Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

papildināta - Rausta plecus par gaisa satiksmes traucēšanu "Jaunā viļņa" laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nikolajs
N
Pofig un nafig man jaunais vai brivais vilnis, man jāstrādā !
Sēlis
S
Kārtējo līdēju darbs,kaut bez ziepēm,bet līst tā lai tikai papēži paliktu laukā,un ja nebūs tiesas procesa,tad šai valstij vairs nav izredžu izdzīvot.
Mantrausis
M
Bet varbūt neko nevajag izmeklēt? Bija viens tālruņa zvans un visu saskaņoja...
ix
i
vai labāk būtu ja viņi nesaskaņotu? vai labāk būtu ja lidmšinas riskētu un mēģinātu nosēsties rīgā? vai labāk būtu ja vilnis notiktu krimā?
monitors
m
Nu, ko Tante Sidra to ķēdīti labi parādīja, citādi dažs labs mūzikas kultūras kopējs jau sadomājās par deputāta imunitātes noņemšanu godātajam Maestro, nesaprotot, ka viņš ar tām kartona zīmēm rāda konkursantiem kādā līmenī kurš nodziedājis, nevis kurā skrejceļā lidmašīnai nosēsties. Tā kā ne par balagānu ir šī ziņa, bet par gaisa satiksmes organizāciju Latvijā.
TanteSidra
T
ja Gerhards nav pamuljkjis lai nestasta par traipiem lidostai, lieta ir daudz nopietnaka un shoreiz nebus vainigs tikai parmijnieks. dispechers ja redz monitora uz trases 1000 Unidentified Flying Objects prata vareja sajukt un labi ka pienjema vienigo pareizo lemumu liegt noseshanos gan vienai gan otrai reisa lidmashinai un vel parejam 10 kas gaisa. saskrieshanas ar kadu no shiem ar heliju piepustiem milzu baloniem kas iet pat stratosfera beigtos vismaz tapat ka ietriekties putnu bara, no viena Minhenes reisa Latvijas teritorija jau butu 200 likju. lidzigi butu ja kadai no lidmashinam pietruktu degviela lai aizvilktu lidz citu valstu lidostam un tur vel rinjkjotu gaidot brivu koridoru. tagad shie 200 izmocitie pasazhieri ar tiesas lemumu sanjemss kompensacijas, katrs 10000-20000 Ls kuras mes visi maksasim.maksasim ari pardegvielu ko 12 lidmashinas lieki nokurinaja. kada velna pec krievu iznicinatajiem tika dota atljauja ampeleties NATO gaisa telpa to lai noskaidro izmekleshana. atbildibas kjede ir gara sakot jau no Valsts Prezidenta, gan Arlietu ministrs Riekstinsh, gan Aizsardzibas ministrs Lieghis, ja, ari Civilās aviācijas aģentūra (CAA) ar Latvijas gaisa satiksmi (LGS) un Satiksmes ministrs Gerhards, tapat apaljais dzejniekdels Peters, kursh pats personigi piedalijas shajas izklaides aizmirstot ka vinja parvaldita lidosta nosezhas reisu lidmashinas ar pasazhieriem. Latvijai jau ta sudu it ka pietiek bet ja dzivo ka pie dzerajiem un visulaik nak klat jauni diezvai vecie no ta aizmirsisies.
HU
H
Maskavas Šeremejevo lidostā tā ir parasta lieta !
I
I
pirms pāris gadiem aizkavējās lidmašīnu izlidošana no Milānas Malpensas lidostas. Sēdējām minētes 40 rindā uz skreijceļa, jo netika dota atļauja pacelties netālu notiekošā aviošova dēļ. Tā kā...
lg
l
čyuļu lohi. lašššššarys...
Человек
Ч
Es mūsu krievestības ļembastā raustīju vairāk kā savus plecus -- īpaši redzot, ka valsts pirmais pāris tur ieradās.
lauķe
l
Gan jau labi nobarotais Peterdēls tur būs arī ne bez vainas.Galu galā "J.vilnis" tak paša krievu sievai pie sirds pieaudzis.Bet mana Vācijas draudzene tikmēr absolūtā nesaprašanā lidinājās virs it kā ES teritorijas....Izrādās, ka viss tas ir fufelis, šeit ir Russia!
Lācis
L
Nu tad izmetiet no darba tos 3 idiotus, kuri deva saskaņojumu, bet tas, kurš deva piekrišanu, lai atmaksā zaudējumus!!!
ahmeds
a
skiet ka visi celji aizvedis uz satiksmes ministru pashu, kas nekad nebus izkapis no sava miskta kresla lai padomatu, ka tas viss kopa darbojas. Ta ari visas ciats nozares Latvija - ministri doma par darbadienu, nevis par valstij strategiskiem jautajumiem.
gugu
g
Ja par kaut ko atbild vairāk kā viens, tad atbildīgo nav. Šeit ir ļoti lieliskas rezerves struktūru optimizācijai. Ja zēni nesaprot, ko dara, tad jāiet mājās.
Karamba
K
Kāds tur sakars ar JV vai krieviem? Visu kārtējo reizi paveikuši latvju iztapīgie ierēdņi, kuriem principā vienalga kuru priekšā muguru locīt, rietumu vai austrumu- kad aizrobežu kungi.Otra versija- totālais bardaks, kad tie paši ntie kantori turpina sarakstīties, saskaņot, faksot.resp " strādāt " savā stilā. Kaut kā nāk prātā reāls stāsts par 3m trubas gabalu ko vēlējās ierīkot pie skolas, lai ir kur bērniem vellerus pieķēdēt.Darba tur 20 minūtes diviem večiem. Nu lūk, šī " megaprojekta" saskaņošana rit jau 4 mēnesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas