Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Pateica gandrīz visu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muļķu zemes pavalstnieks
m
Kā dekoratīva figūra Zatlers atbilst prezidenta tēlam,bet lai arī kā cilvēks viņš nav slikts,tomēr viņam nav pietiekoši stingrs mugurkauls,jo viņš nekad nevarēs pateikt globālistiem frāzi - "Es jums neļaušu darīt pāri savai tautai". Šobrīd Zatlers nav tautas prezidents - viņš ir Saeimas prezidents,un izvēloties viņa kandidatūru tika gādāts,lai viņam būtu arī savs "skelets" skapī ar kura palīdzību viņu var turēt paklausībā,jeb kā tautā saka - turēt aiz "riekstiem". Zatlers diemžēl,turpina Brežņeva tradīciju savu runu nolasīt no špikera ko sarakstījuši citi ,jāsaka paldies Dievam,ka starp špikera lapām nejauši vai apzināti nenonāca kāds papīrs no malas,kā tas gadījās filmā "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" Ērikam Tūtaram,kad testamenta vietā gadījās govs apsēklošanas dokuments. Šoreiz prezidenta lomas atveidotājam tādi misēkļi negadījās,pie lomas teksta bija nopietni piestrādāts. Esmu apbrīnojis tos citu zemju valstsvīrus,tajā skaitā arī Krievijas līderi Putinu,kuri stundām var runāt un atbildēt uz jautājumiem,bez špikera kabatā. Krievija ,protams,ir patstāvīga valsts ar kuru nevar manipulēt,bet Latvija ir tikai satelīt valstele ar dekoratīvu prezidentu un valdību,kuriem nav patstāvīgas lemtspējas,jo visu diktē misionāri,emisāri un komisāri no ārpuses. Ko tauta var prasīt no prezidenta? Pilnīgi neko,jo tauta viņu nav ievēlējusi,tāpēc arī viņš kalpo politiķiem,kas to iebīdīja amatā,bet politiķu prioritāte ir POLITIKA nevis ekonomika tautsaimniecība un vēl mazāk demogrāfiskā situācija valstī. Iepriekšminēto iemeslu dēļ arī ir vajadzīgs tautas vēlēts Prezidents tikai (šoreiz jau ar lielo burtu).
dkd
d
Kārtējā epopeja, par tēmu "Kam pieder vara valstī?". Attopieties, kamēr Saeima ratificēs likumu kas atļauj pilsonim pašam izvēlēties sev prezidentu paies krietns laiks. Neaizmirstiet vienu lietu mēs dzīvojas parlamentārā nevis prezidentālā republikā. Tad jau drīzāk varētu pieņemt likum par valsts iekārtas nomaiņu uz preidentālo valsts iekārtu, tad visām debatēm būtu reāla jēga.
Teodors-brālis
T
tu teici - godīgs? godīgs...godīgs...godīgs...,vai tu nejauc godīgs ar vārdu godkārīgs ?
H
H
OY, nedod Dievs
Alfreds
A
Hej - es ir shoka.. Zatlers diena jau savacis 94 balsis.. vai tas nopietni?
islandes ķērpis
i
Atlaist Lemberga - Dombrovska saeimu!
Indulis
I
Nepieņem arī balsi par Zatleru, necepies! Zatlers nav ideāls, tomēr gudrs, godīgs un plašu redzes lauku un tagad arī kompetents, turklāt ievērojams vizuāli. Grūti izprast vēlmi redzēt augstajā amatā Sudrabu. Kā var cilvēks ik dienas stundām izšūt bildītes pēc precīzas instrukcijas, nekāda radošuma!
ritdienis
r
Vispirms nopublicē ""runu"",lai var izlasīt! Hruščova runu KPSS20 ,kongresā ""nebija man slinkums izlasīt""-izlasīšu ar Tavējo runu-cik būs labs! Pierunāji-dod surp.
Jukums
J
Manā uztverē Zatlers ne tālu nepateica to ko šobrīd bija jāsaka. Iespējams, ka viņa galvenais mērķis bija saglabāt amatu - ja tā, tad šāda labi paēduša runča murrāsāna deputātiem varētu patikt. Es teiktu, ka Zatlers runāja par sviesta kārtu uz maizes, kura ir tikai virtuāla. Par jumtu ēkai, kurai nav pamata. Lai spriestu vai viņa pārvēlēsana ir lietderīga, ir jaredz pārējie kandidāti, ja tādi vispār būs.
vip
v
Diena, gan nodarbojas ar propagandu, gluži padomju stilā un izvēles iespējas raksta beigās balsošnas galerijā arī tikai par labu infantilajam Zatleram.... Tur vēl trūka tikai laura reinika:)
populisms
p
Visa tā Zatlera pļurināšana par demogrāfiju ir zaķim zem astes. Zem dokumentiem, ar kuru palīdzību tiek apzagti zīdaiņi, jaunie vecāki un lielās ģimenes, apaķšā ir Auguļa, Dombrovska, Zatlera un Jurševskas paraksti.
Ēriks
Ē
Vai raksts ir mainījis manas domas? Raksts ir pierādījis, ka Diena NAV laikraksts, bet lupata, kas bīda šaura loka intereses, jo melo nepārtraukti, bīda Zagleru, kaut vai ar balss skaitītāju, kur citam atdotu balsi nepieņem! Šī "lupata, ko sauc par "Dienu" ķļūst arvien apbružātākā, netīrāka, nevērtīgāka!
tukšmuldēšana abiem valžie
t
Savicka nekad nav Latvijas radio strādājusi. Viņa ir profesionāla pareizu frāžu savirknētāja. Viņas darba stils raksturojams kā neko neizsakošu, bet gudri skanošu frāžu savirknēšana. Politiskajā establišmentā viņa tiek ļoti labi ieredzēta un novērtēta. Viņas runās nekad nekas nav pateikts, bet nav arī kur piesieties. Tīra manta. Par to arī viņai labi maksā tie, kuru uzdevums ir tukšas, bet labi skanošas frāzes skaļi izrunāt...
Lasītājs
L
Zatlers tāpat kā Vienotība ir mazākais ļaunums. Ne tuvu nestāv Igaunijas Ilvesam, tomēr arī sabiedrība, kuru viņš pārtāv, diemžēl ir ievērojami tumsonīgāka un pārkrievotāka kā Igaunijā.
islandes ķērpis
i
Neredzu Zatleram alternatīvu. Ja viņš atlaistu saeimu, tad viņš kļūtu par tautas prezidentu. Prezidents ir jāievēl tautai, tāpat ministru prezidents, augstākā tiesa, satversmes tiesa, sab priekšnieks, dp priekšnieks, cvk priekšnieks utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas