Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Par klienta nosišanu prostitūtai piespriež septiņus gadus cietumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiz
a
a tos večus, kas izvaro savus bērnus un audžubērnus, sitsievietes notiesā nosacīti vai nenotiesā vispār, vienmēr laipni
beibe
b
es zinu santehniķus , kurus ai kā vajadzētu iepļaukāt....
who cares
w
Nestāsti, kas man jādara, un es Tev neteikšu, kur Tev doties...
who cares
w
"Jūs gribētu, lai tāda iestāde atrodas jums kaimiņos?" == Ir ļoti daudz iestāžu, kuras blakus nevēlētos...
who cares
w
"Tikai santehniķus parasti nepļaukā.:)" == Visādi gadās. Kamēr stellatslēga rokā, tikmēr, protams, džeks ir drošībā...
ululiņš
u
Neesmu bijis Skandināvijā, taču liekas, ka tur tāpat viss notiek, tikai dziļā pagrīdē. Un pagrīdē notiekošos procesus mafijai daudz vienkāršāk kontrolēt, nekā legālos.
IZPILDI PIENĀKUMU
I
Šādas ziņas nav nekāds pārsteigums - Latvijā pilnīgi legāli tiek izplatīti pagāniskie kulti, kas mudina uz izlaidību, alkohola lietošana šajos rituālos ir norma, nereti fiksēta arī nesankcionēta kopošanās. Pienācis laiks apvienot Gaišo Cilvēku spēkus un pateikt stingri un noteikti šādai IZLAIDĪBAI - NĒ!
beibe
b
vispār jau tam onkulim riktīgi tāds nesmukums sanācis. iedomājos viņa bēres, apkārt zārkam stāv sieva, bērni, mazbērni varbūt... izvadītājs stāsta, kāds brīnišķīgs un gaišs cilvēks bijis un kā traģisks negadījums pārtraucis cilvēka dzīvi... un sieva varbūt jūtas tā, ka pati šim ar šampja pudeli pa galvu iedotu...
A
A
Nu beidz! Daudzstāvu namos ir vismaz 1 dzīvoklis, kur vecis var nogrūzties... pat daždien rindā stāv ... Tā tiek risināta ...bezdarbnieka problēma vismaz kādām meičām, jo vecis taču samaksā par "pakalpojumu"!
Vija
V
Tas vecis dabūja,ko vajadzēja.Viens jārklis mazāk.
narkologs
n
Un nav uzreiz jāpiesauc Pestīšanas armija. Jūs gribētu, lai tāda iestāde atrodas jums kaimiņos? Es nē.
narkologs
n
Tas ir mīts, ka rietumos kaut kas esot "sakārtots". Pastāv arī negelālās, mafijas kontrolētās "iestādes". Un tur ne tas vien notiek. Bez Vācijas pieredzes pastāv arī Skandināvijas pieredze, kur gan intīmserviss, gan šī servisa izmantošana jau pati par sevi ir noziegums. Priekšstats par sievietes lomu sabiedrībā jau ir tik tālu degradēts, ka tālāk vairs nav kur (atceramies kaut vai leģendāro Holendera filmu) un kas vēl notiks, ja to visu legalizēs.
ululiņš
u
Par to tad arī vienojamies, ka galvenais nav problēmas, bet tieši nevēlēšanās tās atrisināt .Ir arī otrs cēlonis - RD nav vienojusies, kurš no šā biznesa ievāks melno naudu. Tāpēc vsi likumi un lēmumi stāvēs uz vietas un nekustēsies. Bet bizness ta ienesīgs!
Terorists
T
Protams ja grib tad var,bet vai grib tas jau ir cits jautājums.Ja daudzus gadus nevar elementāras lietas sakārtot,tad nu tik ,,specifiskas,, mūsu grūtgalvīšiem sakārtot būs broblemātiski.
ululiņš
u
Nav situācijas, kuru nevar atrisināt. Ar likumu var paredzēt, ka šādas tiesības ir tikai vienai personai ar speciālu apliecību. Bet, ja mauku mājai lien klāt Pestīšanas armija, izbijuši policisti vai slaucējas, tie laižami iekšā tikai par attiecīgu samaksu. Ja negrib maksāt, apsargs nelaiž iekšā un padod komandu: "Meitenes, uz palodzēm!' Tad mauciņas novelk visu, kas vēl bijis mugurā, un no palodzēm rāda plikas p..... Izbijušiem miličiem nokarājas siekala lidz 3. kņopei, vecas meitas un kolhoza grāmatvedes noģībst. Otrreiz vairs nenāks. Visu var sakārtot. Vajadzīga tikai laba griba un kārtības mīlestība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas