei",lai viņš muld, parto viņam maksā. Visiem tak ir skaidrs ko no krieva var sagaidīt,nav jāņem galvā katra muldēšana.
cony
c
Tur neko nevar darīt,jo strādā objektīvi apstākļi,kamēr Krievijas 'visi vadošie ierēdni nebūs norobežojušies no nederīgās,vecās ,egoistiskās,šķiru cīņas ideoloģijas ,Krievija pat ļoti gribot nesasniegs ne tautas labklājību,ne draudzīgas labas attiecības ar citām valstīm un kaimiņiem pasaulē.Tur nav pamats uztraukumam,jo tā problēma,par kuru viņi aizrāda citiem ir visvairāk viņu pašu problēma.
bbb
b
kāpēc tāda cepšanās. kremļa palīgstrādnieks runā ko fāters liek .kāpēc tam jāpievērš uzmanība .visiem taču ir skaidrs kas ir krievija un ko no krievijas var sagaidīt . kāpēc Latvijas ārlietu ministrs nepasaka - tā nav krivijas darīšana un punkts . medvedevu gaida? vai šis kāds laimes lācis? izskatās pēc prastas dirsālīšanas .
Svins
S
pieņemu, ka šis ir kāds slēpts mājiens no Krievijas kaut kam konkrētam. tie, kuriem vajadzēs, tie sapratīs.
Haralds
H
Atbalstu Igaunijas ministru. Nekādu urlām pilsonību.
KLM
K
Nu tad uztaisiet dubultpilsonību.... ....................................... ..................................... Nu tad uztaisiet dubultpilsonību čečeniem, lai cilvēki varētu būt gan Krievijas, gan citas valsts pilsoņi. Ko tur tēlot no sevis nevainību un ''močit ih v sortire'' - tos čečenus.
@
@
Igauņi runā mūsu vietā,jo ir attīstītāki.
ne tikai
n
nevis nekonstruktivi,bet noziedzigi,shitai kudishanai japieliek gals LV vienreiz ziraidot krievijas vestniecibu un spiegu/kuditaju ordas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas