Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta - Mūrniece skaidros, kāpēc Ventbunkera ieņemšanā iesaistīta policija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TIE NAV JOKI
T
LIETA PAVISAM VIENKĀRŠA. JĀNOSKAIDRO, VAI BIJA UZSĀKTS KRIMINĀLPROCESS? JA NEBIJA, TAD ATTIECĪGAIS RĪKOJUMS UN PĀRĒJĀS DARBĪBAS IR AMATPERSONAS PILNVARU PĀRSNIEGŠANA, VARBŪT PAT DIENESTA STĀVOKĻA ĻAUNPRĀTĪGA IZMANTOŠANA PRETĒJI DIENESTA INTERESĒM, JO TAJĀS NEVAR IETILPT BRUŅOTA IEJAUKŠANĀS CIVILTIESISKU JAUTĀJUMU RISINĀŠANĀ.
to volk
t
..a kas tev lika list klat,kad policija stradaaja???...buutu sedeejis savaa Pablo kreeslaa un nejaucies par vidu...nu..bet par cik teeloji advokaatu,liidi pa vidu..trauceji policijai stradat ar huliganiem (praatu pardzerushiem rallistiem))...tad ezim skaidrs,ka dabuji pamatoti.. p.s. nevajag bazt savu degunu kur nevajag...volk!!!!!
volk tambovskij
v
izraadaas , ka konfliktaa iesaistiiti menti no Liepaajas , taatad Liepaajas mentus var ietekmeet smagajos noziegumos apsuudzeetais bez paraksta tiesiibaam , ar Lāčpleeša ordeni apbalvotais pilsetas meeris???... Liepaajas menti labi maak izdauziit civilistus , piemeers peern pablo kad izceelaas konflikts starp baarmeni un auto rallistiem , kur baarmenis pelniiti dabuuja ar alus kausu pa muuli , menti izdauziija zobus pilniigi konfliktaa neiesaistiitiem...
ggg
g
Iekšlietu ministre un policijas vadība ar steigu ir jāatstādina, jo tā vairs nekontrolē policijā notiekošo. Pilnīga patvaļa! Katrs naudu pelna kā māk, šajā gadījumā izskatās, ka policisti bijuši nopirkti šādu te pakalpojumu sniegšanai.
ne jau nauda ir arprata likums
n
ne jau nauda ir arprata likums, bet gan tas daudzuma .... jo vairak naudas, jo vairak trakuma.
Ass
A
Man tikai interesē, vai pēc šī vēl kādam ir jebkādas ilūzijas par tiesiskumu šajā valstelē?!
Ventspils Muļļa
V
buus šodien tas paskaidrojums , vai nebuus???
ka
k
Lembergs,valsts valstī!Mafija!Kas būtu tā slēpjams Ventbunkerā,ja tāda apsardze?
jurists
j
Nez, kas ta par "sankcionētu pārbaudi", kas to sankcionējis? Man liekas, ka pret dažiem tur būs kriminmālprocess par dienesta pilnvaru pārsniegšanu. Jo svešās telpās var ielauzties tikai kriminālprocesā ar kratīšanu un uz tiesneša lēmuma pamata. Ja saknciju uz "pārbaudes" veidlapas uzlika kāds nezinošāks priekšnieķelis, ar viņu ir vienkārši cauri. Bet, ja runā par Lemberga bijušo biznesu, tad tā ir likteņa ironija, ka viņa ienaidnieki tahad nevar sadalīt atņemto kumosu un problēmu risināšanā nonāk līdz apšaubāmām metodēm:)) Laikam jau nolaupīta manta laimi nenes:))
gribu zināt
g
interesanti , kurš var dot sankciju kratiišanai , kur nu veel ar šaudiišanos ? tas nav prokurors , tiesa/ vienkaarši policists pieņem šo leemumu?... Lembergs?
esat jau, esat,
e
"bucefals » pimpis 23.03.2010 20:35 mēs mierīgi vērojam kā valstī darbojas nekontrolēta patvaļa- var ielauzties, kur grib, nomušīt ko grib- mēs neko lielu no tā neiztaisam- varbūt mēs esam p----i ?" ..................................... Aber mēs neesam, un sāksim iepirkt stroķus un formēt VVencpilkungu Sargu vienības un iesim i hūtem, i hūtīšiem, i Cjurihs Mironi-m, i sķepanovam, i berkim, i rekšņam, i škutāņiem ..... i Rīgas gaiļiem arī - visiem iesim palīgā. Razborkas taisīt ! Shasss !
stulbums
s
, bet skan gan smuki:). Ventbunkera ieņemšana:))))))! Mūrniecei arī tāda aizkustinoši nevainīga poza:))). Garlaicīgi šai zemē nebūs nekad:)))))))
Karamba
K
Normāla ainiņa, kas parāda, kā tās lietas patiesībā notiek.. Pie lielas naudas ļautiņi izlido pa logu, pakrīt ar sirdskaitēm, utt. Un ,kā jau mafiozā valstiņā, nodokļu naudu saņemošie tiesībsargi arī piedalās.Vai piepelnās, precīzāk. Smokingi un šlipstes, demokrātija tikai uz papīra.Ja nu pat ministre nekontorolē ko ierēdņi dara, tas nozīmē- laipni lūgti pilsoņi " tiesiskumā".
monitors
m
Virsraksts ir maldinošs, jo Mūrniece nevis skaidros, bet noskaidros. Skaidrot viņa nevar, jo pati it kā nekā nezina.
anonīmais šakālis
a
Pagaidām nav arī skaidrs, vai Kurzemes reģiona Valsts policijas nodaļai bija tiesības pašiem pieņemt lēmumu par šādu policijas līdzdalību bruņotā uzņēmuma biroja ieņemšanā. L.Mūrniece uzskata, ka šādas darbības būtu jāsaskaņo ar Valsts policijas vadību. --------------------------------------------------- ------ Kāds normatīvais akts, kāds pants to nosaka? Ja ir tiesneša sankcija, tad nekādu priekšniecības piekrišanu nevajag, vēl jo vairāk, izmeklēšanas interesēs ir, lai pēc iespējas mazāks cilvēku loks zinātu par gaidāmo kratīšanu, turklāt izmeklēšanas noslēpuma izpaušana nav pieļaujama. Tad vēl jānoskaidro, pēc kādām pazīmēm atlasīt kratīšanas, par kurām ziņot un par kurām neziņot. Viena pazīme varētu būt, kad kratīti tiek resni, vareni un bagāti naudasmaisi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas