Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - SC joprojām pārliecinoši līderi, ZRP reitings strauji krities

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā tas ir
t
SC savas partijas apvieno, turpretī Vienotība apēd visas pārējās, kam tiek klāt.
Garamgajejs
G
Parejo politisko speku attieksme pret SC tikai audzee vinu muskulus. Visticamak, nakamas velesanas es ari pirmoreiz balsosu par SC (un ne es pirmais, ne pedejais) - un tas bus mans protesta balsojums par to, ka valdibas veidosanaa SC tiek principaa ignoreti. Un ja Zile saka, ka par viniem nenobalsoja tresdala, bet 16% balstiesigo - taa ir retorika, nez kapec Zile nemin cik mazi procenti pie tadas matematikas sanak nacionaaljiem...
so
s
Nu, pēc tādas melnās PR kampaņas un V, ZZS un SC gānīšanās jebkuras partijas reitingi būtu lejā. Bet es - piekrītu, viss iet savu gaitu - neviens savu putras bļodiņu labprāt neatdos. ZRP būs jāpacīnās ne pa jokam. Spekulācijas vēl sitīs augstu vilni.
:o)
:
Un cik % mums ir Aldermanes naturalizēto kolonistu, okupantu un viņu pēcteču? Vai šie % gadījumā, nesakrīt ļoti precīzi ar SC atbalstītāju %? Turpiniet vien naturalizāciju, un lai zoodārza kangars dod pilsonību visiem kolonistu un okupantu bērniem, kas dzimuši pēc 1991. gada, tad SC atbalstītāju būs vēl vairāk!
Vidzemniece
V
Gunāra Astras piemiņas dienās izlasīju viņa pēdējo vārdu. Tie latviešiem, kuri sakās balsojam par SC, derētu to izlasīt. Vienu rindkopu iekopēšu: Man sāp, un es jūtos pazemots, kad man jākonstatē, ka nospiedošais vairākums Latvijā dzimušo, augušo krievu nemācās un negrib prast latviešu valodu, ka vidusskolas absolventam krievam latviešu valoda ir nievu un ņirgāšanās objekts un neviens eksaminators šīs valodas prašanu no krievu skolnieka neprasa, bet latviešu skolniekam krievu valodas prašana ir pilnīgi obligāta. Man sāp, un es jūtos pazemots, ka šie paši latviešu skolnieki savu nespēju izteikties dzimtajā valodā kompensē ar neķītru krievu lamuvārdu palīdzību.
  • 2
  • 3
no eu centra
n
SC lielākais iedzīvotāju atbalsts! Iet runa protams par Lielu Latviešu atbalstu viņiem! Mēs gribam sagaidīt ātrāk jūtamas pārmaiņas mūsu ikdienas dzīvē! Jāliek visi prāti kopā un jāglābj ikdienas dzīve Latvijas tautai! Visiem, gan Krievu tautiešiem gan Mums, Latviešiem! Visus nacistus, nacionālistus un komunistus astumt malā, bet tie kuri vēlas labāku ikdienas dzīvi, tiem ir jāveido, jābūvē jauna Latvijas Ekonomika, Iedzīvotāju ikdienas dzīves līmens! Teiksim, kā ikdienas dzīves apvērsums!!! Un konsultējoties ar vadošajām EU valstīm (Vāciju, Holandi, Zviedriju, Dāniju, Somiju).
Krāniņš
K
Zatleram vajadzētu atgriesties prtēžu montēšanā. Zatlera politiskā karjieri ir posts, POSTS.
hm
h
normālā valstī uzvarējusī partija veido arī valdību, pie mums ... Saprotu, ka arī SC nav eņģeļi, bet kam tad vispār mums tāda haotiska partiju sistēma.
Vārds
V
bet kurš tad liedza SC veidot valdību? NORMĀLĀ VALSTĪ uzvarējusī partija nepietaisa bikses kad jāuzņemas sarunu vadīšana. Ko darīja SC? Sēdeja un gaidīja kad ZRP un V viņus pasauks...Pamēģini papētīt vai arī citās NORMĀLĀS VALSTĪS tā notiek:D:Dka partija kura uzvarējusi gaida ko dara konkurenti, nevis rīkojas
  • 5
  • 0
nav reāli
n
Aptaujas viena otra jānolikvidē,jo nav reālas. Pirms Saeimas vēlēšanām VL paredzēja kaut kur ap 7%,bet īstenībā dabūja 2x vairāk.
nirdzigi
n
pec dekolonizacijas "noturigais fenomens" vazasies Zilupei pa otro pusi un patalogiskaa situacija vairs neturpinasies.
O jā
O
Ja būtu vēlreiz vēlēšanas, tad par ZRP vēlētu ļoti maz, jo piečakarēja, nevajadzēja bijušos partijniekus un to atbalstītājus ņemt, it kā nebūtu cilvēku ar izglītībām un dzīves pieredzi, kuri nekad mūžā nav bijuši nekādās partijās, pirms kaut ko dara jāapdomā, žēl !!!!!
humoriņš
h
Normāli reitingi: krievu un kangaru skaits nemainās, bet latvieši ecējas, vienojas un dalās!
Kasis
K
Kurš pateiks : kāda nezīme patreiz ir reitingiem?
Pelēkais Vilks>>Kasim
P
Tikai un vienīgi politiskās vides balansēšanas nozīme. Turklāt nevien patreiz, bet jau izsenis. Latvija, pateicoties nenormālajam kolonistu īpatsvaram, ar nelielām resursu piešpricēm ir balansējama starp Austrumiem un Rietumiem bezgala ilgi, nepieļaujot nekādu virzību.
  • 4
  • 1
to Dr.xy
t
Laikam jau esi nodzēris pēdējās prāta paliekas, ka tik primitīvi spried???
Aita
A
Rizhaa,jaunpups,olu shteins,vai veel kas jaazina lai buutu skaidra visa shii shljura kas tagad gaazhas paar ZRP?
Vai
V
latviešu elektorāts neskatās raidījumu Nekā personīga, kur parādīja ar tipiski sovietiskām metodēm organizēto un apmaksāto pēcvēlēšanu mītiņa rīkošanu pie saeimas? Tie taču ir pilnīgi meli, ko dienas īpašnieki ir gatavi publicēt vien tāpēc, lai Zatlera godīgās un taisnīgās politikas ieviešanu padarītu par it kā nevēlamu sabiedrībā. Notiek drausmīgi netīra apmelošanas kampaņa, kurai neviens loģiski domājošs cilvēks nepievienosies, vien tās ir oligarhu pirmsnāves nopūtas...KAS piedalās šajās LF aptaujās, vai SC vadība un viss?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas