Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināta - Zatlers iepazīsies ar Vienotības piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Domāju, ka Zatleram, ja viņš nopietni vēlas darboties Latvijas labā, nevajadzētu iekļauties nevienā no tagadējās Saeimas lūzeru partijām - vismazāk jau Vienotībā, kura netiek galā pati ar savām problēmām. Vai Zatleram vajadzētu veidot jaunu partiju - tas ir milzīgs jautājums uz kuru atbildi zina tikai pats Zatlers. Cik liels ir viņa spēks, kadi resursi ir viņa rīcībā, ko viņš ir gatavs upurēt... Protams, ļoti gribas viņam noticēt, tikpat, cik gribas, lai Latvija beidzot tiktu ārā no šī murga inā purva.
Saprātīgā būtne
S
Nožēlojami, vai kāds balsotu par savu darba devēju kurš viņu padzen, nekad mūžā, bet ko Ne-vienotība, balso par ????? Stilbāku neko neesmu ne redzējusi, ne dzirdējusi, to tikai stulbais zaķis ar savu bandu????
andele iet vaļā!Pikis būs!
a
tā jenoti taisa politiku pirms 4 minutēm, 2011.06.15 14:59 +0 -0 «Viņi teica: «Tev iedos vietu», ar ko es sapratu, ka iedos amatu. Es atbildēju, ka es tā nestrādāju. Tad man teica – mēs varētu taisīt dažādus plašus jauniešu un studentu protestus, lai kalpotu tam mērķim, kāpēc Zatlers it kā atlaidīs Saeimu. Sorosa fonds visu nodrošinās un baros, un visu kaut ko darīs, lai tikai mēs tur ejam un protestējam,» sarunas būtību atstāstījis E. Ratnieks.
Jauns impulss
J
Visticamāk, Vienotība nedabūs Zatleru savā deputātu kandidātu sarakstā. Manuprāt, galvenais iemesls, kura dēļ Zatlers ierosināja tagadējās Saeimas atlaišanu, nebija vis deputātu "paklausība oligarhiem", bet gan kādas ietekmīgas Vienotības daļas nepaklausība Zatleram. Šī nepaklausība izpaudās vienā vienīgā jautājumā - par Saskaņas centra (ne)pielaišanu pie varas, nevis par ekonomiskiem jautājumiem. Latvija ir tikai mazs kauliņš lielajā spēlē, kas pašlaik risinās Centrālajā un Austrumeiropā. Spēlētāji ir vienojušies, ka Latvijai jābūt tādai, kādu to vēlas redzēt viņi, bet Latvijas pilsoņi iepriekšējās vēlēšanās nobalsoja "nepareizi". Tagad Zatlers mēģina labot vēlētāju "kļūdu".
MK
M
Andele iet vaļā! Piedāvājumi, izskatīšanas un citi skaistuma konkursi:)
BOMIS
B
Cienijamais Zatlera kungs , ja Jūs neko nevarējāt izdarīt , kad bijāt prezidents , jūsu vieta nav politikā . Nelieniet tajos mēslos !
artūrs
a
Ambiciozs vai ne, bet neko daudz Zatlers neiegūs, ja dibinās savu partiju. Turklāt nedomāju, ka izpratne par mērķi ir tik drausmīgi dažāda, ka nevar vienoties kaut vai uz sadarbības līguma pamata.
artūrs
a
Es gan atbalstu Zatlera pievienošanos Vienotībai... Lasu komentārus un brīnos- cilvēki saka, ka V ir sasmērējusies, bet nepasaka kapēc. Tā vietā šie cilvēki grib, lai Zatlers dibina jaunu partiju, BET(!) nepadomā par to, ka šī partija sašķeltu latviešu progresīvos vēlētājus (gan no V, gan VL, gan atsevišķus sakarīgus ZZS un PLL cilvēkus (piem. Kučinski vai Līdaku) Mūsu mērķis ir izbeigt naudas un atsevišķu cilvēku ietekmi, pareizi? Kā to var izdarīt? Nevis dibināt 3 mazas partijas, bet mēģināt veidot vienu LIELU. Citādi kāds atkal brēks pie sasistas siles, ka, redziet, vairākumu V un VL izveidot neizdevās, tagad valdīs SC+ZZS (kas, manuprāt, būtu nāves spriedums gan attīstībai, gan demokrātijai, gan tiesiskumam.) Jā, atsevišķi VL un PS, un JL cilvēki man nepatīk (piem. Parādnieks, Iesalnieks, Kristovskis, Jaunups), bet, kā Zatlers teica intervijā Dienai, šī ir mūsu iespēja beidzot kaut ko mainīt. Ja vēlētājs atkal nodemonstrēs, piedodiet, stulbumu un aizies nobalsot par "sliktāk jau nebūs" vai "neitrālo" ZZS, tad neko labāku latvieši NAV pelnījuši! Viņiem NEBŪS tiesību protestēt pret to, ka tiekam stūrēti oligarhu un/vai AUSTRUMU virzienā (apzināti ar lielo burtu). Taču domājiet ar galvu, cilvēki! Spēks ir lielos politiskos spēkos, kas var nolikt intrigas, ambīcijas, aizvainojumu pie malas un sasniegt kopēju mērķi. Arī VL un V būtu jādomā par tuvināšanos vismaz fundamentālos ekonomikas un tiesiskuma jautājumos.
Dārznieks
D
...var nolikt intrigas, ambīcijas, aizvainojumu pie malas un sasniegt kopēju mērķi.. Bet ko lai dara, kad sapratne par "mērķi" ir tik dažāda. Un līdzšinējie sasniegumi ,tā labad, ir tik veiksmīgi ambiciozai personībai? Un no tā turklāt barojas vesels radu, draugu un pielīdēju bars.
  • 0
  • 0
Arturs M
A
Vienotības līķi vairs nav iespējam atdzīvināt. Simti tūkstoši no valsts aizdzītie un viņu radi draugi, paziņas nekad šo genocīdu Vienotībai nepiedos. Tāpat kā pārējiem valdošajiem.
  • 1
  • 3
Dhago
D
Cik ilgs laiks vajadzīgs lai iepazītos ar vienu A4 lapu?
Vienotības triumfs
V
Lūk tā. Valdības un politiķu apliecinājumiem, ka ekonomiskā krīze ir beigusies, Latvijas iedzīvotāji netic, liecina jaunākais "DnB Nord barometra" pētījums. Rīgā, Kurzemē un Zemgalē politiķu teiktajam uzticas ap 10% iedzīvotāju, Vidzemē – 7%, bet Pierīgā tikai 3% respondentu. Savukārt Latgalē politiķu izteikumiem šai jomā neuzticas neviens iedzīvotājs.
Arturs M
A
Vēlēšanās Vienotībai Rīgā, Kurzemē un Zemgalē ap 10%, Vidzemē – 7%, bet Pierīgā 3% respondentu. Savukārt Latgalē Vienotības p[olitiķiem 0 %. Šausmas. Viņi pāri 5 % netiks. Jātin makšķere no šīs partijas.
  • 2
  • 0
Lelle > He he....
L
Bet "Trusis jau nav labāks, jo savus uzmetējus un apspļaudītājus, tagad jau gatavs sabučot, lai tik varas beņķos tiktu!
Baiba - Tai Bai - Bai
B
JŪSU rakstības stils ir tik tipisks Hūtes apoloģētajiem. Liekas, ka turpināt šo dialogu būtu - nolaisties līdz JŪSU līmenim.
Tai Bai - Bai
T
Nilaidies, ak nepielaidies. Meklē tik pamperīšus. Apoliģete.
  • 1
  • 1
Dārznieks
D
Vai tad Vienotība ,kura ir tāda ne visai cits citu mīloša kompānija, var ko nopietnu piedāvāt. Ja šī kompānija tik ilgu pēc vēlēšanām nav spējusi apvienoties, tad nākošajās vēlēšanās pogu spodrināšanas līdzeklis "ZATLER" var nepalīdzēt.
He he...
H
Ir nu gan Vienotības jenotu kliķei jābūt varen bezcerīgā situācijā.... he he... lai par pirmo numuru aicinātu štokija inaugurēto, ekļertes babku apspļaudīto un rižās jau norakstīto "Trusi".... hi hi... Bet ko tu neteiksi.... he he... sile ta pati svarīgākā jenotiņiem.... ha ha...
  • 4
  • 1
youtube
y
Die Antwoord - Rich Bitch
Baiba - Tai Bai - Bai
B
Man neko neizsaka, gluži otrādi - uzjautrina, absolūti nezināma, pēc notikuma tā arī neatrastā JĀŅA NO JURIDISKĀS AUGSTSKOLAS I T K Ā izteikumi. Tie nav pierādījumi.
Tai Bai - Bai
T
Nelecies nu! Kad palaidīs ierakstu, tad nekauc.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas