Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Roberts Putnis bija vienīgais, kas no izvirzītajiem kandidātiem piekrita vadīt partiju Progresīvie, kurai tagad nav liels vēlētāju atbalsts

Partija Progresīvie vēlas pagriezt Latviju Ziemeļvalstu virzienā

Ar pretenzijām uz nostiprināšanos sociāldemokrātisko partiju nišā, kurā tagad dominē Rīgas domē valdošā Saskaņa, pagājušās nedēļas nogalē savu kongresu aizvadīja pirms gada dibinātā partija Progresīvie. Par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās tā sākusi sarunas ar Kustību Par!, kuras līderis Daniels Pavļuts sveica arī kongresa delegātus. Abi politiskie spēki vēlas sevi piedāvāt kā alternatīvu esošajām valdības partijām. Partijas Progresīvie pieteiktās pārmaiņas ir orientētas uz "pagriezienu Ziemeļvalstu virzienā".

Top komentāri

ARGO
A
Progresīvajiem, tāpat kā Par galvenais virziens ir viendzimuma partnerība.
nu ja nu ja
n
Atkal jau? Atceros, savulaik Putņa skolotāja Ēlerte mīlēja bļaustīties par Ziemeļvalstīm. Kā tika pie varas, nadzīgi aiztipināja Krievijas virzienā. Putņa biogrāfija rāda, ka šis visu laiku ir centīgi kalpojis oligarhātam. Kaut kas mainīsies? Nesmīdiniet!
Margareta
M
biedē mani tas zaļums. Latvija jau ir ļoti zaļa valsts, ar pārspīlētām bides prasībām var pārvilkt svītru jebkurai uzņēmējfarbības iecerei, ar atrastu retu sūnu aizliegt lauksaimniecisko darbību vai mežistrādi. Vēl zaļāks ir tikai indiāņu rezervāts. tikmēr iedzīvotāji turpina emigrēt uz mazāk zaļām valstīm, kur ir ražošana un darbavietas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas