Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par katru Saeimas vēlēšanās iegūtu balsi partijām plāno maksāt 5,5 eiro gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oma
o
Un man būtu jātic, ka turpmāk, saņemot piecīti par katru balsi no valsts, partijas (vai, pareizāk sakot - partiju spices) pārstās pieņemt materiālu pabalstu no "labvēļiem" kā atlīdzību par tā dēvētajam "labvēlim" vajadzīgu likumu pieņemšanu un projektu atbalstīšanu? Nu nesmīdiniet tā!! Vienkārši ar šo plāniņu tiks vaitora materiālā labklājība personām, kas sevi ieskaitījuši VIP, elitārās, nozīmīgās vai kā nu tur viņas apsaukā personās. Par to, ka tā naudiņa nozagra tautai - tas te nevienu neinteresē, lai tak tie reņģu ēdāji iztiek, kā paši redz.
rūgtā patiesība
r
Kamēr par katru balsi deva partijām kaut kādus santīmus, tikmēr šis jautājums bija vairāk teorētisks, bet tagad kļūst pavisam praktisks: vai tiešām tādā gadījumā ir jāļauj balsot ārzemēs. Piedošanu, bet aizvelkas ārzemēs uz iecirkņiem 11341 urla, nobalso par kaut kādu vājprātīgu Šlesera projektu, ieliek + Kivičam (vājprātīgā projekta kultūras ministra kandidātam, kas sit sievietes un ir nodzēries tiktāl, ka pat ryanairā ir melnajā sarakstā), bet Latvijas nodokļu maksātājiem nāksies samest 62 386,5 eiro, ko turpmākos 4 gadus maksāt plānprātīgajam politiskajam projektam par šīm ārzemju urlu balsīm. Tā tiešām ir demokrātija? Tas ir taisnīgi?
rūgtā patiesība
r
Jānoskaidro, vai tās summas partiju finansēšanai ir konstantas vai arī atkarīgas no balsu skaita, ko partijas saņem. Ja tiešām mana balss no valsts budžeta maksās 5,5 eiro gadā, es neiešu vairs uz vēlēšanām. Lai tie mani 5,5 eiro paliek valsts budžetā un tos var izlietot tām pašām medmāsu algām.
saldā atklāsme
s
viena balss okupantu interfrontei ies mazumā !
  • 4
  • 2
rūgtā patiesība
r
Tas nozīmē, ka Saskaņa saņems turpat miljonu gadā. Bet Šlesera projekts lumpenu aizvilināšanai līdz urnai KPV pāri par 660 000 gadā. Tātad pavisam urlu partija mums līdz nākamajām vēlēšanām, kur, cerams, tā nesavāks pat 1%, izmaksās bez dažiem eirikiem 2 miljonus. Ļoti jēgpilns valsts budžeta līdzekļu izlietojums, vai ne, cienījamie deputāti un Levit (kuram tik traki niezēja tas partiju finansējums, ka uzstādīja to par bezmaz galveno šī budžeta prioritāti).
P
P
Manus 5,5 dabūs tikai deputāts ,par kuru noalsošu-ja visa partija;NEVIENS.
Irlielāmērāticams
I
ka "politisko partiju" finansēšanas aizstāvji ir vienkārši sisti ar aklumu. Partiju finansēšana ir tas pats OIK, tikai citādā , vēl perversākā formā. Ja politiska iniciatīva negūst tautas atbalstu, ja partija pati netiek galā ar sevi... nav jēgas mākslīgu uzturēt tās politisko līķi! Jo gangrēnai ir tendence izplatīties pa visu organismu...!
ticamāk
t
Neej taču uz vēlēšanām, un tavi €5 tiks nevis okupantu interfrontei/saskaņai , bet paliks valsts budžetā .
  • 5
  • 2
Labāk
L
to 5cīti iekasēt no katra, kurš dodas uz vēlēšanām. Tad savas tiesības izmantos tikai atbildīgi un valstiski domājoši pilsoņi.
durakam sūgrāmatve
d
Lasi tekstus, tur ir teikts 5.5 eiro mēnesī par katru balsi utt
  • 0
  • 1
++++++++++++
+
Atbalstu ieteikumu ++++++++++++++++++
  • 5
  • 0
Sūdgrāmatvedim
S
€5,5 x 4 gadi = €20.20 Tātad, ja gribi izmantot savas tiesības uz varu , dodoties uz vēlēšanām paķer cvanceri. Tā būtu patiesa pilsoniska demokrātija !
  • 4
  • 0
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Taisnība gan, tikai summu nosauci nepareizi: 5.5x12mēnx4gadi=264 eiriki par katru balsotāju no budžeta uz partiju kasēm, ne Latvijas interesēs. Ja nobalsotu kaut 300 tukstoši, tad tie miljoni locekļu vaigus līdz padusēm nostieps.
  • 5
  • 1
NEBALSOTĀJS
N
Turpinās 2 šķiru sabiedrības attīstīšana. Viena škira brauc dižos limuzīnos un cērt mržus, otra šķira lēkā uz vienas kājas, jo nevar atlauties samaksāt par protēzi. Re kur mūs novedusi valdība.
vecā sieva
v
Ja kādam ir tieksme laupīt, to neapturēs nekādi 5.5 eiri no katra aptaurētā
Neslāvs
N
Latvijā piemērotākā būtu divpartiju sistēma, Nacionālā Apvienība un Vienotība. Pārējie ir vien klauni vai okupanti...
Biedru naudas
B
Veselīgi būtu, ja politisko darbību uztvertu kā pilsonisku aicinājumu vai sabiedrisku darbu un politikā iesaistītos cilvēki, kas ir pietiekami motivēti un ir sasnieguši zināmu briedumu, spēj un jūt nepieciešamību ar savām biedru naudām uzturēt politisko spēku. Tas varētu kalpot gan kā pozitīvais piemērs, gan kā siets nenopietniem kandidātiem.
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Partiju biedru skaits ir ievērojami mazāks, nekā jebkuras provinces basketbola komandas līdzjutēju skaits! Tāda "partija" labākā gadījumā var vadīt kūdras purvu, nevis uzspiest savu gribu veselai tautai!
Pareizaissecinājums
P
Ja politiskām partijām ir vajadzīgs atbalsts no valsts ... tad tās nav politiskas partijas , bet gan šauru interešu vadītas mazskaitlīgas grupas, kam nav plaša tautas atbalsta. AR KĀDĀM TIESĪBĀM ŠĀDI LŪZERĪGI IZNIREĻI GRIB NOTEIKT, KĀ MAN DZĪVOT???
prokurors Vioriks
p
sadošu jums pa muti 5 reizes un naudu atņemšu, sasapņojušies ble
a
a
Tas labi, caurspīdīgs finansējums ir labāks par tumšiem ziedojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas