Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pēdējo piecu gadu laikā Latvijā bijis straujākais pārtikas cenu kāpums ES

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
To KLM
T
Tad jau būs jāpasludina bankrots, kā labas Latvijas jaunākais biznesa modelis un jāpieliek 3 jaunas atslēgas. Vakarā bērniem tā klusi, klusi dziedāt - dusi saldi, dusi klusi mīļo lāča bērniņ, lai nenāk nenākdams Soross, Svensons un Dombrovkis, maizi, desu neaiznes, prieku, laimi neatņem.
KLM
K
apbrīnoju Jūsu cīnu ar Dienas komentatoru gara titāniem un vājprāšiem. ............................................. ............................................................ ................... Nē, tā ir cīņa pašam ar sevi, nežēlīga un mokoša - pilns pagrabs un vairāki ledusskapji ar Kalvīša sarūpētajiem 7 trekno gadu labumiem - lai nesasniegtu stabilitātes garanta apkārtmērus, pēc iespējas retāk tuvojos šiem labumiem - sēžu pie datora, bet tomēr baiļu mākts - ja nu ierodas Soross, Svensons, bet pats galvenais, Dombrovskis, lai iztukšotu pagrabu un ledusskapjus, nekaunīgi un brutāli aprijot visu - ko tik dāsni bija sarūpējis trekno gadu solītājs...Tā kā - re nu - tā nav cīņa ar Dienas komentātoriem - ciņa pašam ar sevi - ēst vai neēst - apzinoties, ka var ierasties Latvijas nolaidēji līdz kliņķim - Soross, Svensons, Dombrovskis, bet aiz durvīm savu kārtu gaidītu vēl cilvēks ar hūi, klusi pie sevis dungojot - varen plaša mana zeme dzimtā (krievu valodā)
To KLM
T
apbrīnoju Jūsu cīņu ar Dienas komentāru gara titāniem un vājprāšiem. Vai tad viņu gudrie, viedie un mīļie vārdi Jūs nepārliecina, ka Soross, Svensons, Domborovskis un pārējā Jaunā laika kļiķe ir nolaidusi valsti līdz klinķim. Paskatoties uz automašīnām, sirds aiz bēdām aptekas! Kādas automašīnas Latvijā bija stabilitātes, garantiju un izaugsmes gados, kādas Cayennes, Rolls-Rouyces un citas oranžiem un zaļiem tautas kalpiem tīkamas auto markas kā skrudriņas skaidīja pa Latvija ceļiem un ārēm! Bet, kas tagad ir, es Jums jautāju!!! Kā pazuda mūsu visu cienītais, mīļotais un godātais Garants, kā noslēpās mīļais, godīgais un atklātais saulvedis un pacēlāju mīļotājs un stikla jumtu cēlājs, kā aizgāja iepriekšējās Saeimas godīgākie, miegainākie un resnākie pārstāvji. Tā viss sagāja grīstē! Nekā mums Latvijā vairs nav palicis, tikai cerība un ticība, ka oranžais un zaļais, hūtes un kepkas nemaz nevar tik viegli izravēt no Latvijas zemes. Kā dadži un latvāņi viņi drīz atkal pacels galvas un tad sāksies īsta leiputrija mūsu zemītē.
Vienotības triumfs
V
Nu protams, bet kacina tas, ka viņu sastrādāto nu mēģina uzgrūst Dombrovskim, kurš, manuprāt, cenšas glābt kas glābjams.... ______________________________ Joks jau tāds, Vienotības triumf, ka šis dumrovskis nekad un ne arī šodien neko neglābj priekš letiņiem, bet tikai suniski kalpo svensonu un SVF salašņām , kuri apzināti glābj savu ādu, bet mūs dzen vēl dziļākā bedrē. Ar prātu, cienmāt, vajad biedroties nevis sļaut ārā Vienotības triumfa sacerētos PR murgus. Gods kalpot TEV saviem Biezajiem!
zvirbulēns
z
Dombrovskis turpina LC, LPP premjeru politiku, un šīs politikas būtība ir šeit izveidot Latslāviju! Aizstāvot Dombrovski, Tu aizstāvi latviešu tautas iznīdēšanas politiku, lūk, paradokss!
KLM
K
Putnus atpazīst pēc viņu dziesmām. ................................................. .................... Tiesa, bet ne vienmēr - ir putni bez dziesmām, kuri bāž galvu smiltīs.Un ir arī putni ar balsīm, bet atkal nelaime - papagaiļi, kuri labprāt atkārto saimnieka teikto - oranžie kakadū - viņus atpazīst pēc saimnieku dziesmām...Kādi Tev ( tā nav uzruna - niks) saimnieki? Jautājums, iespējams, netaktisks, jo nav veikta aptauja ''visiem skaidrs", kā Jūs norādījāt pāris komentāru atpakaļ - attiecinot to uz mani...P.S. Kādas, Jūsuprāt, bija dziesmas Oranžizaļiem putniem, meklējot prezidentu zoodārzā? Kuriem Putniem pieder šādas dziesmas - kvaukšķi, pajoliņi, mudaki, jampampiņi, pingvīni, reņģu ēdāji, un visi kopā - muļķu zeme? Un visbeidzot - kuras no šo Putnu dziesmām patīk Tev (tā nav uzruna- niks)
Tev
T
Putnus atpazīst pēc viņu dziesmām.
Inde
I
Prieks un lepnums kā vienmēr - lasot šādas ziņas par Latvijas panākumiem...
KLM
K
bet visiem ir skaidrs, kas tu par putnu esi. ....................................................... ............................ žēl, ka būšu palaidis garām aptauju, kurā VISI uzzināja - kas par putnu esmu. Pat Jūs, viena no visiem, to nenorādāt, vien konstatējat - putns. Bet kā būtu, ja izrādītos, ka esmu viens no Laimes putniem, kurš meklēja prezidentu zoodārzā - lai arī "TEV" būtu saulaināka dzīve..Vai arī tad visiem būtu skaidrs - kas es par putnu ?
Tev
T
Tu te vari vārstīt savas vārsmas cik gribi,bet visiem ir skaidrs ,kas tu par putnu esi.
KLM
K
Piedodiet par ziņkārību - ""Viss, kas ir apslēpts tumsā, reiz nāk gaismā" - vai tas citāts no A.Sakses Trīs šķūnīši, vai Ļedjajeva saietos dzirdēts?
KLM
K
KLM tu esi Jaunā laika nolīgts aģents, to jau visi sen zin. Viss, kas ir apslēpts tumsā, reiz nāk gaismā. ................................................... .................................................... Protams , biju Vienotības aģents, tagad Jaunā laika - no tā lika, kad viens no Jaunā laika aiz gara laika rāpās pa notekcauruli uz sūtniecības jumtu, ja nemaldos, Helsinkos - no tā laika, aiz gara laika esmu sorosīdu, masonu un KGB aģents ( ar sakariem izraēliešu MOSAD)
Tev
T
KLM tu esi Jaunā laika nolīgts aģents,to jau visi sen zin.Viss ,kas ir apslēpts tumsā,reiz nāk gaismā.
KLM
K
Kas zin, kādu vietu Eiropas, pasaules labirintos viņam pasaules valdība garantējusi. .............................................. ......................................................... ti ešām, kas zin, bet kamēr min, tikmēr viens otrs mākoņos saldu dzīvi svin - pilnīgi uzspļaudams tiem, kuri min - par kādas valdība naudu šis saldu dzīvi zin
anonīmais šakālis
a
...viņš nav tendēts uz to, lai nodrošinātu sev saulainas vecumdienas apzeltītos mākoņos... ------------------ Kas zin, kādu vietu Eiropas, pasaules labirintos viņam pasaules valdība garantējusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas