Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pēc sarunas ar Kamparu protestētāji neatsakās no turpmākām akcijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e.
e
Jābūvē atomstacija, vai labāk divas, lai var dedzināt elektrību pa lēto. Un tās parastās, lētākās, kas bija Černobiļā. Un nekādā gadījumā zaļo enerģiju vai vietējo kurināmo - tas taču briesmīgi dārgi!
balelins
b
Nu sitais jau ir daudz labaks, neviens mulkigi nesauc piradzin nac ara, man tiesam liekas ka toreiz bija provokators kas visu centas sacukot. Loti labi ka tagad ir kada persona kas korige protestus. I Rigeres kundzei varu ieteikt ieeit ari Kanadas Ontario provonces saita man liekas sadi, say.ontario.ca. vai lidzigi tur ari liela problema ar ,,zalo,, un ,,veja,, energiju kas sadardzina elektribas cenas par 30% !!! tagad tur krita valdiba un jauna ja ieveles sola NEPIELAUT ZALO ENERGIJU!!!!
Dzens
D
Pareizi darāt. Tiesa, kas attiecas uz iedzīvotājiem, tad igaunijas kompānijas pārstāvis nupat intervijā teica, ka tad, ja iedzīvotāji pirktu cenu brīvā tirgū, tad tā īpaši neatšķirtos no tās, ko ir noteicis Latvenergo.
Dzens
D
Valsts nevar tā vienkārši regulēt enerģijas cenas. Latvenergo lielāko daļu enerģijas iepērk. Un šo lielumu neviens nevar mainīt.
replika
r
kur pazudis Kamp Ar janvāra solījums pēc Sadales tīklu jaunā tarifa apstiprināšanas, ka elektrības gala tarifs ind. patērētājiem nepieaugs vairāk par 9% ??? Ja šo solījumu pildītu, tad jaunajam tarifam jābūt zem 9,00 santīmiem par kWh.
drakons
d
Kampars taču ir debīls, viņš neko nesaprot.
atoms
a
Latvenergo ir valsts uznemums un par to nobalsoja Latvijas pilsoni referenduma un tas nozime, ka valsts var regulet energijas cenas, nemot vera realos apstaklus valsti un ekanomika. Latvijas valdiba nekavejoties ir janomaina miinstri kretini Pabriks, Stokenbergs, Broks, kristovskis, Kampars, kuri nav spejigi neko darit ka tikai sanemt lielas algas.
Svens
S
Pareizi raksta Andris - Kampars ieceļ Latvenergo vadību, Kampars dod uzdevumus Latvenergo (jebšu kā viņam labpatīk to dēvēt - vīzijas, reformas... bla, bla...). Dodu pieci, ja Latvenergo vadītu kāds cits nevis Vienotibas roklaiža, Kampars to atceltu uzticamības trūkuma dēļ.... kā jau viņš to ir izdarījis ar virkni savu padoto butaforijas ministrijā, Privatizācijas aģentūrā, Lattelecom, LMT ... . Bet te redz Kampars nespējīgs... neko nevarot izdarīt. Ja neko nevar izdarīt - amatiņš ir jāatstāj!
Andris
A
Kampars tomēr izskatās krietni lielāks sūds, nekā kampēji. Kampēji kampa savam labumam, Kampars veic genocīdu pret savu tautu! Kampar, kas ieceļ Latvenergo vadību? Kampar, kas izņēma no Latvenergo 40 miljonus? Melo, bet mēs tāpat visu atceramies!
uzņēmējs
u
Mūu novada uzņēmēji vienojāmies par Latvenergo uzmešanu un elektroenerģijas iepirkšanu no igauņiem, par trešdaļu lētāk sanāk. Lai iet šitie muļķi ieskrieties. Aicinu pārējos mums pievienoties. Sildīsim igauņu ekonomiku, nevis barosoim savus parazītus. Lai tā valsts un tie augšgala tutuki ātrāk bankrotē un iznīkst kā ļauns murgs.
Deguns
D
Tie kuri gribētu būt par cenu samazināšanas ministriem, lai piesakas pie tās Ivetas kundzes, lai viņa var konkursu par labāko ministru uzrīkot. Tauta droši ka atbalstīs. Vajag ministrus pašiem izvēlēt, nevis ka no aukšas nozīmē. Tā lūk jādara.
Deguns
D
Nez, kuru vajadzētu par ministru iecelt, lai cenas samazinātu. Vai pieteiktos kādi kandidāti kuri varētu mums visas cenas vismaz ar 1.maiju samazināt par 15 %. Ja kāds to apsolītu, varētu ielikt Kampara vietā.
Oskars
O
Kamparu JĀNOMAINA !!!!!! PROTESTIEM jābūt tik ilgi , kamēr šī VALDĪBA un SAEIMA ATKĀPSIES .....!!!!!!
Lelle
L
"Pēc Latvenergo aprēķiniem, apmēram 30% mājsaimniecību ikmēneša maksa par elektrību gada griezumā pieaugs vidēji par latu, 16% mājsaimniecību ikmēneša maksa pieaugs vidēji par 4,36 latiem, bet 6% - par vairāk nekā desmit latiem. Puse mājsaimniecību neizjutīs tarifu izmaiņas." Vai tiešām viņi visu tautu uzskata par muļķiem?! Nu kā var tik bezkaunīgi šitādu batonu stumt?! Laikam saskaitījuši arī laukos tās visas drupas, garāžas, pagrabus, šķūņus, dačas, kur cilvēki parasti patstāvīgi nemaz nedzīvo. Šitādi ciniski meli nebija pat padomijā! Atšaut mērgļus...
Ministry of Truth
M
Ja Tukuma kalnā labi augstu uzkāpj, var pie*irst visu valsti. (Sens teiciens)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas