Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Pašu vājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komments
K
Stāsts ir par elfiem
eils
e
Ivar, nevajag tik sarežģīti. Latviešu valodā eili (ale) ir alus. Un arī Kembridžas vārdnīca skaidro, ka eils ir alus. Jo vieglāk, - jo skaistāk. Mūsdienu demokrātija, starp citu, dzīvo vienkāršībā ;) Nereti pat pārāk lielā.
ddt
d
Eils nav tas pats kas lager alus - atšķiras raugi un raudzēšanas temperatūra. Tā kā šajā gadījumā, manuprāt, bija tieši būtiski, ka autors uzsvēra, ka runa ir par eilu ražošanas tradīcijām. Pretējā gadījumā būtu jānorāda, ka runa ir par augšējās fermentācijas tehnoloģijā ražoto alu, kas būtu garāk, un nezinātājam vēl mazāk saprotami.
  • 7
  • 0
lasītājs
l
"Vara pati no sevis nevar zināt ..." Nolāpīts, tad kas tā par varu kas nezina uz ko viņa vērš savus mehānismus, kāds ir tās mērķis, un cik efektīvi ir rezultāti.
gio
g
Otrs. Nezinu, kā tur Aglijā ar eilu, bet atceros gadījumu iz nesenas pagātnes LV. Pēc vairākiem gadījumiem, kad bulterjeri un am.saf. terjeri bija uzbrukuši cilvēkiem, arī bērniem, tika pieņemtas tiesību normas, šīs un citas agresīvās suņu šķirnes aizliedzot. Tādas normas pastāv vairākās civilizētās valstīs, kur zonas mentalitāte nav meinstrīms vai cool. Tomēr ar vienas sabiedriskas organizācijas palīdzību tika panākts, ka šo normu atceļ, jo tas traucē suņu audzēšanas biznesam. Respektīvi, tas, ka kādu lietu nodod NVO kūrēšanai, automātiski nenozīmē, ka tur būs vairāk godaprāta nekā pie vidējā parlamentārieša vai ministra. Nevajag arī sacerēties.
gio
g
Priecājos par NVO, kas darbojas kā veiksmīgas biznesa organizācijas, kas par savu svarīgumu un unikalitāti ilgstoši un regulāri spēj pārliecināt naivus un nekritiskus ārzemju fondus, ar to gadiem un gadiem nodrošinot "aktīvistiem" pārtikuši dzīvi. Zinu arī dažus komersantus, kas, raugoties šajā NVO zelta bedrē, domā pārkristīties par kādu Eiropas, demokrātijas vai pilsoniskuma centru, lai tad savām "izglītošanas kampaņām" un "aktivitātēm" slauktu ES naudu. Tas viens.
XXX
X
Labi atspoguļota problēma. Mums ir sekojoša veida NVOs: 1. Kas nav NVO, bet daļa no politiskās sistēmas ar iesūnojušiem "līderiem" (LDDK, Arodbiedrības, Pašvaldību sav. u.t.t) 2. Kas nepārtraukti nomelno valsti un darbojas lielkapitāla interesēs (politika.lv, Delna u.t.t.) 3. Kas apmierina ambiciozu indiviuālu tieksmi pēc publicitātes (māmiņu klubs/Salaka ut.t.) Normāla pilsoniskā sabiedrība neviedosies bez normāla NVO sektora.
Ministry of Truth
M
Beidzot kāds ir pavaicājis, kādus uzvalkus vai paceles īsti pārstāv tās 13500+ NVO, kas Latvijā ir sadibinātas. Neredzu labumu no tik kuslām NVO, kas pat mājas lapu nespēj bezmaksas vietnēs izveidot.
Sids
S
Viss pareizi. Kamēr nebūs spēcīga nevalstiskā,nebūs nekā
Ezis
E
Nu par celtniečības konkursiem ir runāts melnu muti ,bet rezultāts ??? Apaļa nulle!! Nelīdzēs veči ,kamēr pie varas ir čomi =komunisti! Viņi ir pataloģiski meļi!
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas