Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināts (17:30) - Maskava: Iniciatīva nojaukt Uzvaras pieminekli kavē pozitīva politiski informatīvā fona veidošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziedotajs-pensionars
z
mes padomju laika ziedojam piespiesti prieks pieminekla buves lai vins stav ka stavejis bus mazmazberniem ko apskatit un opisiem pajautat kas tie bija par laikiem. nevajag lauvu raustit aiz usam mes neesam tik stipri lai vinu aizbaidit.......
Iuze
I
Ņemot vērā, ka LV un Rīgas "atbrīvotāji" ik gadu zināmos datumos uzplēš tās brūces, kuras nebūt nav sadzijušas, un ieber tur drusku sāls, diez vai tuvākajā nākotnē viņu pulcēšanās vietu pašā LV galvaspilsētas sirdī iespējams sākt uztvert vienīgi kā vēstures liecinieku. Un diez vai tas arī būtu izdevīgi visiem zināmas partijas politiķiem, kuri lieliski izmanto vēstures interpretācijas. Diemžēl, bet krievi paši savus kara varoņus izmanto visai nelietīgiem nolūkiem. Mūsu politiķi, diemžēl, bet neatpaliek.
nevar un nevar
n
latviešus iemācīt špļaut uz ielas un čurāt pie pieminekļiem, par angļu/ marksa proletariātu var, bet latvieši kā auni
daunitis
d
Vai tad kādam ir tas pozitīvais fons vajadzīgs? Putlers ir Pēterpils pavārtes hulītis un ir liels negods spiest roku tādam kverplim.
Andžs
A
Raivi, Jūsu teikuma pirmai daļai, " ar krievu varēsim sadzīvot..." varam piekrist, BET NEVARAM SADZĪVOT AR PAŠREIZĒJO IMPĒRISKO UN NEDEMOKRATISKO PUTINA REŽĪMU UN VIŅA ROKASPUIŠIEM ARĪ TE LATVIJĀ. Kad Krievija pārtaps par civilizētu valsti, kā pārtapa Vācija, patreizējā problēma un drauds, šodienas Krievija, būs pieņemama civilizētā Eiropā.
jā gan!
j
piedot var tam, kurš beidz grēkot, nožēlo savus grēkus un lūdz piedošanu. Nekā citādi tas nav iespējams...!
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
To : Andzs. Nav saprotams ka varda Jus apgalvojat,lietojot "mes",ka ar krieviem var sadzivot . Mana pazinu loka sadas utopiskas idejas netiek akceptetas. Nekas nav aizmirts,un neko nedrikst piedot.
  • 3
  • 0
Raivis
R
Jūs, stulbie latvieši, ar krievu mēs sadzīvojām, dzīvojam un vienmēr spēsim vienoties, bet ar rietumu pidarastiem būs pavisam savādak
Raivis
R
Jānis Bordāns-provokātors,
Atmosfēra
A
Tieši pieminekļa Rīgas okupācijai nojaukšana veidotu labvēlīgu politisku gaisotni!
reklama
r
Uzskatu, ka pļēgurošana, urinēšana, ālēšanās "piemiņas" vietā ir liellākie zaimi, kādi vien var būt.
Atkārtoju
A
Atgādināsim mūsu neprincipiālajiem valdniekiem un viņu protežētajām okupantu paliekām, ka: Molotova - Ribentropa pakta realizācijas procesā, sadarbojoties Krievijas /PSRS/ un Vācijas bruņotajiem spēkiem, tika vardarbīgi likvidēta Polijas un Baltijas valstu neatkarība, pārvēršot tās par okupētām un anektētām teritorijām. Vienlaicīgi - okupācijas periodā tika izvērstas masveida represijas un slepkavības, kuras procentuāli pielīdzināmas ebreju holokaustam un uzskatāmas par Latvijas pilsoņu /galvenokārt - latviešu/ genocīdu, kas sodāms kā noziegums pret cilvēcību. Un šo noziegumu noliegšana un aizvietošana ar atbrīvošanas jēdzienu ir zemiska obstrukcija un apzināti meli, kas nedod okupantiem un viņu pēcnācējiem tiesības Polijā un Baltijā svinēt staļiniskās Krievijas (PSRS) uzvaru pār (savu neveiksmīgi izvēlēto sabiedroto kara sākumā, bet kļuvušu par ienaidnieku kara beigās) hitlerisko Vāciju.
fricis
f
Bordāns vienīgais ministrs Latvijas valdībā, pārējie un prez. 0
G
G
Kāpēc nojaukt saucamo pieminekli, var padomāt un izdarīt kaut ko labāku, lai vilks paēdis aun aita dzīva.Piemēram, apkārtnes pārkārtošana.
Zvaniņi
Z
Kāda tur vispār diskusija - okupantu piemineklim Rīgā vieta nav! Nez ko Varšavā teiktu par lielformāta pieminekli jebkuras okupantu armijas zaldātam. Ja kāds grib, lai par savu naudu ved uz austrumiem. Tikai lai sakārto parku aiz tā krāma.
  • 3
  • 0
Zvaniņi
Z
Kāda tur vispār diskusija - okupantu piemineklim Rīgā vieta nav! Nez ko Varšavā teiktu par lielformāta pieminekli jebkuras okupantu armijas zaldātam. Ja kāds grib, lai par savu naudu ved uz austrumiem. Tikai lai sakārto parku aiz tā krāma.
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Nekas nav aizmirsts,un nekas nav piedots ! Nekavejoties izpildit likumus pa Valsts nodevibu,un okupacijas seku likvidesanu !
Uzvaras laukums
U
Turpinām atbalstīt Uzvaras laukuma izveides vēsturisko ieceri! PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Latvijas valsts nedrīkst pieļaut, ka viņas Uzvaras laukumā savus svētkus svin tie, kas to okupējuši un viņu atbalstītāji! 9.maija svinētājiem jāmeklē cita svinību vieta! Aicini parakstīties radus, draugus, paziņas!
Paraksties!
P
http://manabalss.lv/rigas-ista-uzvaras-laukuma-atjaunosana/show?mode=all&type=top
  • 0
  • 0
Bāleliņi kā nevar,
B
tā nevar piecelties kājās un iztaisnot muguru. Katrs savā mājā dara VISU, kas viņam liekas pareizi. Vai mēs neesam savās mājās, ka jāklausa bijušo okupantu vēlmei turpināt mūsu galvās piespiedu kārtā ar varu likt iekšā šīs nejēdzības - slepkavas nav slepkavas, bet ir "atbrīvotāji", un nekas, ka simtus tūkstošus aizveda uz Sibīriju. Vienalga atbrīvotāji, TIKAI ATBRĪVOJA NO BRĪVĪBAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas