Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Par klienta nosišanu prostitūtai piespriež septiņus gadus cietumā

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ceturtdien par sava klienta nogalināšanu apsūdzētajai prostitūtai piesprieda septiņus gadus cietumā, aģentūra BNS uzzināja tiesā.

Tiesa 1982.gadā dzimušajai Tatjanai, kas vainu atzīst, piesprieda prokurora prasīto sodu - septiņus gadus un vienpadsmit dienas cietumā, kā arī piemēroja policijas kontroli.

Sieviete jau agrāk vairākas reizes administratīvi sodīta, bet no piespriestajām 100 darba stundām nostrādājusi tikai 12. Atlikušās stundas prokurors iepriekš lūdza pievienot kopējam soda termiņam.

Spriedumu vēl var pārsūdzēt Rīgas apgabaltiesā.

Tatjana apsūdzēta par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu no trim līdz piecpadsmit gadiem.

Jau ziņots, ka martā, kādā svētdienā, pie 1982.gadā dzimušās prostitūtas pieteicies klients un abi devušies uz klienta dzīvesvietu. Vīrietis viņai iesitis pļauku un grasījies to darīt vēlreiz, taču sieviete paķērusi pudeli un ar to iesitusi vīrietim pa galvu.

Šokētā Tatjana aizbēgusi. Vīrieti vēlāk atraduši kaimiņi, taču viņš no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā dienu vēlāk miris.

Pāris dienu vēlāk likumsargi Maskavas ielā prostitūtu, kas teikusi, ka seksuālos pakalpojumus sniedzot jau desmit gadu, aizturējuši. Viņa divreiz sodīta par nelikumīgu nodarbošanos ar prostitūciju, ir piecu bērnu māte, no tiem jaunākais ir divus mēnešus vecs. Viņas vīrs ir ieslodzītais, kas nav laicīgi atgriezies brīvā režīma cietumā, tādēļ aizturēts piespiedu kārtā.

Sievietes bērni atrodas dažādās vietās - divus mēnešus vecais mazulis atrodas bērnunamā, kur uzturas jau trīs no viņas bērniem, bet viena sievietes atvase ir vecmāmiņas aprūpē. Vēl viens mazulis pēc dzemdībām miris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas