Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

papildināta (15:39) - Pulks: Grūti izmērīt, ko uzskata par "siltu vietu"; Vienotība pretrunas nesaskata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LDZ
L
Tāds Pulks var tikai vagonparkā vilcienos par apkopeju srādāt
Jautājums
J
Kam vajadzīgi šie neskaitāmie konsultanti ar milzu algām???!!! Atbilde: Jo uzņēmumus vada nekompetentas, profesionāli neatbilstošas personas - partiju ielikteņi. Un tā tas ir visur, pat izglītībā: dzīvs piemērs - Jelgava, kur Svētā "Vienotība" savus kadrus veikli un bez konkursa iebīda skolu direktoru benķīšos...
Populists
P
Truls poppulisms! "Nevar izmērīt siltu vietu" - ka tik ne ar.
tā gan
t
Ar Latvijas valsti ir ļoti bēdīgi.
bumers
b
Nevajag rakstīt - uz purna ir redzams! Mūsu valstī valda neprofesionalitāte! Dažādus vadosos un atbildīgos amatus var ieņemt pat sētnieks - svarīgi lai viņš būtu čomaks kādam no noteicējiem! Debīlisms un cilvēku mantrausība parādās ne tikai šajā gadījumā!
Senais
S
Tiešām grūti, jo tik karsta, ka nepieciešams ļoti komplicēts mēraparāts :))
mde
m
"siltumu" var izmērīt. Algas lielums + bonusi = darba apjoms (cik ilgā laikā darbu var padarīt) + atbildība + publicitāte + darba sarežģītība. Jo vairāk kreisā vienādojuma puse pārsniedz labo vienādojuma pusi, jo siltāka vieta. Tas, ka šo amatu var savienot ar deputāta darbu liek domāt, ka vienā vai otrā vietā nekas nav jādara. Un tāpēc 1500 Ls liekas par daudz.
kristine
k
vai tiešām mums trūkst zinošu cilvēku, bet jāliek amatos analfabēti, ka tik savs čoms uz bērnu pabalsta fona 8lati--------- 2400lati ir astronomiska summa un galvenais par ko nav galīgi saprotams
mumijs
m
Nevar nabagus pie varas laist. Nevar viņi to naudas kārdinājumu pārvarēt. Gribi lai nemaisās pa kājām un klusē, paaugstini amatā!Radi viņam ilūziju, ka viņš ir neaizstājams specs un ar visu var tikt gala! Un kā roku bučos (((((:
mumijs
m
agrāk,kad maciņš bij' plāns, tāds dumpīgs bij', bet tagad...((((((: Nopirkts, ar visām parpalām nopirkts.Tas vairs nebūs karotājs
kauns un negods
k
KAUNS UN NEGODS šoferu dēlu tradiciju turpinātājiem...profesionāļiem it visās jomās.Tas nekas ka tikai 3 klašu izglītība un deju kursi augstskolas koridoros. Uz priekšu!Uz saulaino tāli!
pits
p
'' Konsultants tomēr konsultē, nepieņem lēmumus.'' Tātad saņem algu par neparko, par papļurkstēšanu pie kafijas tases. Tā tad arī ir ''siltā'' vietiņa, cien. Pulka k-gs.
ģimene
ģ
Laikam 'skujas jau sāk durt pakalā ,ka tik prasti savējie jābīda pie siles . Nu par šo grupējumu ,skaidrs ka nebalsosim !!!
juris
j
Kādus padomus var sniegt izbijušais ziņu lasītājs......
Bezdievis
B
Vispār smieklīga ir tā saceltā brēka. Un pat aizdomīgi, jo, kad visās padomēs salien SC atbalstītāji, tad prese klusē un daudzi izliekas nedzirdot, bet tiklīdz viens Pulks ievēlēts, tā visur sacelta brēka. Ar vien vairāk izskatās, ka Latvijas ziņu portāli un prese īstenībā pieder Krievijai vai ar Kremli saistītiem cilvēkiem. Rīgas pašvaldības uzņēmumos nemaz nevar tikt strādāt, ja nepiederi "pareizajai" partijai un attiecīgi neziedo tai partijai. Novēlu Pulkam labas darba gaitas, ļoti iespējams, ka kā konsultants PV viņš ļoti noderēs, jo ir arī politiski ietekmīgs cilvēks. Kas zin, varbūt beidzot ar stingru roku atrisinās to vilciena iepirkuma konkursa strīdu. Bet kritiķiem iesaku paskaitīt, cik padomes sacepuši un sabīdījuši savējos darbojņus SC, GKR, vai arī kur sēž vecie "vēži" no caurkitušajām partijām. Piemēram - kur darba laikā tagad guļ Kalvītis?
Bezdievis
B
nja .. palasot komentārus nākas secināt, ka te ir vadāmu aunu bars sabridis kopā ar dažiem provokatoriem. Ko tad nebļaujat, ka citos amatos sasēdināti visādi SC, GKR vai vēl jo projām veciem AŠŠisti? Ak jā, par tiem presē gandrīz neraksta un standarta komentētājs pat neaizdomājas veikt lielāku pētījumu šajā sakarā. Iesaku - papētiet, pameklējiet, varbūt vairs nebūsiet tāds vadāms aunu bars.
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas