Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Parādnieks Saeimas sēdē dala nedzimušu bērnu figūriņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jhonatan
J
Vfdbornej „nezaujatej“ čle1neček, zbytečně oživujedced tuhle kauzu. Revenge byl spedš projektedk Fida a Shamana, než saomtne9ho Abortu. Zbytek Abortu to demo viděl až při prezentaci ve Voticedch. Aa0jestli ta hudba za něco stojed? No, je1 nevedm, ale všechno od Hollowmana bylo předšernfd…Odpovědět
:D
:
Padumjā visur uzstājas:D. Arnis G vai B arī kļūs pavisam aizkaitināts, ja viņam sāks kaut ko uzspiest. Arni un Padumjā - cērtat tik augšā to embriju. Nebūs laika muļķības skricelēt.
Arnis-G
A
Kāpēc abortu aizstāvji ir tik viegli nokaitināmi? No vētrainas seksuālās dzīves izslēgušās bremzes? Aborts ir slepkavība, neatkarīgi no abortu pielūdzēju viedokļa, bet slepkavība vairs nav tikai katra personīgā darīšana. Protams, sievietei ir tiesības nelaist pasaulē bērnu, bet šīs tiesības izriet no tiesībām atteikties no bērna ieņemšanas procesa. Arī vīrietim ir tiesības no šī procesa atteikties, ja nevēlas piedzīvot noteiktas sekas. Kas šeit nav saprotams? Katrai rīcībai ir sekas, ar kurām jārēķinās. Gaidu histēriskus komentārus:)
Padumjā Latvija > Arnim-G
P
No tās puses jau vispār nekādu komentāru nebūs :) Tikai nozākāšana :) Par tumsoņām :) Abortus, cik var saprast pēc teikumu pareizās konstrukcijas un vienotās ideoloģijas pamatā aizstāv tie, kas no tā gūst stabilu materiālu ienākumu. Pusmiljons kā minimums ir nopietns iemesls satraukumam. Izziņai, no Apollo šoreiz: 2002. gadā Latvijā tika izdarīti 14 685 aborti, bet piedzimuši 20 044 bērni. Tātad uz 100 jaundzimušajiem izdarīti 73 aborti. Attīstītākās valstīs uz 100 jaundzimušajiem augstākais veikto abortu skaits ir 10. . Ja paskatās uz pēdējo teikumu - laikam jau esam tumsoņas :)
  • 2
  • 1
mierīgā
m
O, vēl viens demagogs! :D Smieklīgs ir veids, kādā nedzimušo bērnu gans Parādnieks un tu runājat par abortiem. Ko tu un pārējie parādniekveidīgie sēdēdami savās biksēs varat zināt par abortiem? Ko vispār tu vari zināt par to, ko izjūt sieviete, kad viņai ir jāizšķiras par kaut ko tik šausmīgu kā aborts? Parādnieka projektiņu nevar nosaukt nekā savādāk kā par tukšu un infantīlu. Es gaidu komentāru par "bērnu slepkavām" utml. tukši-skaļas frāzes. :)
  • 2
  • 1
mimohodom
m
Parādniekam Kas ir valstiski labāk - taisīt abortu vai sūtīt puišus slepkavot citus (arī grūtnieces) un iet bojā svešā zemē?
i
i
Viduslaiki pienākuši vai? Vai šiem kundziņiem tiešām liekas, ka ja aizliegs, tad dzims vairāk bērnu??? Ar ko viņus baros? Man liekas, ka problēma jārisina saknē, bet izskatās, ka tā tikai man liekas.. Tā saucamie tautas kalpi tikai māk gudri runāt un naudu vēl par to saņemt. Ja aizliegs, pirmkārt, pieaugs nelegālie aborti un mirstība no tiem... Otrkārt, brauks un taisīs abortus kaimiņvalstīs. Stulbeņu bars!
c'est la vie
c
2 bērnu māmiņai KAS liek jums to sēklas sējēju laist sev klāt? Ja pati to gribi, tad nav ko gausties. Un taisīt abortu vai nē, tā, protams, ir tava izvēle, tur nu nav ko iebilst.
Marina
M
Pēc pēdējiem 2 rakstiem man pārgāja būt vēlēšanās būt sievietei. Ja kāds izlems sodīt sievieti par viņas privāto dzīvi, es laikam sterilizēšos.
Basta
B
Ja es esmu izlēmusi veikt abortu, es neesmu grūtniece.
Skaistā
S
Padumjā pilnīgi nepamatoti ir nez kāpēc iedomājusies, ka viņas intelekta līmenis ir ļoti augsts.
:D
:
Nu ej, lūdzu vairojies, padumjā slepkava, nevis te apspried citu intelektu un liec kaut kādus plusiņus vai mīnusiņus un ieteicams visu varzu audzini viena pati un bez pajumtes īpaši sliktos apstākļos. Būsi varone. Nu ātrāk.
:D
:
Nē, tas liecina, ka tavi komentāri ir neloģiski un stulbi, skrien taču uz dzemdību namu :D.
Padumjā Latvija > :D
P
Ieliku Jums plusiņu. Uzrakstiet kaut ko vēl lūdzu. Jūsu intelekts ir vienkārši kā dimanta tīrradnis, salīdzinot ar pārējiem abortu aizstāvjiem. :)
  • 2
  • 2
Z
Z
Kapēc Latvijā regulāri parādās ASV aktuālas tēmas, pie tam ar tādiem pašiem argumentiem un metodēm? Vai mēs esam 51. zvaigzne ASV karogā?
:D
:
Aizveries, Tu, Padomjā Latvija, ātrāk plet vaļā kājstarpi un pludini tur iekšā sēklu pēc iespējas vairāk. Tikai pats galvenais - nebāzies citu dzīve.
Padumjā Latvija :D
P
Paldies! Jūsu reakcija liecina, ka mans koments ir pietiekami trāpīgs. Jūs arī esat no tiem, kuriem nogalināt katru otro ir norma? Vai bizness?
  • 4
  • 3
MS
M
Būtu veicinājuši tautai labklājību,radījuši darbavietas un tt.Tad atkristu vispār šitādas glupības.Cīnās tik ar sekām,nevis cēloņiem.
he!
h
Dzīsim visus alās un vairosimies!
  • 2
  • 0
qwerty
q
Kāpēc cilvēkiem ir tendence izteikt viedokli par lietām, no kā nekā nesaprot? Statistika rāda-jo lielāka labklājība, jo mazāka dzimstība! Lielisks piemērs ir Vācija, kur mazi bērni bvispār drīz tiks ierakstīti sarkanajā grāmatā, kas, vāciešiem arī naudas nav?
  • 1
  • 2
Padumjā Latvija
P
Interesanti komenti. 50% no tiem, kuri izdzīvojuši abortos, ar putām uz lūpām cīnās par to, lai saglabātu tiesības nogalināt. Būtu interesanti, ko te uzrakstītu tie 50% procenti, kuri "veiksmīgi" abortēti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas