Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

papildināta - KM vienojas ar teātra direktoriem un atsauc jautājumu par algām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mūziķis
m
jautājums valdībai: decembrī algas samazina par 13% jūnijā algas samazina par 20% tagad gatavo vēl 20% Vai mēs neesam augsti kvalificēti speciālisti, kurus arī vajag noturēt ,ne tikai direktorus? Liepājas simfoniskā orķestra mūziķi
ha
h
aina, nu nepaliec jocīga, vai arī - so sēsi pļausi - tādu bezkaunību kā salīdzināt Hermani ar Žagaru spēj tikai demkovizēta amēba
sāji
s
Vai tas Līnis nav aptracis? Tātad viņam vēl atrodas laiks piepelnīties?
Aina
A
Žagars tiešām ir pacēlis Latvijas operu. Bet Rubenis? Par ko tam būtu jāmaksā papildus nauda? Un Dailes teātra līmenis? Faktiski ir divi tiešām ģēniji - Žagars un Hermanis.
TanteSidra
T
"Neredzu nevienu argumentu par labu šāda lēmuma pieņemšanai, it īpaši situācijā, kad valsts sektorā strādājošajiem algas tiek mazinātas, kā arī tiek samazināti sociālie pabalsti un pensijas," uzskata V.Dombrovskis. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ Dombrovskis tagad ir iebiedets un kaut ari atteicas algas celt, nesaka ka vinjiem tas tiks samazinatas.
njā
n
Valsts SIA "Latvijas Nacionālais teātris" direktora Ojāra Rubeņa ienākumi pērn bijuši 62 759 lati, no kuriem 34 760 lati bijusi teātra maksātā alga, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskajā datubāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2008.gadu. Lūk kā lielais teātra mākslas pārzinātājs un skatuves mākslas profesionālis O.Rubenis ir "uzvārījies" ar valsts teātra palīdzību! Johaidī!!!! Kāpēcšie parazīti ar Dālderi priekšgalā nedomā par aktieriem un režisoriem??? Tagad, kad 3000 latu vietā viņi saņems "TIKAI" 1000, viņiem redz' ir par maz! Bezkauņas!
zoja
z
ierosinājums - ja jau Čepānei alga ir tikpat liela, kā A. Žagaram (ABIEM - PĀRI PAR 3000 KATRU MENESI), moš viņu var iecelt par Operas direktori, be Žagaru nosūtīt uz Saeimu un Universitāti? Studenti un Ausma Kantāne būs sajūsmā!
Prezents
P
Drausmas, kuru ierēdni paķer aiz aukliņas, tā gāžas TĀDA informācija par atalgojumiem, ka vienkārši nolaižas rokas un vispār negribas neko dzirdēt. Tāpēc jau viņi nesaprot, ko tā tauta buntojas par pāris procentiem, var tak dzīvot arī bez naudas (Zatlers)!!!
Zane Grīnberga >>>
Z
Ko tad tā - direktoriem algas lielas - aktieriem mazas...??? Kaut kā neštimmē...bez aktieriem neko neizdarīs...
klau
k
Dombrovskim visu cieņu! Nekauņa Dālderis būtu labāk uztraucies par strādājošajiem un jaunajiem režisoriem un aktieriem, kuri ir Latvijas teātru nākotne, no kuriem ir REĀLI atkarīgs teātru liktenis! Nenāktu par ļaunu padomāt arī par pensijas vecuma režisoriem un aktieriem , kuri nezin kā ar apkaunojošajām pensijām turpmāk izdzīvot.
Buba
B
Īstenībā pie vesela saprāta jau citādi nevarēja būt. Galvenais, ka Dālderis izpildījis taukmūļu uzstādījumu , - patracināt tautu, pašūpot valdību.
rudā kaķe
r
Domāju,ka, Dālderis sevi uzsksata par kaut cik inteliģentu cilvēku, viņam būtu jāatkāpjas. Gājiens, maigi izsakoties, nekorekts.
neticami!!!!!
n
no drošiem avotiem Ilma Čepāne KM Dāldera rīcību (vēlmi palielināt jau tā milzīgās kultūras darbinieku algas) šodien Latvijas avīzē nosaukusi par "cinismu augstākajā mērā", aizmirstot tikai piebilst, ka PATI PĒRN NO Universitātes un Saeimas saņēmusi nu dikti mazu aldziņu - LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA', 90000028300, Latvija, Rīga, Jēkaba 11 Darba alga 20092,39 LVL 'LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA', 90000028300, Latvija, Rīga, Jēkaba 11 Kompensācijas 5006,77 LVL 'LATVIJAS UNIVERSITĀTE', 90000076669, Latvija, Rīga, Raiņa bulvāris 19 Darba alga 25608,71 LVL 'LATVIJAS UNIVERSITĀTE', 90000076669, Latvija, Rīga, Raiņa bulvāris 19 Honorārs 262,00 LVL TAS TIEŠĀM IR LIEKULĪBAS KALNGALS. BTW, Latvijas avīzē arī prātu izkūkojusī slampa (sorry, izbrāķētā kultūras ministre) Ingūna Kāda-tur blēj pret Dālderi... Pretīgi klausīties šīs partiju mazgariņu cīņas, kamēr lielie vepri ņirdz. ir tak aunam skaidrs, ka Dālderis uzķēries glīti plānotais PROVOKĀCIJAI, kuras mērķis - sarīdīt tautu (šoreiz - tautu pret teātriem)
ŠIS GAN LIEK PADOMĀT!
Š
LŪDZU, BEZ LAMĀŠANĀS. teātru direktori arī naudu nopelna. Bet Čepāne ir liekule.
eu
e
Kultūras ministriju ciet un izveidot vienu departamentu IzM ar 12 cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas