Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Partiju Progresīvie vadīs Roberts Putnis

Partijas Progresīvie valdes priekšsēdētāja amatā ievēlēts Roberts Putnis, kurš šodien politiskā spēka kongresā bija vienīgais kandidāts uz šo amatu.

Jaunievēlētais partijas vadītājs līdz šim ieņēma politiskā spēka ģenerālsekretāra amatu.

Valdē ievēlēti arī Ansis Dobelis, Antoņina Ņenaševa, Dace Kavasa, Edgars Labsvīrs, Ervins Labanovskis, Ieva Lazda, Māris Graudiņš un Mārtiņš Kossovičs.

Kā ziņots, Progresīvie skaidro, ka viņu programmas projekta kodolu veido ideja par Latviju kā Ziemeļvalsti, kas balstīta progresīvas, solidāras, vienlīdzīgas, brīvas un zaļi atbildīgas sabiedrības modelī, kas ir brīva no oligarhu ietekmes.

Progresīvie norāda, ka primāri pozicionējas kā partija, kas iestājas par nevienlīdzības un nabadzības izskaušanu, pienācīgu un pieejamu veselības aprūpi, kā arī spēcīgu valsts un sabiedrības sociālās drošības tīklu. Vienlaikus Progresīvie nāk ar jaunu patiesi zaļas politikas piedāvājumu, lai risinātu samilzušās vides aizsardzības un kvalitātes problēmas Latvijā, kas jo īpaši skar trūcīgāko sabiedrības daļu.

Top komentāri

reptilis
r
Ar to viss ir pateikts -Roberts Putnis (dzimis 1976. gadā Alūksnē)[1] ir latviešu politiķis, sabiedrisks darbinieks, iepriekš bijis uzņēmējs un ierēdnis. No 2004. līdz 2008. gadam bijis biedrības Sabiedrība par atklātību – Delna padomes priekšsēdētājs. No 2015. gada 16. aprīļa[2] līdz 2017. gada 8. augustam pildījis Latvijas Republikas Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītāja pienākumus.[3] Ar 2017. gada 16. oktobri sācis pildīt politiskās partijas Progresīvie (partija) ģenerālsekretāra pienākumus.[4] Iepriekš bijis Vācijas Sociāldemokrātiskās partijas biedrs.[5]
Dilbundijs
D
A, kāpēc viņš neraksta CV, ka ir kalpojis Parex Minhenes filiālē, bet pirms tam iespējams nostučījis kādu Parex banka sdarbinieku?
Anno
A
"Pretkorupcijas cīnītāji atteikušies publiskot „Parex krāpšanas darījumus un draudus”. „Delna atteicās. 2007. gadā viņi sāka saņemt ziedojumus no Parex, un es nezinu, vai tā bija sagadīšanās.” Turklāt vēlāk bijušais „Delnas” padomes priekšsēdētājs Roberts Putnis vadīja „Parex bankas” Minhenes filiāli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas