Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

papildināta - Līdz šim nobalsojuši 51 000 vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haoss
h
Tu naivais,jautātāj!Vai vispār zini,cik tās kantoržurkas,kas vēlēšanu kom.jebkuru reģistrē,saņem dienas algu?Pajautā Cimdaram,kālab tik daudz-par pilnu dienu(6.jūn.)-110Ls!!!!!
tuta
t
kaa soriit Kristovskis Sleseru gar sienu izsmeereeja,bija prieks skatiities,beidzot kaads to puusli nolika pie vietas! tagad zinu par ko balsosu,tikai par Kristovski!!!!!Malacis!!!!!!!!!
piekasos
p
nobalsojis 51 000. nevis nobalsojushi
kas par nekārtībām!!!
k
Šodien gribējām nobalsot Vecāķu vēlēšanas iecirknī. Tam vajadzēja būt atvērtam līdz plkst.12 taču jau 11.55, kad tur ieradāmies, iecirknis bija jau slēgts.
izbijis valsts patriots
i
JL un A,Lejiņš pagaidām neko labāku evar izdomāt
vdz -mamma
v
Neko nezinu par Bruksli, lai pēkšņi noticētu reklāmai un skrietu balsot! Aicinu balsot PAR KRISTOVSKI! Gudrs, izglītots, inteliģents cilvēks un īsts Latvijas patriots.
LVD
L
Jūs, kas strādājat vēlēšanu komisijās - Cimdaram uz pirkstiem skatieties! Jo , nav dūmu bez uguns - šis vīrs jau ne pirmo reizi falsificē vēlēšanu rezultātus!
Korekts
K
3. un 4.jūnijā jau nobalsojuši 51 004 (3,42%) vēlētāju. Rīgā jau nobalsojis 19 601 vēlētājs. Ļoti labi! Nobalsot iepriekš var vēl 5.jūnijā no plkst. 10 - 16.oo, Sestdien, 6.jūnijā no plkst. 7 - 22.oo
Vic
V
A ko tik maz? Kapēc vēl nav 2 miljoni? Ka krāpties, tad pa nopietnam! Nav vērts šmurgāties.
deaf maigo
d
Esmu slims,pats neeju uz"kaula deformacija"iecirkni
aaaa
a
Aicinu balsot par Elizabeti Bruksli, viņa vismaz ir juriste un līdz šim nav sevi apkaunojusi! Pat bērnu tēvu Māri Gulbi nav publiski apķēzījusi, kaut gan viņš ne to vien pelnījis! Nebalsosim par tiem, kas cenšas mūsu prātus sagrozīt ar nezkādām reklāmām!!!d
mamma
m
Aicinu balsot par Elizabeti Bruksli, viņa vismaz ir juriste un līdz šim nav sevi apkaunojusi! Pat bērnu tēvu Māri Gulbi nav publiski apķēzījusi, kaut gan viņš ne to vien pelnījis! Nebalsosim par tiem, kas cenšas mūsu prātus sagrozīt ar nezkādām reklāmām!!!
likums
l
Aicinu balsot par Libertas.lv - Elizabeti Bruksli, viņa vismaz ir juriste un līdz šim nav sevi apkaunojusi! Pat bērnu tēvu Māri Gulbi nav publiski apķēzījusi, kaut gan viņš ne to vien pelnījis! Nebalsosim par tiem, kas cenšas mūsu prātus sagrozīt ar nezkādām reklāmām!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Neprognozē rindas iecirkņos vēlētāju kārtas numuru nezināšanas dēļ

Kopā ar biļeteniem vēlētāji saņem veikala reklāmu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas