Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

papildināts (16:22) - Parlamentārās izmeklēšanas komisija: Citadeli varēja pārdot dārgāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha-ha-ha
h
Interesanti lasīt. Agrāk bija : "Krievi nāk!" Nu nekā, nāk migranti, nav ko teikt. Tagad pasvieda ļautiņiem ēsmu - "kremļa troļļus", lai "grauž".. . Bet darbinieki ar ģimenes tradīcijām čekā šiverē kancelejā...
punktieris
p
Kaut par vērdiņu, bet gali ūdenī jādabū...
JAPS
J
Pilnīgi nevari sagaidīt , kad tankus varēs bučot
Janovič
J
Es nešaubījos ne mirkli Vāciņ, ka tu būsi šo dziedāšanas svētku karognesējs :) Lai arī tu labi zini, kas un kāpēc, tev partijas skolā ir iemācījuši , ka vislabākais melošanas veids ir teikt taisnību, tikai taisnību bet ne visu taisnību, ko tu arī veiksmīgi dari :) Nu vienīgi vēl ar to starpību ,ka tu nesaki tikai taisnību , bet vēl sakombinē to ar meliem :) . Lielai daļai tava 'kora' gan šī tēma ir vienkārši par smagu. Līdz ar to nav jēgas te ko skaidrot, vai nu nesapratīs, vai arī tā, kā tu, nofiltrēs to, ko negribas dzirdēt :) Tev, laikam, par lieku prieku, 'korim' ir pievienojušie pat daži rūdīti kremlini. Acimredzot fermas poļitruks arī ir devis komandu - 'fas?
Ita-iignis
I
Nav gan-taču tas netraucē Krievijas specdienestiem apmaksāt viņa ''domas'', jo Latvijā viņa popularitāte ir augsta...Bija augsta
Ravils
R
meklējiet pēdas atpakaļ uz Jūrmalu
piutinidiotam
p
Es domāju, ka tas ir labs darījums, ir jāskatās nākotnē! Katrā ziņā "baņķieri" no Krievijas nav sevi pierādījuši kā profesionālus un uzticamus partnerus!
27.maijaa
2
Kapēc ušaks taisās rīkot piketus, bet netaisa piketus pie parex vēžu mājām kas nozaga aptuveni uz 1 miljardu. Nebūtu kargini to nolaiduši līdz kļinķim un apzaguši nodokļu maksātājus tad nebūtu jāprārdod par tik zemu cenu!
27.maijaa
2
Drusku parakņājies un atradīsi ka viltīgā lapsa jau izgudrojusi n-tos variantus baumās lai tikai satracinātu tautu.
FSB
F
oij, atmodušies, bet kad Rīgas domē opozīcija vāca parakstus,lai veiktu ko absolūti loģisku, tad kur bija šie te kungi un kādā pozā nostājās???? laikam tautu uzskata par pilnīgiem idiotiem,kas neko nesaprot un neatceras?
FSB
F
Bondars partiju diskusijās Straujumu brīdināja, ka par slepenu rīcību iztirgojot valsts īpašumu - draud kriminālatbildība. Vai viņa ir tik droša, ka nebūs jāsēž un ZZS, kura gatavojas pēc vēlēšanām kopā ar SC pārņemt varu - viņu netiesās? Varbūt tāpēc, ka tur piedalijās arī Vējonis?
Mazpilsētniece
M
kremļa ušaka maksas aģentiņi kuri raujas par putina grašiem, te labāks piedāvājums jums. varēsiet kā putins dzīvot. Tikai nododiet savējo čomaku kurš notrieca Boingu un saņemiet 30 miljoni. Par žiriku paroc faktus un varēsi vienas dienas miljonārs kļūt. Par 30 miljoniem dolāru var daudz ko nopirkt un nebūs ar kalašu jāskraida, varēs Tenerifos dzīvot kā kungs un daudz krutāk par putina huntu. В Германии объявлена награда $30 млн за данные о теракте MH17 news.liga.net/news/pol..
pašā
p
Nestraucies gan atsavināsim to miljardu no kargina hunta un procentus piespiedīsim maksāt
ИП
И
Abreni atdeva deputāti kas nobalsoja par to atdošanu, skaties zemāk pievienoto sarakstu. pat ušaks parakstījās, par to atdošanu. spi4uk.itvnet.lv/uploa...
Edsam
E
Lasīt proti.mācies saprast.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas