Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Partijas Reģionu alianse valdē ievēlēti vairāku novadu pašvaldību vadītāji

5.septembrī Ādažu kultūras centrā notikušajā partijas „Reģionu Alianse" biedru kopsapulcē tika ievēlēta partijas jaunā valde un uzņemti 50 jauni biedri no Lielvārdes, Gulbenes, Alojas un Limbažiem. Kopsapulcē tika arī pieņemta rezolūcija par grozījumiem likumā “Par pašvaldībām”, kas nodrošinātu reālu varas dalīšanas principa īstenošanu un novērstu interešu konfliktus, informē partijas "Reģionu Alianse" priekšsēdētājs Andrejs Ence, Babītes novada domes priekšsēdētājs.

RA jaunajā valdē tika ievēlēti Dagnis Straubergs (Salacgrīvas novads), Dainis Liepiņš (Jelgava),  Guntis Liepiņš (Sējas novads), Juris Krūze (Ādažu novads), Māris Dzenītis (Jūrmala), Pēteris Salenieks (Garkalnes novads), Rihards Melgailis (Vecumnieku novads), Sanita Megere – Klevinska (Ropažu novads) un Uģis Mitrevics (Siguldas novads).

Šobrīd „Reģionu Aliansē" jau ir pārstāvēta 27 Latvijas pilsētās un novados – Alojā, Ādažos, Babītē, Baldonē, Carnikavā, Garkalnē, Gulbenē, Inčukalnā, Jelgavā, Jūrmalā, Ķekavā, Krimuldā, Lielvārdē, Limbažos, Olainē, Ropažos, Salacgrīvā, Saldū, Sējā, Siguldā, Skrundā, Stopiņos, Talsos, Limbažos, Kandavā, Ozolniekos un Vecumniekos.

"Reģionu Alianse" piedalīsies gan nākamajās pašvaldību vēlēšanās, gan arī Saeimas vēlēšanās. Patlaban partijā ir pārstāvēti jau 27 novadi un pilsētas, bet vairāk nekā 100 partijas biedru un atbalstītāju ir ievēlēti par deputātiem dažādās Latvijas pašvaldību domēs. Partijā šobrīd ir 358 biedri. "Reģionu Alianses" biedri ir arī 11 pašvaldību domju priekšsēdētāji: Andrejs Ence (Babītes novads), Indra Rassa (Saldus novads), Nellija Kleinberga (Skrundas novads), Dagnis Straubergs (Salacgrīvas novads), Pēteris Balzāns (Ādažu novads), Karina Putniņa (Baldones novads), Uģis Mitrevics (Siguldas novads), Rihards Melgailis (Vecumnieku novads), Guntis Liepiņš (Sējas novads), Antons Cibuļskis (Ropažu novads) un Dace Vilne (Alojas novads). Partijai pievienojušies arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki - Jūrmalas pilsētas domes deputāts Māris Dzenītis un Jelgavas pilsētas domes deputāts Dainis Liepiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas