Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināts (21:33) - Aptauja: Aprīlī būtiski samazinājies SC reitings

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nav kam tiiriit sniegu
n
Bildee saak domaat spridzinaat vai beegt uz austrumiem pie shamaniem.
Nezinot,ko SC īstais saimnieks plān
N
Tukša lieta ar kalpu apspriesties. Juridiski sc ir jr filīāle latvijā.
Un tā sē cē zēni
U
Sadarbības līguma pilnu tekstu krievu orģinālā valodā internetā. PIlnu tekstu. Izstudēsim un izlemsim vai mums tādu hokeju vajag vai nē. Un nekā citādi.
hmm
h
arī ZZS pārvaldītājā Jelgavā ir totāla varas visatļautība!!!
K-K
K
... dzoannai: Ja kada svestautiesa -intelgenta cilveka- dzivibu izglabtu latviesu diasporas arsts, ja kada sirdi iegutu kulturala un tikumiga latviete ... kas cits atliktu saja izveles bridi starp mezoniem un civilizetiem, ka pievienoties nacijai ar nakotni !
Tikpat labi ATLIKTU pakārties,ja ku
T
Jebkuras nācijas nākotne ir Dievs,tomēr ne visi no nācijas Dievam pieder. Tā ka,Kaulainā SVEIC visas nācijas,bet kamēr laiks,ļauj APDOMĀTIES.
  • 1
  • 0
džoanna
d
...vai kāšis puisis aizdomājies!!! ,ušiks ari nodevis....driz pārlatviskosies
K-K
K
.. Noverojams fakts par aptauju publikacijam: ka vienmer, nav vel menesa beigas, bet jau paradas aptaujas tiesi tai vajadziga bridi, kad vel kritiskie notikumi neiespaido SX partijas reitingu pilnigi !!!! ... Godigi un drosi varam pienemt vel 10% samazinajumu SX un ZZS partijam ... un par to japateicas lojalajiem %. kolonnas lidzskrejejiem un Kremla pasreizejas teroristu varas noradijumu izpilditajiem, ka ari daziem oligarhiem ar lojalitates ? zimi piere !!! ... Tapat, drosi varam pielikt V un NA kontam pa 10% atsaukuso un apzinoso lojalo pilsonu balsis !!! ... Konsolidacija turpinas lojalo pilsonu vide ... , jo pat krievvalodigie Bezabrene sak izprast latviesu sausminasanos par iespeju bijusai necivilizetai imperialistiskai varas sistemai kaut kur atgriezties un atsakt teroru un varasdarbus pret nacionalo sabiedribu !
Kārlis
K
Viens otrs apmāts letiņš sācis domāt! Nobijās no Ukrainas "atbrīvotājiem"!
žansi
ž
Tie novērotāji no 24 valstīm jau bija tos kurus Krievija speciāli atlasīja. Tikpat labi varējām Ždanoku no Latvijas aizsūtīt, būtu tikpat ticami. Tas ir tikai apmānam. Novērotāji nebija starptautiski atzīti!
žeglofs
ž
Nav bijis neviena etniskā konflikta? Varbūt tāpēc, ka mēs esam sasodīti toleranti pret civilokupantiem, kas mums 50 gadus uz galvas .., bet tagad negrib runāt valsts valodā? Kad nebūs krievu skolu, tad arī mazināsies etniskā spriedze, jo nākamās paaudzes labi zinās valsts valodu un nebūs lielkrievu šovinistu nozombētas
piebildfe
p
no padomju laikiem ir anekdote par to, ka padomju cilvēkam uz ārzemēm braukt nekad nevajag, vienkārši nevajag. Vienīgi tad, kad partija un valdība liek. tad viņš brauc ar tanku.
  • 3
  • 0
Pežo īpašniece.
P
Nu,5o gadus uz galvas kakāja. Tad nu arī šo nodarbi turpina,jo redz - ka var. Pļūtins taču VISU akceptē,un ja kāds muti ver vaļā - tad tūlīt tiek tanki piesolīti.
  • 6
  • 5
Pilnīgi pareizi.
P
Lūk,krievijā nav nekādas problēmas ar DZIMTO VALODU. Ja negribi krieviski runāt,tad lode galvā! Jeb pamēģini kādam Vācijā iestāstīt,ka vajag arī OTRU VALODU. Trako māja garantēta!
  • 13
  • 0
Utte
U
Nav vienalga kādās ugunīs tā ļurbaku banda deg? Zilās, zaļās, vai sarkanās? Galvenais, lai labi nosvilst.
Se Cē nevajag neko citu
S
Jāpublicē draudzības un sadarbības līgums ar krievijas valdošo partiju NSP jeģinorosiem ar visiem parakstiem un pielikumiem. Jo tā ir partija māte,šī meita.
>super
&
Tā ir, ka meita un māte, bet Putins ņem priekšā abas...
  • 3
  • 0
Ilmārs
I
Neapskaužama situācija: SC pilnībā atbalsta Krievijas rīcību Ukrainā, bet saviem vēlētājiem jācenšas ieskaidrot, ka tā nemaz nav, kaut arī Ukraina arī neesot nekāda labā. Tur jau pat velns kāju salauzīs.
NU VELNS UN URBANOVIČŠ - KĀ CIMDS A
N
PAT MŪĻI VIENĀDI.
  • 5
  • 0
Jānis
J
SC - tas ir neliģimitīvs veidojums Latvijā. Latvijā nedrīkst darboties ar Putina partiju saistīts veidojums. Ja arī uzvarēs vēlēšanas, tad mŗs tāpat to visu ignorēsim! Ceru, ka līdz vēlēšanām bvidsi urbanieši un citi batraki, būs mēslainē.
Ne latvieši,
N
ne krievi, kas spējīgi domāt, nepiekritīs Ukrainas scenārijam Latvijā! Krievu apmaksāti "zaļie cilvēciņi", kuru uzvārdi katru dienu pavīd mēdijos, ir zināmi visiem. Laiks SC saprast, ka TĀ TURPINĀT Latvijā vairs nevar! Jāpagriežas savā retorikā un darbos par 180 grādiem pretējā virzienā. Tas ir vienīgais viņu turpmākpastāvēšanas ceļš, jo karu, badu, slepkavības, spīdzināšanas, teroru JAU esam cietuši no krieviem 50 gadus! NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas