Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināts (9:58) - ZZS sola drīzu atbildi par Vienotības piedāvājumu pārņemt aizsardzības jomu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... tik pat nekaunigi ka zinbsninosais, Romana kirilica veidotais, Dienas Bizness sludinajums visur !!!
K-K
K
... LIEC MIERA NACIONALUS .... LABAK PASKATI CIK NEKAUNIGI TIEK VEIDOTA AIZSARDZIBAS MINISTRA VIETINA VECIEM KOMUNAKIEM ...GLUZI KA tas bija 1990' ajos ... ... Tautai nekaunigi liek prieksa CINISMA KALNGALS ... tautai ministra izveli izdaris pats Kalpaka pieminekla nidejs ... kas par velniskigi izdomatu vai tiesam naivitates del uzceptu izveles procesu ... nu tiesam ... !
Sīmanis
S
Par šito ieilgušo politisko tirgošanos sirsnīgi jāpateicas tam, kas sevi dēvē par Valsts prezidentu. Man ir dziļš kauns, ka uz Zolitūdes fona tika atlaista labi strādājoša valdība (ak tā, esot kašķi bijuši, bet aprobežoti, Parādnieka tipa nacionāļi taču nav par pilnu ņemami!). Kaut kad jau uzzināsim, kuri naudas maisi ir diktējuši prezidenta izdarības. Politiskā tirgošanās skaidri apliecina, ka nevienai mazskaitlīgajai partijai nav nekādas intereses ne par valsti, ne par sabiedrību.
Jā,
J
Brigmanis pavisai drīz dos atbildi - tiklīdz būs konsultējies ar Lembergu.
Super
S
Vienkaarshi tautas aciis notiek gjeneraalmeegjinaajums naakamajaam veeleeshanaam. Skataamies un veerteejam.
Kāpēc jādiņģējas?
K
Vienkārši Pabrikam jānomaina partiju! Ne pirmais un ne pēdējais!
Cerība
C
Būs beidzot Latvijai ne vairs divas,bet pat četras zemūdenes un tanki -kā ulmaņlaikos!
racionalizators
r
Daudz vienkāršāk taču ir samazināt ministriju skaitu līdz sešām kā Kiprā,vai pat līdz 4 kā Andorā!
priekš SPEC RUS
p
Ja tā riktīgi, tad pareizi būtu izstāties ne vien no NATO, bet arī no ES, jo bijušajā PSRS, kas arī bija tāda nenormālīga savienība-apvienība, tomēr tāda izlaupīšana un varas trūkums netika nekad pieļauts. Ja par Abreni, tad ārkārtīgi pareizi ir izdarīts. Vēl jau jāapskatās, ko Krievijai un Baltkrievijai varētu atdot, lai Latvija būtu latviskāka. Un tos cilvēkus, kuri šajos atdodamajos novados-apriņķos saprot un latviski māk pateikt vismaz "labdien", varētu pārcelt uz dzīvi tuvāk Rīgai.
Kapčuks
K
ZZSaskaņa par to cauni gan pareizi uzrakstījis, jo kara gadījumā, ja šis ministrs ar šo ģīmi nostāsies karaspēka priekšgalā, tad ienaidnieks laidīsies lapās, jo domās, ka šo karapūli vada kaut kāds mežakuiļa un marsieša krustojums, ko nav iespējams uzvarēt.
borcinsh
b
smiekligi to visu lasit ! bijushkomunisti nosedeji bunkeraa un tagad vel ... izvele ko viniem bus jadara kapitalistiskaja valsti ! kauns un skumji ka tas notiek Latvijaa!
Kapčuks
K
ZZSaskaņa par to cauni gan pareizi uzrakstījis, jo kara gadījumā, ja šis ministrs ar šo ģīmi nostāsies karaspēka priekšgalā, tad ienaidnieks laidīsies lapās, jo domās, ka šo karapūli vada kaut kāds mežakuiļa un marsieša krustojums, ko nav iespējams uzvarēt.
Majors Viesulis
M
nekas, svarīgs nav purns, bet lai caune ir gatavs krist pirmais par caru un tēviju , jobtvajumaķ ! Zaldata uzdevums ir mirt, nav svarīgi vai bļembām par izdienu apkāries vai kredītos iekritis 20- gadīgs zaļknabis kas zaldatos iet dēļ tiem 300 lateļiem. Tātad, mirt, kungi, mirt! Krist ar lodi urīnpūslī vai šķembeles nopļautam kājām, nevis rīt civilsmerdeļu putru un pirdeļoties kā jēriem vilka zobos...
  • 10
  • 3
Viņa
V
Nu cik ar to ZZS var auklēties....Sūtiet viņus ratā.
Adatiņa
A
Nesaprotu mūsu Tautu,vai komentārus raksta, tikai lai rakstītu? Ja cilvēkam šī tēma ir sveša,tad viņš klusē,bet ja cilvēks zin, ko grib pateikt,tad raksti tā, lai arī citi saprot,bet šeit iznāk, ne šis, ne tas!
J
Vajag atstaat tos pashus ministrus, lai pabeidz iesaakto, ar dazhaam izmainjaam. ZZS vispaar neredzu valdiibaa, jo kaa vinji darbojaas opoziicijaa, taa darbosies koaliicijaa un veel blokjeesies ar NA!
  • 4
  • 1
Vārds
V
Tieši tāda pati gaidāma nākošā valdība.Ne šis ne tas. ZZS cīnās par VARAM - tie lūk dalīs EU miljardus,no IZM atsakās - bailes no krieviem - būšot NBS rīkot - mākot mežā ar bisi šaut. Jautri!
  • 5
  • 1
Viņa
V
Iedomības kalngals tā ZZS.To negrib un šīto negrib,nav ko ar viņiem auklēties,lai sēž kur sēdēja.
to>viņa
t
Tos ZZS nabagus taču diriģē vīrs ar hūti!
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas